Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo ga na sgt+

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343051222947.jpg
    uploadfromtaptalk1343051222947.jpg
    39.6 KB · Pregleda: 460
Koji ste voice fajl stavili? Prekopirao sam serbian iz my way ali piše unsuported.

Stavio sam mu i srpski jezik. Posto trazi .zip a ne .gro pradio sam gro u zip. Ali za voice nemam pojma. Mozda da se trazi neki srpski voice koji se inace koristio u primo za win?

Kako si preradio? Samo preimenovao ili..? I jel pričaš o tekstu ili zvuku?

Ja sam mislio na navođenje, tekst me ne zanima na srpskom. Video sam da ima da se nađe serbian voice for primo 2.0 (to je ova naša verzija), ali gde god sam našao mrtvi su linkovi.

Za voice dodati u sys.txt jos jednu stavku:

[sound]
csv_voice_enabled=1

probajte da li radi
Samo ima bar kod mene jednu glupost. Nisam cuo glas dok nisam pojacao sistemske zvukove dakle ne reaguje na pojacanje media ili speakerphone jacine nego na system volume
to mi je teska glupost na ovom Igu. Na MyWay je bilo kako treba

Poslednja izmena:
Neki predlog za dobru multplayer ( online) igru ?:)

Ako nije proradio iGO jel ima neka kasvetna navigacija za našu zemlju u 720p?

Ako nije proradio iGO jel ima neka kasvetna navigacija za našu zemlju u 720p?

Zavisi šta ti treba. Ja testiram kroz to kakva je mapa Beograda. Trenutno je Garmin najažurniji al nema za android. Igo nema za jače rezolucije. Može da se raširi na ceo ekran al tek od 1280x800 rezolucije za manje ne, uvek fali prst. Ostale navigacije rade u full ekranu al mape čemer ili osetno siromašnije od igo. Nije mi jasno, već neko vreme postoje jače rezolucije za android i u cemu je fora sa igo (doduše nema ni da se kupi bez obzira na rez). Ako već nema official čudi me da neko sam to već ne odradi.

Koji je najbolji program za kontrolu kompa preko telefona? Najvise mi treba za pustanje filmova I kontrolu istih

Google Play ne prikazuje instalirane aplikacije tako da ne vidim ni update.... Jel se nekome desavalo i kako je rijesio problem?

Clear cache/data ne pomaze....

Sta je dobro za online radio stanice..

Zahvala..

@jafa jede bogme doduse i ja se igram crli fmdan;)))
@boris ja gotivim skyfm

Ja sam kod tune in-a primetio da se pesme vrte u krug (slušao sam neku domaću "svaštara" radio stanicu), e sada možda je to do te radio stanice.

Ja sam kod tune in-a primetio da se pesme vrte u krug (slušao sam neku domaću "svaštara" radio stanicu), e sada možda je to do te radio stanice.

Ja mislim da Tune in nema veze sa tim ;-) jedina zamerka, mada mozda i mora tako, je da tune in dosta zvaće bateriju.

A sto ne slusate mp3 ? :D

^ to i mene zanima kad vec većina ima 16+gb memorije :)

Vrh Dno