Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@djordje29
Ne odgovara ti niko jer je vec nekoliko puta pisano o tome na forumu, ne u ovoj temi vec u jednoj od tema u ovom podforumu vezanom za xperie iz 2011... Ako imas GB .062, moraces da dongradujes na stariji GB da bi mogao da root-ujes, pa onda da vratis na .062 (ili da otkljucavas bootloader). Ako imas ICS 4.0.4 opet vazi slicna prica, itd... Potrazi ovde videces linkove ka XDA forumu koji sve objasnjavaju ;)

To mi recite! :wave:

Ne znam kako vam je lep ovaj huawei player, bas mi gadan. PowerAMP i dalje numero uno, em podesavanja ima na pretek.

Ajd sto ima podesavanja, ali mi je mnogo prakticniji od bilo kog drugog playera (koji sam probao). Iako imam u telefonu livewire manager za automatsko paljenje aplikacija kad prikacim neku periferiju, jedino poweramp ima mogucnost da automatski krene da pusta muziku cim ubodem slusalice. Plus podrzava kontrole preko kabla, znaci uopste ne moram da palim ekran telefona za bilo sta, sto je mnogo prakticno kad sam u pokretu.
I jos jedna stvar, kad stize poruka/mail ne zaustavlja playback muzike vec je samo malo utisa i nastavi da ide u pozadini, sto je odlicno. Nekome se mozda nece svideti, ali mi se zvuk za poruku dovoljno razlikuje od bilo koje pesme, tako da ne mogu da ga omasim :) Kod fabrickog playera imam bespotrebni gap u tom slucaju od 5-6sec i samo se smorim. Da pojasnim, kad sam na bajsu apsolutno ne planiram da stajem odmah i citam sta je stiglo, zato je lepo kad muzika ide svo vreme :) Pa kad stanem provericu, ko ga sisa.

I zaboravio si da dodas da mozes da ukljucis PowerAMP lockscreen ;)

Probajte n7player, odlican ali se placa.

Neka alternativa za Aldiko? Kad citam neku knjigu htio bih da na 2xtap automatski skalira tekst od ivice do ivice.

To je samo pdf reader ili nesto vise? Jeste, knjige su u pdf-u s tim sto bih htio da ih imam na jednom mjesto da ne rovarim po folderima i otvaram pojedinacno...

Da, pdf reader, ali ima par naprednijih stvari (annotations, form filler). Ja sam ga kupio na onoj jubilarnoj Google akciji, meni je najbolji od svih koje sam probao.Edit: pravi sopstvenu biblioteku, super za organizaciju fajlova

Poslednja izmena:
Ajd sto ima podesavanja, ali mi je mnogo prakticniji od bilo kog drugog playera (koji sam probao). Iako imam u telefonu livewire manager za automatsko paljenje aplikacija kad prikacim neku periferiju, jedino poweramp ima mogucnost da automatski krene da pusta muziku cim ubodem slusalice. Plus podrzava kontrole preko kabla, znaci uopste ne moram da palim ekran telefona za bilo sta, sto je mnogo prakticno kad sam u pokretu.
I jos jedna stvar, kad stize poruka/mail ne zaustavlja playback muzike vec je samo malo utisa i nastavi da ide u pozadini, sto je odlicno. Nekome se mozda nece svideti, ali mi se zvuk za poruku dovoljno razlikuje od bilo koje pesme, tako da ne mogu da ga omasim :) Kod fabrickog playera imam bespotrebni gap u tom slucaju od 5-6sec i samo se smorim. Da pojasnim, kad sam na bajsu apsolutno ne planiram da stajem odmah i citam sta je stiglo, zato je lepo kad muzika ide svo vreme :) Pa kad stanem provericu, ko ga sisa.
Slazem se daleko je kompletniji ali je ovaj sa g300 dobra zamena nekom za stock plejer. Meni je recimo i stock ok ali nema pretragu po folderima. Krajnje je jednostavan i brz.

Nego Total Commander mi od zadnjeg update stalo puca pri kopiranju, probao reinstall ali nista. OStali file manageri super rade.

Izašao update za maps i chrome. Nisam znao da u maps već ima most na adi.

Ipak se vratih na swiftkey x, ne mogu bas mi znaci predikcija i odvajanje posle tacke i zareza...

