Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Defauly player na Jelly Bean, Google Music ili kako vec.... mp3 su sve numere.
Šta se ono beše koristi za backup sms-a? FFS, jedan prijatelj traži da mu bekapujem a ja to nikad nisam radio, mislim, šta će mi bekap sms-ova?!
Skini na Play store-u aplikaciju media scanner, imaš ih par pa probaj.
Takodje, sta je storage/sdcard0? Tu sam preko search-a nasao pjesme koje nedostaju, prekopirao ih u sdcard/Music, restartovao tel ali opet nista!?
podesavanja>nalozi i sinhronizacija (ukloni facebook nalog)EDIT: Sto je najgore, sad smo izvalili da nema niti jedan event svojih prijatelja, kao da ne radi sinhronizaciju sa njenim nalogom. Jako cudno.
EDIT1: Upravo sam saznao da se preko njenog telefona logovao kolega pre neki dan. Videli smo da su u stvari to njegovi prijatelji. :wall:
Sad je jedino problem, sto prilikom pokusaja sinhronizacije sa njenim FB nalogom, izbacuje gresku. Ali pokusacu ponovo kasnije.
yr.no radi
Drugari, koja je najjednostavnija varijanta za skidanje aplikacija sa tim nekim geo-filterom?
Tipa hoću da skinem Evernote, ali mi Google Play ne da jer kao ne može za Srbiju.
Video sam neke varijante da se instalira neki unlocker, itd itd... Ima nešto jednostavnije?
Možda je glupo pitanje, ali sam tek od juče na Androidu.
Hvala.
Dajte neku dobru email aplikaciju, ali da je Holo. Probao sam Maildroid i ne sviđa mi se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari