Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zvanična aplikacije je sasvim OK, radi ona lepo, bez ikakvih problema, samo je užasno spora kod učitavanja, inače friendcaster je odlična aplikacija. A brate namesti više taj app2sd kada već imaš telefon sa 10 megabajta za instaliranje.

Imam App2Sd, samo nisam rutovao.. :) Dobar je Friendcaster, pobrisao sam neke druge aplikacije, nego sta je od ovih opcija ona 'home' stranica na caster-u?

Stavio sam novi rom. Imam samo problem sa beckup-om od titaniuma. Kada stavim rastore missing app + data on mi sve vrati što treba, ali kamera neće da funkcioniše, stock browser isto i još neke stvari. A pre nego što uradim rastore, radi sve normalno.
Neko rešenje?

Jel mozete da mi preporucite neku dobru tastaturu za EVO 3D?

Ova njegova me nervira zbog malog space-a i nekako su mi slova zgusnuta. Mnogo sam lakse kucao poruke dok sam koristio iPhone...

Stavio sam novi rom. Imam samo problem sa beckup-om od titaniuma. Kada stavim rastore missing app + data on mi sve vrati što treba, ali kamera neće da funkcioniše, stock browser isto i još neke stvari. A pre nego što uradim rastore, radi sve normalno.
Neko rešenje?

Probaj clear data u app-u

Jel mozete da mi preporucite neku dobru tastaturu za EVO 3D?

Ova njegova me nervira zbog malog space-a i nekako su mi slova zgusnuta. Mnogo sam lakse kucao poruke dok sam koristio iPhone...

Posalji mi mail i procitaj pm

Moze li neka preporuka za sto bolji audio recorder ? Da moze da snima wav, da ima gain control i eventualno neki ekvilajzer ... Moze i da se placa, nije frka ;)

Đilkoš, ne pomaže.
Evo u čemu je konkretno problem:
b2fdc6af-7eca-8511.jpg
b2fdc6af-7ed3-d5bf.jpg

Što je najgore, npr browser, kada kliknem na ikonicu koja mi stoji u dock-u on kaže da nije aplikacija instalirana, a onda uđem u app drawer i tu stisnem na browser i on normalno onda radi. To se isto dešava i za kameru, alarm, dok mape nemam uopšte instalirane, kao ni music (te ne mogu nikako da ih pokrenem) .

Ona prva slika se istripovala, i na njoj je sve precrtano kao i na ovoj drugoj.

Poslednja izmena:
@Sonic, posto vidim da je to AOKP, onda uzmi instaliraj google package ako ti fali neka google aplikacija, a neki imaju taj problem, na primer ja nisam mogao sa dock-a da udjem u poruke AOKP ili CM9 i onda obrisem tu sa dock-a ikonicu i iz App drawer-a prevucem na homescreen i radi... To je izgleda neki bug...

Ovaj rom ima u sebi gaps i rekli su da ne treba da se instalira dodatno. A namestio sam sve sem music-a.

posto sada imamo 2 android usera u kuci :d , koje igre mogu da se igraju u paru (coop ili versus modes)? Guerrilla Bob moze da se igra u paru, coop, preko wifi mreze, i odlicno je iskustvo, ali i jako kratko (sat vremena za cijelu igru). Ne znam sta jos moze (pozeljno preko wifi rutera, ali moze i preko neta).

Kako swiftkey zna koji jezik da koristi ako su mu na primer instalirani srpski i engleski? Kucao sam na xda i tamo je pisao engleski, a evo ovde piše srpski.
Inače engleski odvaljuje kako pogađa.

Pa zato sto im kida taj program za predikciju.. a englesku recenicu otkucas u 5 tapkanja :)

Pozdrav!

Ima li neki explorer, koji moze da sortira foldere po velicini (size) ispravno! Imam TC i Root File Explorer, imaju tu opciju, ali mi ne sortira dobro! :)

Pozdrav!

Ima li neki explorer, koji moze da sortira foldere po velicini (size) ispravno! Imam TC i Root File Explorer, imaju tu opciju, ali mi ne sortira dobro! :)

Skini root explorer, meni sortira sad probao... I od najvece velicine prema najmanjoj i od najmanje prema najvecoj...

Google maps će uskoro biti offline.
A boga mi i onaj novi 3d je odličan.

Poslednja izmena:
Da sortira foldere po velicini?! :what:
Pa ja mislim da to ni win ne moze... Da mi je znati kako mozes tako lakse da se snalazis u odnosu da bude po abecednom redu...

posto sada imamo 2 android usera u kuci :d , koje igre mogu da se igraju u paru (coop ili versus modes)? Guerrilla Bob moze da se igra u paru, coop, preko wifi mreze, i odlicno je iskustvo, ali i jako kratko (sat vremena za cijelu igru). Ne znam sta jos moze (pozeljno preko wifi rutera, ali moze i preko neta).
blobby vollyball moze i preko wifi i preko bt

Da sortira foldere po velicini?! :what:
Pa ja mislim da to ni win ne moze... Da mi je znati kako mozes tako lakse da se snalazis u odnosu da bude po abecednom redu...

Hehhe, nisam to koristio u Windowsu ali bas mislim da ni on nema te opcije :D

Nije fazon u snalazenju vec u funkcionalnosti! Ima onaj folder /datadata koji pravi problem na ICS-u kod SGS-a, da vidim koja aplikacija najvise zauzima! Znam da Chrome otkida 30 MB! A smece sporo ko k****! Cistim kes redovno da malo oslobodim prostora, da ne pocne lagovati tel ili javljati "memory low" :)

Super programi. Skinucu oba nego samo jos nesto da te pitam. Dal koristis stereo snimanje sa oba mikrofona, prednjim i zadnjim ili ako snimas mono koji biras od ta dva mikrofona ? Koji bi trebao da je kvalitetniji kad je rec o snimanju muzike ? Ja konkretno imam SGS 1

Vrh Dno