Verovatno je već bilo reči...jel može uopšte da se kupuje sa marketa sa unlockerom? I ako može kako da popunim ona polja da to radi (country, zip code)?
A country?
Serbia and Montenegro
@djilkosh, dr.sonic
Nemam pro verziju, već free, a imam više od 100 aplikacija, pa smara što moram da vraćam jednu po jednu. Redovno izgubim jače od pola sata
Da li mozete da mi preporucite neki program za obradu videa (1080p ).. Konkretno me zanima, pravljenje slika iz videa i rotacija ( kad das pijanom coveku da snima :/ ) ... Unapred hvala
Jel mi moze neko preporuciti aplikaciju za wireless tethering koja ima sledece:
- da ima mogucnost da se pokrece prilikom boota telefona
- da podrzava mac filtering ( ili ovo zavisi od hardware-a ?? )
MAC filtering mi treba nek nemoram da ukljucujem enkripciju na konekciji posto onda mi je i net sporiji ( ping bez enkripcije = ~50ms a sa = ~130ms ) a i puno zdere bateriju kad cpu uvek mora da radi na skoro maximalnoj frekvenciji...
Ili mozda neko drugo resenje? Npr ograniciti broj klijenata na 1 ali koja tether aplikacija podrzava ovo?
Tek malo pre primetih da "Endomondo Pro" aplikacija meri pređenu distancu u miljama, pokušavao sam da promenem u km, ali tu opciju ne mogu da nađem? Zna li ko da li se uopšte to može promeniti u km (mora da može, samo ja ne mogu da je nađem)? ,) :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari