Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kad kliknem na neki YT link iz tapatalka ne nudi mi aplikaciju da sa njom otvori već samo browsere. Jel to može negde da se podesi?

Cut the rope

Nije losa igra ovaj Amazing Alex, odmah sam instalirao Premium verziju, ali mi je nekako preslicna Aparatusu...

Po meni je bolja od Aparatusa (iako sam njega kupio). Amazing Alex bas lici na The Incredible Machine.

Nema je samo za DOS. Ima par nastavaka te igre. A vecina ljudi i ne zna za njih, pa ce im Alex biti kao inovacija.

Inace, Metal Slug 3 se pojavio za Android. Odlican je. :)

Poslednja izmena:
Super Nintendo emulator..probao kod mene radi odlicno na SGS2 -jci :D

ROMovi igara se traze odvojeno ;)

Ja sam probao Final Fantasy II, III, MK3, The Legend of Zelda: A Link to the Past :)

Jel možete da mi preporučite neki program kojim da kompresujem film na rezoluciju za s2 800x480 idem uskoro na put pa bi ubacio 6-8 filma.

WinAVI All In One Converter.

Jel možete da mi preporučite neki program kojim da kompresujem film na rezoluciju za s2 800x480 idem uskoro na put pa bi ubacio 6-8 filma.

A sto bi uopste i konvertovao? Skines dvd rip 2 x 700 i tu ti je dobra slika za telefon. Jedino ako si mislio da konvertujes hd film u manji... Ja na mom Skate-u gledam serije hdtv rip od 350mb i rade odlicno a s obzirom da je s2 duplo jaci od mog skate-a nemoras se zamarati konvertiranjem.

Poslednja izmena:
Ma zbog manjka memorije :D možda i neću da konvertujem, šta će toliko na 4.3" bolje da se vidi ako ne konvertujem.

Ma ne smaraj se konverzijom. Copy paste i pici na put.

Moze link na pp za tapatalk taze?
Sve sto nadjem, prijavljuje mi da je neki direktorijum offline i da probam kasnije. wtf?!?!

Je li neko uradio dark skin za viber? Ubi me nocu ona bijela boja

Treba mi aplikacija pomocu koje mogu da ogranicim potrosnju mb tako da ne uletim u dug. Trenutno u paketu imam 600mb hocu nekako da ogranicim tako da kad se 600mb potrosi ne mogu vise da koristim mts net.

Droid stats, mada ICS to ima u svojim podešavanjima.

Koji vi Google Talk imate? Kod mene je neki matori: 4.0.4 299849 (330)
Ako neko ima noviji molim apk :)

Nazad
Vrh Dno