Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li mozete da mi preporucite neki program za obradu videa (1080p ).. Konkretno me zanima, pravljenje slika iz videa i rotacija ( kad das pijanom coveku da snima :/ ) ... Unapred hvala

Verovatno je već bilo reči...jel može uopšte da se kupuje sa marketa sa unlockerom? I ako može kako da popunim ona polja da to radi (country, zip code)?

@djilkosh, dr.sonic
Nemam pro verziju, već free, a imam više od 100 aplikacija, pa smara što moram da vraćam jednu po jednu. Redovno izgubim jače od pola sata

Pa to je bar lako skinuti...

Serbia and Montenegro

Ali nemam je kad idem preko unlockera. Jedino ako se ne razumemo. Odaberem aplikaciju, kliknem na cenu i onda add card i tu upisujem podatke. Na spisku nema Serbia and montenegro, ni samo Serbia.

Preko racunara odes na wallet.google.com
Ulogujes se na svoj gmail koji koristis na telefonu (i preko koga ces da kupujes), tu uneses sve ispravne podatke i to je to. Kada aktiviras unlocker (u njemu stavis, recimo, Hrvatsku) i kupujes aplikacije iz dva klika.

Sad smo se razumeli. Hvala. :)

Nema na cemu. Uzivaj u kupovini. :)

Jednom sam ga koristio i on mi je pokvario Titanium backup, pisao sam pre nekih mesec dana o tome u ovoj temi...

Jel ti ga je pokvario?:-D
I ne mozes da ga popravis? Skini zadnju verziju programa i LuckyPatcher-a i uzivaj.

Pokvario pokvario :D

blah, za Touchnote (besplatne razglednice) rekose da su dz do kraja avgusta, a danas izlazi apdejt, i kaze da su dz jos 1 dan (mozda je to vec i isteklo danas, nisam htio da apdejtujem aplikaciju :p )

Aham, nema više besplatnih razglednica, piše da su premašili očekivan broj razglednica i da su zato skratili promo period...

Postoji li player za android koji moze preko LAN interne mreze da povuce video sa medija playera zajedno a subtitleom?

i pise da ima neki nacin da se i dalje salju za dz preko samsungove fejsbuk stranice... pogledacu sjutra, do tad cu danas da ispucam ove sto sam mislio da posaljem i inace :p

Da li mozete da mi preporucite neki program za obradu videa (1080p ).. Konkretno me zanima, pravljenje slika iz videa i rotacija ( kad das pijanom coveku da snima :/ ) ... Unapred hvala

Za obradu videa na androidu? Mani se corava posla...

Jel mi moze neko preporuciti aplikaciju za wireless tethering koja ima sledece:
- da ima mogucnost da se pokrece prilikom boota telefona
- da podrzava mac filtering ( ili ovo zavisi od hardware-a ?? )

MAC filtering mi treba nek nemoram da ukljucujem enkripciju na konekciji posto onda mi je i net sporiji ( ping bez enkripcije = ~50ms a sa = ~130ms ) a i puno zdere bateriju kad cpu uvek mora da radi na skoro maximalnoj frekvenciji...

Ili mozda neko drugo resenje? Npr ograniciti broj klijenata na 1 ali koja tether aplikacija podrzava ovo?

Niko ???

A jel ima neka aplikacija kojom možeš npr da uperiš u vrh neke planine i da ti kaže koji je vrh/planina u pitanju? Slična fora postoji za skijalište Tri Doline (Les 3 Vallees) u Francuskoj ali to je samo za to područje.

Google Goggles. Nisam siguran da ce pogoditi planinu, ali je npr. pronasao na slici spomenik na Avali.

Ali to samo po slici? Mislio sam da li ima neka fora koja se pomaže koordinatama i senzorima (položajem telefona)...

takva ima za avione, cini mi se. uperis kameru u avion (u letu) i on ti nadje broj leta i podatke. ako to moze sto ne bi i planine. al dal je neko napravio...

evo ga Flightradar24 Pro

Tek malo pre primetih da "Endomondo Pro" aplikacija meri pređenu distancu u miljama, pokušavao sam da promenem u km, ali tu opciju ne mogu da nađem? Zna li ko da li se uopšte to može promeniti u km (mora da može, samo ja ne mogu da je nađem)? ,) :trust:

2ea40d00-4498-61f9.jpg
2ea40d00-44a6-3b69.jpg

Tek malo pre primetih da "Endomondo Pro" aplikacija meri pređenu distancu u miljama, pokušavao sam da promenem u km, ali tu opciju ne mogu da nađem? Zna li ko da li se uopšte to može promeniti u km (mora da može, samo ja ne mogu da je nađem)? ,) :trust:

Uloguj se direktno na sajt i u gornjem desnom uglu imaš "settings", videćeš. Tu promeni na "metrics". Ne može preko apkikacije, kažu da je u ranijim verzijama moglo sad mora preko sajta.

Ja upravo promenio u sred legalno kupljene up-to-date aplikacije

Da li se nekome uodate-ovao play store?
Ova nova verzija donosi podršku za gift kartice.
Valjda će moći da se iskoriste kod nas.

Nazad
Vrh Dno