Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Znači zelene stvari mogu, a crvene ne? Zašto su onda ostavili mogućnost da se i to vrati?

Ako je baza ista kao na primer nightly onda možeš i crvene da vratiš, svejedno nije preporučljivo da se vraća sistemske aplikacije i mnogo, ali mnogo ljudi ne čitaju i onda kunu TB koji meni savršeno radi i ostalima koji znaju da ga upotrebljavaju...

Ajde da se backup-uju aplikacije, ali call log?? o_O

Pozdrav, da li je sa ESexplorerom moguce zakaciti se na lan ali bez unosa sifre i usera?
Da objasnim, guglah i nasao sam da se mora staviti pass na trenutni windows user ali bih onda morao stalno da kucam taj isti pass prilokom dizanja sistema... ja bih da to izbegnem (ako mogu) jer sam jedini user na kompu....
postavio sam ftp ali rekoh da probam i lan :)

Ne vidim šta je komplikovano u tome da pročitaš tutoriale za Titanium, sve je lepo objašnjeno.

Ako si instalirao neki svoj keyboard, on ne može biti crven, pa slobodno vrati i app i data.

Ne, Xperia tastatura na koju sam navikao i koja u verziji koju ja imam ima swipe koji je zapamtio gomilu reči koje u startu nije imao u svom rečniku... Tastatura se nalazi u system data i crvena je.

Pozdrav, da li je sa ESexplorerom moguce zakaciti se na lan ali bez unosa sifre i usera?
Da objasnim, guglah i nasao sam da se mora staviti pass na trenutni windows user ali bih onda morao stalno da kucam taj isti pass prilokom dizanja sistema... ja bih da to izbegnem (ako mogu) jer sam jedini user na kompu....
postavio sam ftp ali rekoh da probam i lan :)

Mozes, u polje za user name samo unesi ime racunara koje ti pise u kontrol panelu ili probaj sa guest, ili ako jos uvek ima opcija kao anonymus da se prijavis...

Mozes, u polje za user name samo unesi ime racunara koje ti pise u kontrol panelu ili probaj sa guest, ili ako jos uvek ima opcija kao anonymus da se prijavis...

probao sam i sa imenom racunara, mojim user imenom i sa opcijom anonymous ali bez uspeha.... uvek mi trazi user i pass....

Otkrio sam u čemu je problem - market se s**** kada sa TB vratim system data posle factory reseta...

Eto, ljudi me znaju da koriste TB pa posle imaju ovakvih glupih problema...

Do sada sam promenio dosta romova i nikada mi to nije pravilo problem...
Nisam hteo da gubim call log, i još neke sitnice, poput reči koje je tastatura zapamtila za swipe

Za SMS I call log imas aplikaciju SMS backup +

probao sam i sa imenom racunara, mojim user imenom i sa opcijom anonymous ali bez uspeha.... uvek mi trazi user i pass....
mislim da ako hoces i bez passworda, onda moras staviti i jedan folder da se deli sa svima (klik na folder za deljenje> share with>specific people i klik na add everyone)
ja sam koristio bez sifre

Eto, ljudi me znaju da koriste TB pa posle imaju ovakvih glupih problema...

Za SMS I call log imas aplikaciju SMS backup +

Ma za sms koristim SMS Backup & Restore, i odličan je, Call log mi i nije toliko bitan, ali rečnik iz tastature jeste. Vratio sam ga iako je crven, nema nikakvih problema za sad. Verovatno samo jedna od ovih stvari pravi problem, ali ih ima 120, ko će sad da proverava sve pojedinačno.

Da li ta tvoja tastatura ima opciju da napravi backup korisničkog rečnika? To, recimo, ima SKP, a nema Swiftkey.
Ako ima, napravi takav backup.
Iz postojećeg Titanium backup - a iščupaj samo apk za tu tastaturu.
Sledeći put kada flešuješ ROM, instaliraj apk, a onda vrati backup rečnika iz same aplikacije.
Posle toga radi kako hoćeš. Ta aplikacija više neće biti "crvena" :D
Stekao sam utisak da koristiš batch i za vraćanje sistemskih aplikacija, dobro da ti onda bilo koji ROM uopšte radi

Navikao sam na ovu, šaljem u proseku oko 1700sms-a mesečno i zato ne bih da se navikavam na drugu, zato što se sa ovom osećam kao riba u vodi :d
Probao sam ranije i Swiftkey i Smartkeyboard Pro, i još par drugih, i ni jedna mi nije legla kao ova

1700 poruka mesečno? Definitivno moraš početi više da zoveš :)

Ako se dobro sećam imaš xperia ray? Kako uspevaš majke ti da na onako malom ekranu kuckas toliko poruka? :eek:

Neko je spomenuo push...

Program 'imo' meni najbolji za te stvari, face, skype, gtalk, msn... Sve odlicno radi.

Ako se dobro sećam imaš xperia ray? Kako uspevaš majke ti da na onako malom ekranu kuckas toliko poruka? :eek:

Pa nemaju svi prste kao ćevape :D Ja imam Ray i veličina mi savršeno odgovara, zato što imam lopovske prste :d

@Djilkosh_Ns
Xperia Neo, 3,7" je ekran, nije baš toliko mali :p
@nvukelic
Trudim se da maksimalno iskoristim svoju tarifu :d

Imam problema sa Dropbox aplikacijom. Neke slike nece da mi otvori uz poruku "Thumbnail failed to load". Greska se javlja i kod slika koje imam na telefonu i za one koje nemam, odnosno koje mi se samo nalaze u "oblaku". Kada odem na dropbox sajt vidim sve slike. Probao sam i clear data i cache ali i dalje nista ne pomaze. Da li moze neko da mi pomogne?

Imam problema sa Dropbox aplikacijom. Neke slike nece da mi otvori uz poruku "Thumbnail failed to load". Greska se javlja i kod slika koje imam na telefonu i za one koje nemam, odnosno koje mi se samo nalaze u "oblaku". Kada odem na dropbox sajt vidim sve slike. Probao sam i clear data i cache ali i dalje nista ne pomaze. Da li moze neko da mi pomogne?

Kakav ti je net? Meni je dropbox na ICS-u pravio probleme prilikom upload-a ako je veza slaba i puca konekcija, ne samo slike vec ni fajlove neke nisam mogao da skinem ili da recimo instaliram aplikacije.

Kakav ti je net? Meni je dropbox na ICS-u pravio probleme prilikom upload-a ako je veza slaba i puca konekcija, ne samo slike vec ni fajlove neke nisam mogao da skinem ili da recimo instaliram aplikacije.

Nije mi problem net, vec sam pregled slika iz aplikacije. Kada kliknem na sliku on nece da je otvori (Thumbnail failed to load) ali kada npr. stavim Export u QuickPic (ili Galeriju) otvara sliku najnormalnije. Stoga mislim da je problem u delu aplikacije koja sluzi za pregled slika.

Nazad
Vrh Dno