Ipak se vratih na swiftkey x, ne mogu bas mi znaci predikcija i odvajanje posle tacke i zareza...
Koristio sam, ali me zezalo nesto, svi browseri (Firefox, Opera, Dolphin, Stock ICS) mi se zatvarali sami od sebe, kad otvorim tastaturu da kucam u browseru, pogotovo ako je Auto-Rotate ukljuceno pa mi se rotira ekran! :smash:
Izgleda bas nesto zahtjevna tastatura, sa stock ICS tastaturom izgleda da radi bez problema, za sada mi nije izlazilo!:d

Kako si ga pokvario majke ti? :)

Uradio patch, i sad mi u tt izbacuje ovu poruku kad hoću da odradim backup:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340832094914.jpg
    uploadfromtaptalk1340832094914.jpg
    40.7 KB · Pregleda: 177
Koristio sam, ali me zezalo nesto, svi browseri (Firefox, Opera, Dolphin, Stock ICS) mi se zatvarali sami od sebe, kad otvorim tastaturu da kucam u browseru, pogotovo ako je Auto-Rotate ukljuceno pa mi se rotira ekran! :smash:
Izgleda bas nesto zahtjevna tastatura, sa stock ICS tastaturom izgleda da radi bez problema, za sada mi nije izlazilo!:d

Stavi X, ne 3.. mnogo je 'laksa' i optimizovanija..

@diyabolic

Hvala, mada ne vidim stavku "optimised" ili tako nesto, izgleda da ih libo za slabije telefone.. :)

Edit: probao sam, i dalje dosta spora..

Poslednja izmena:
Strider. Ako ne pomogne ovo za brisanje odex file-a, obrisi lucky patcher, obrisi titanium (prvo clear data, pa uninstall) wipe cache i dalvik u recovery-u i onda opet instaliraj lucky i titanium

com.keramidas.TitaniumBackup-2.odex u data/app
ako obrises tb ne gubis backup, kako kad stavljas drugi rom
ako ti ni to ne uspe, uninstall tb install ponovo, ne pokreci. instaliras lp pa dugo drzis na tb i iz menija biras patch
sad mozes da pokrenes

Ali zar neću tako da izgubim postojeći backup?
I gde da nađem taj odex fajl?

Ma kako ces izgubiti ***. Sacuvaj taj folder gdje si smestio backup. Ja sam stavio na microsd i tu mi pravi backup. Posle samo oznacis taj folder i vozdra:)

Za swiftkey2 koliko se sjecam da je bilo ok, ma ne mogu se sad zaebavati i stock je dobra:D

Poslednja izmena:
Ako je neko od vas odradio update za G+, neka pokusa da okaci fotku direktno iz galerije, nebitno da li je stock ili QuickPic. Meni nece, dozvoljava samo da iz G+ da biram upload photos,... etc. Smor.

Ako je neko od vas odradio update za G+, neka pokusa da okaci fotku direktno iz galerije, nebitno da li je stock ili QuickPic. Meni nece, dozvoljava samo da iz G+ da biram upload photos,... etc. Smor.

Neće ni meni, kaže da ima problem. Ispraviće to ubrzo verovatno. Malo mi se ne sviđa što ne mogu da menjam tabove na levo i desno, ili bar da mogu onaj meni da dobijem svajpovanjem na desno kao u novom youtubu.

Ma kako ces izgubiti ***. Sacuvaj taj folder gdje si smestio backup. Ja sam stavio na microsd i tu mi pravi backup. Posle samo oznacis taj folder i vozdra:)

Kad sam obrisao (piratsku verziju) fife, zbog instaliranja nove verzije, on mi je pobrisao i folder sa fajlovima, pa sam morao opet da vučem 1,6gb sa neta, pa zato pitam.
Na kraju ću samo da sačuvam TB folder sa strane, pobrisem sve, pa reinstal, pa patch, pa vraćanje foldera.

Neće ni meni, kaže da ima problem. Ispraviće to ubrzo verovatno. Malo mi se ne sviđa što ne mogu da menjam tabove na levo i desno, ili bar da mogu onaj meni da dobijem svajpovanjem na desno kao u novom youtubu.

Ispravili su rano jutros. Nije bilo do aplikacije vec do nacina na koji prihvataju zahtev za upload.

Evo wallpaperi i melodije sa Android 4.1. Jelly bean. Mislim da su melodije iste, mozda ima par novih, a wallpaperi su novi (ima dva stara cini mi se). Live wallpaperi su isti, tako da toga nema.
http://www.MegaShare.com/4349735

Vrh Dno