Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja od prvih verzija SKP-a (ima jedno 2-3 god) je koristim i znaci probavao sam sve moguce, ukljucivao predikcije i to me toliko uspori da je to strasno...

Da stvarno mi SKP ipak najbolje radi, napravih jedan prost crni skin i to je to.. mislim da cu se zadrzati :)

Kako si napravio skin? :)
Ajd' da i od tebe nesto naucim :p

Skines neciji skin i editujes png-ove (tipke), a u XML fajlu menjas boju slova (i alternativnih znakova)..

Poslednja izmena:
Borise, daj SS da vidimo kako je ispalo? Btw, imas i na marketu free skinove za SKP, pasu od better keyboard (cini mi se) , ima jedan crni skin "storm", takodje OK.

MultiLing Keyboard je odlicna tastatura za one koji hoce velicinu a nece predikciju (kao ja :)) 5 minuta u podesavanjima i onda to izgleda ovako:
Screensht_Multiling_lndscp.png

Jos je i besplatna :)

Za skp nema srpski? A i nisu mi odvojena posebno slova č ć š đ ž tako da ostajem na swype i SwiftKey 3

Za skp nema srpski? A i nisu mi odvojena posebno slova č ć š đ ž tako da ostajem na swype i SwiftKey 3

Nema srpski za prediction, al naša slova imaš (ako namestiš srpski pod language options) -za č i ć držiš "c", za š-s, đ-d, ž-z, što je i bolje, ne pravi gužvu kao kod swiftkey, mada se i swiftkey isto ponasa kao SKP kad se prebaci na "klasican" qwerty.

Znam ali ovako brže kucam a ia ako pogrešim neko slovo rečnik me ispravi :D Ma swype je za sad po meni najbolji samo dok se uđe u štos.

Borise, daj SS da vidimo kako je ispalo? Btw, imas i na marketu free skinove za SKP, pasu od better keyboard (cini mi se) , ima jedan crni skin "storm", takodje OK.

Da, dobar je taj skin "storm", ali ja koristim ovaj glowkey_blue taman mi se uklapa u ICS :)

uploadfromtaptalk1340704642377.jpg

Najobicnija crna bez nekih senki i 3d efekata, jer to kod mene ne izgleda najbolje, ovo mi je nekako najprakticnije..

device-2012-06-26-142619.png

MultiLing Keyboard je odlicna tastatura za one koji hoce velicinu a nece predikciju (kao ja :)) 5 minuta u podesavanjima i onda to izgleda ovako:
Screensht_Multiling_lndscp.png

Jos je i besplatna :)

+1
a i ne mora tako da izgleda, skoro svaki deo tastature se moze kastomizovati, od velicine i sirine slova i dugmeta do lejauta, oblika, maltene svega...
i opet +1 za multiling :)

Joj poludeh zbog google kalendara. Malo-malo pa mi nestanu unosi. Onda moram da idem Clear Data od Calendar Storage, pa Sync i onda sve bude normalno neko vreme dok se opet, iz cista mira, unosi ne izgube. Pa aj Jovo nanovo. Da li se jos nekome ovo desava i ima li nekog permanentnog resenja?

Dal je neko imao problem sa "narodskom" verzijom Swiftkey 3 (3.0.0.266)(Finall), da nece da mu downloaduje dodatni language pack (recimo english (US))?

Има ли ћирилица?

Ima. Шћчжђџцф :p
Dugo vozam android, ali u poslednja 3 meseca multiling se tako pokazao da vise menjanja nema :) i + koristim sa difolt podesavanjima B-)

Poslednja izmena:
Joj poludeh zbog google kalendara. Malo-malo pa mi nestanu unosi. Onda moram da idem Clear Data od Calendar Storage, pa Sync i onda sve bude normalno neko vreme dok se opet, iz cista mira, unosi ne izgube. Pa aj Jovo nanovo. Da li se jos nekome ovo desava i ima li nekog permanentnog resenja?

Probaj business calendar. Nikad nisam imao problem sa njim. Doduše, nisam ni sa googleom...

Hoću da rutujem moj Sony Ericsson Walkman T19i i do sad sam pronašao ove linkove i klipove, da li mi može neko reći koliko je bezbedno da ispratim ova uputstva s obzirom da mi je instaliran kroz redovan up data Android 4.04, br. verzije 4.1B.0.431

link ka sajtu

http://talk.sonymobile.com/message/216026

Kako da rutujete SE WT19i

Najlakši i najbrži način da rutujete vaš Android

Kakav je u odnosu na operu?
Koristim FF na PCu, ali da nemam SSD verovatno bih koristio chrome, kad se samo setim koliko mu je vremena trebalo za "cold start" dok sam imao HDD...

Nemam pojma, nisam koristio. Koristim chrome i na fonu i na kompu. Znam da ima sinhronizaciju sa kompom ako na njemu isto imaš ff.

Ajde opet da probam FF mobile, kada sam ga probao pre par meseci bio je spor... Btw, koristim Waterfox na kompu, jel hoce sync sa FF mobile?

Probao sam FF nije nesto dolphin je zakon za te browsere sve. Nego jedva skontah zbog cega su mi se gruvali (samo izadje iz programa bez ikakve poruke) svi browseri, problem je bio u swiftkeyu3. Izbrisao ga sve ok. Zbog cega se desava nemam pojma, nekad je znalo lagovati kad kucam...:)

b2948385-469d-879c.jpg

Meni je ovaj galaxy skin najbolji za skp
FF mi je ubedljivo najgori browser od svih koje sam probao na sgs2

Preporuka za music plejer od huawei g300, mnogo lepo izgleda i ima pretragu po folderima, ima apk na netu.

Ljudi, postovo sam pomoć, neko?

Naziv plejera?
Ovaj google music je stvarno kesa.

Hoću da rutujem moj Sony Ericsson Walkman T19i i do sad sam pronašao ove linkove i klipove, da li mi može neko reći koliko je bezbedno da ispratim ova uputstva s obzirom da mi je instaliran kroz redovan up data Android 4.04, br. verzije 4.1B.0.431

link ka sajtu

http://talk.sonymobile.com/message/216026

Kako da rutujete SE WT19i

Najlakši i najbrži način da rutujete vaš Android

Prvo, nema pojma koji ti je to telefon :)
Koliko vidim po komentarima ima neka nova verzija koja ni ne može da se rutuje. Ne znam da li je to tvoja verzija, proveri.
Što se tiče samog rutovanja, mislim da ovaj poslednji način ne funkcioniše na tvom telefonu.
Ovo drugo sa toolkitom može da radi, postoje slični toolkitovi za dosta telefona.
Ovo prvo ne znam, deluje ok.

Najbolje idi na xda, nađi svoj model telefona i tamo pogledaj.

Apollo ne možeš da podesiš da bude default plejer. Iz bilo kog file menagera kada pustiš mp3 kaže no program associated...

Nazad
Vrh Dno