Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, ali jos uvek nije aktivna ta opcija. Instrukcije su tu, ali nisu u upotrebi. Verovatno ce je u sledecoj verziji aktivirati.

Pored vaucera, bice i My Whishlist opcije.

Edit: I krenuo je smart update aplikacija o kome se pricalo na Google IO. Vise se nece skidati cela aplikacija pri update-u, vec samo izmenjeni deo aplikacije. :)

Poslednja izmena:
Hvala Swiper, urađeno. Nisam pravio profil, pa nisam ni mogao menjati, sad sam napravio profil i promenio u km.

Da, ali jos uvek nije aktivna ta opcija. Instrukcije su tu, ali nisu u upotrebi. Verovatno ce je u sledecoj verziji aktivirati.

Pored vaucera, bice i My Whishlist opcije.

Edit: I krenuo je smart update aplikacija o kome se pricalo na Google IO. Vise se nece skidati cela aplikacija pri update-u, vec samo izmenjeni deo aplikacije. :)

Da, da. Verovatno će gurnuti još jedan update kada krenu da prodaju kartice.

Endomondo ili Sport Tracker? Imali endomondo pro neke prednosti da bih ga kupio?

Koja glupost što ne piše koliko je težak update, nego piše koliko je teška, aplikacija...

Endomondo ili Sport Tracker? Imali endomondo pro neke prednosti da bih ga kupio?
Endomondo ima lepsi interfejs i ima npr. odlozen start. Sports Tracker detaljnije crta mapu, ima dugmic za kameru i muziku u samom programu (ne mora da se izlazi iz programa da bi se uhvatio snapshot). Ja licno koristim Sports Tracker, mada imam oba instalirana.

Endomondo ima lepsi interfejs i ima npr. odlozen start. Sports Tracker detaljnije crta mapu, ima dugmic za kameru i muziku u samom programu (ne mora da se izlazi iz programa da bi se uhvatio snapshot). Ja licno koristim Sports Tracker, mada imam oba instalirana.

Ali koji?:) Ima dve verzije.
Ovu ili ovu?:)

U zadnje vreme.kad hocu da odradim update placebih aplikacija, ne mogu da odradim za neke jer mi javi kad treba da instalirq da ne moze da instalira na default location...
Zna li neko do cega je taj bag?

Ovaj svezi Ttak radi prilicno stabilno. Jos kresh nisam video a otvara buljuke slika :)

Ponovo mi se javlja ista greška sa Play store-om ( DF-BPA) :wall:

Poslednja izmena:
Nisi pratio temu, radio sam to, i prestao je da prijavljuje tu gresku, ali danas poce opet. U medjuvremenu nista nisam posebno instalirao, samo Viber, cisto da probam je l' radi download sa Store-a :mad:

Nisi pratio temu, radio sam to, i prestao je da prijavljuje tu gresku, ali danas poce opet. U medjuvremenu nista nisam posebno instalirao, samo Viber, cisto da probam je l' radi download sa Store-a :mad:

Flashuj drugi rom...

jesam pratio, ali... Elem, slazem se, promijeni ROM...

Nisam video da je spomenuto bilo sta od:

MapMyRUN
MapMyRIDE
MapMyWALK
MapMyTRI
MapMyHIKE

Probao sam MapMyRIDE kad sam na Adi vozio bajs, i odusevljen sam sa aplikacijom,prati rutu voznje,brzinu, snima putanju , mozete pristupiti svom profilu na sajtu ...... jednino je steta sto nije sve objedinjeno jednom aplikacijom i jednim sajtom.

Moracu da ga menjam, mada mi se ne radi to, zato sto je trenutni savrsen :trust:

edit:
Mada mi svejedno nije jasno zasto se taj problem desava. Citao sam na nekoliko foruma i blogova, mnogo ljudi ima isti problem, i ima vise metoda za njegovo resavanje, i ispada da su svi uspeli da ga rese, osim mene :smash:

Poslednja izmena:
Otkrio sam u čemu je problem - market se s**** kada sa TB vratim system data posle factory reseta...

Pa otkad se vraća system data sa TB? Bože, pa to je crvenim slovima svuda ispisano...

Do sada sam promenio dosta romova i nikada mi to nije pravilo problem...
Nisam hteo da gubim call log, i još neke sitnice, poput reči koje je tastatura zapamtila za swipe

Vrh Dno