Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

nema veze da li je N3310 ili android.. telefon prikaze sta dobije - a posto ne dobije nista ne dobijes. ukratko nije to na nivou telefona vec mreze ;)

ne postoji zato sto sam operater nije prosledio informaciju o broju,tako da ni jedna aplikacija ne moze da pronadje nesto sto nikad nije ni stiglo do telefona

Jedino da naprave app koja preko veze od operatera trazi log o pozivanju tvog broja :p :D

ljudi treba mi nesto da zakljucam poruke na bilo koji nacin :) pokusao sa go sms on i handcent sms ali oni zakljucaju sebe ali stock mi uvek potpuno otvoren,ako neko zna kako da resim neka kaze...hvala....eventualno ako postoji neku program za htc evo sa efektima kao na gs-u (panorama,add me ) i sl neka baci ovde :))

Dali neko ima problema sa Shazam-om? Meni od zadnjeg update-a stane posle "Setting up shazam" i izbaci "Could not establish connection". Probao sam clear data and clear cache ali ni to nepomaze.

Koji weather widget koristite:)? Treba mi nesto novo:p. Stock Samsung me nervira:)

Palmary weather pro koristio dugo, a sad koristim android weather ;)

Weather eye.
Ako aplikacija nema holo temu, ne instaliram je. :)

Znam da je negdje vec bilo, al da ne trazim...
Mogu li sa Titanum Backup_om skinuti one "predefinisane" samsungove app sa S3_ke?
Hocu da skinem recimo chatOn, socialhub, gemeHub, isl.

9mm zauzima 2.2GB nakon instalacije. :)

Opa, Gugl je kupio najbolji eMail client za iOS, Sparrow. Možda ćemo ga uskoro videti i na Androidu.

Neka alternativa za Sports tracker?
Pali mi gps preko noći i smaže oko 10% batetije a i "budi" mi telefon s'vremena na vreme, upali displej pa ga ugasi i tako u krug sve dok ga ne otključam pa zaključam ponovo.
Koristio sam Strava Cycling pre ove koja je ok ali bih da probam nešto drugo.

Preporucite aplikaciju za audio snimanje, da mogu da snimim razgovore koje hvata mikrofon telefona.

moze preporuka za aplikaciju kjom cu da zakljecavam odredjene foldere na telefonu

attachment.jpg

Koja je ovo app?

nisam, trazim free resenje.. hvale neki yr.no, kazu dobar.

Nazad
Vrh Dno