Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Predlog za alternativu tapatalku, ako postoji uopste.

^ Mislim da nema. Mozda i ima neka aplikacija, ali je ocajna. Sto ne TT?

Koristi li neko folder sync? Pokusavam da podesim onaj folderpairs ali nisam siguran sta i kako, nekako mi je konfuzno.

Koristim ja...sjebali su sve nakon update i redizajn-a UI-a. Napravicu par scr shoto-va kako je kod mene podeseno pa ti postavljam..

Btw...Koliko ce biti dobar g drive, sad odgledah video sa I/O drugog dana i onu komunikaciju preko g+ i zajednicko editovanje/share dokumenata/slika ... Sjajno.

Ajd ako te ne mrzi, bas mi je konfuzno :)

Koja je razlika između Swiftkey besplatne i verzije koja se plaća?

Ova prva traje 20 (ili 30) dana..

Jel neko pokusavao mozda da skloni ikonicu u notification baru za sync? Stalno stoji pa me nervira, voleo bih da je sklonim nekako. Koristim Dropsync za sinhronizaciju kompletnog foldera na SD kartici i Dropbox foldera, zato sync ikonica stalno stoji (ista ona koja se koristi kad gmail prima/salje postu).

Dajte neki full screan music player widget... da lepo izgleda 2 dana trazim nesto normlano :? Onaj sa Miui je zakon al nece nesto da mi radi na 4.0.4 :(

Btw jel napravili neki voice input na Srpskom ?

Android Lost

Webb PowerAMP

25136f6f-464b-ef23.jpg

^ ma stavih ja taj al nece da radi :( ne reaguju komande uopste.

Jel GS3 imas?

Pa zato ti ne radi :p

P. S. Salim se, ali probaj neku drugu verziju neku "ispod tezge" da nabavis :)
Ja da imam instalaciju dao bih ti, al' nemam

Kako odvojiti brojeve telefona od google naloga ? Obrisem sve kontakte sa skype-a i ostalih aplikacija, ostavim samo telefonske kontakte, prvi sledeci sync sa googlom i evo ih stari kontakti ponovo. Ima li resenja ?

Idi u Sync u podesavanjima i udji u Google account, pa tu "raskaci" opciju da ti sinkuje kontakte... ;)

Thanks bro ;)

Upravo sam instalirao SwiftKey tastaturu, pa ovo je bolesno kako dobro ispravlja reči! Ovako brzo nisam kucao ni na hard tastaturi, ****te! U žestokoj sam sad dilemi, pošto mi je Swype bio odličan i navikao sam se na njega, ali ovo je fenomenalno! Slatke muke... :)

Bas tako. Ja sam cak poceo da neke mailove na engleskom pisem sa telefona samo zbog SwiftKey-a....

Upravo sam instalirao SwiftKey tastaturu, pa ovo je bolesno kako dobro ispravlja reči! Ovako brzo nisam kucao ni na hard tastaturi, ****te! U žestokoj sam sad dilemi, pošto mi je Swype bio odličan i navikao sam se na njega, ali ovo je fenomenalno! Slatke muke... :)

SwiftKey je odlicna, koristim je par meseci. Srpski jezik je tek u beta fazi, tako da ce biti jos bolje.

Dobra stvar je sto i uci, t.j. sto vise kucas, to bolje predvidja...

Svakako vredi platiti 2 evra, koliko trenutno kosta na akciji.

SwiftKey je odlicna

Svakako vredi platiti 2 evra, koliko trenutno kosta na akciji.

Ja je uzeo oko Nove godine na akciji za 10¢ :cool:

Mislio sam da mi je Smart Kb. Pro nezamenjiva, ali ova ver. 3 je stvarno odlična ;-)

Ljudi, kojom aplikacijom da editujem video za upload na YouTube? Snimam klip, naravno, u HD formatu i kada treba da uploadujem baš bude veliko. Kojom aplikacijom da uradim neki konvert for youtube ili nešto slično pre uploada?

Na kompu mi je super bio onaj Video Maker što ide sa Windowsom, samo kažeš export for yt i voila :D

ps. Sad mi se kao uploaduje neki video od 100MB a ne znam kako da dođem do njega i uploada da ga cancelujem? Uradio sam iz QuickPic-a "share" pa YouTube i stavio upload. Sad ne znam kako da zaustavim :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno