Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala za info, upravo sam pazario.
Ja se izvinjavam za off, jel ja treba da povezem svoju visa karticu sa google wallet-om? i ako treba kako da upisem postanski kod, za kac je 21241, aon mi kaze da to nije ispravan? hvala i jos jednom se izvinjavam za off

Je li i dalje siv umjesto crn tapatalk?

Ja se izvinjavam za off, jel ja treba da povezem svoju visa karticu sa google wallet-om? i ako treba kako da upisem postanski kod, za kac je 21241, aon mi kaze da to nije ispravan? hvala i jos jednom se izvinjavam za off

Imaju dve Srbije, na jednoj trazi stari poštanski kod, a na drugoj ovaj novi PAK. Tu je mene zezalo.

Je li i dalje siv umjesto crn tapatalk?
Koristim Dark blue, i crna je sivkasta.

Pitanje upućeno korisnicima SwiftKey X: Kako ste namestili predikciju na srpskom jeziku? Ja sam kupio tastaturu još odavno, ali sam do sada koristio Smart Keyboard Pro, pa rekoh da probam ovu.

Ne znam da li te verzije imaju srpski. Ova nova beta ima. Ideš samo na settings od swiftkey-a, language i tu nađe srpski.

Nema verzija 2 srpski samo beta :-(
Mada i cro završava posao kad se malo nauči

Pretpostavio sam. Kada ta beta predje u final, jel ce se besplatno ova vezija update-ovati na tu ili opet mora da se kupuje?

Jel moze neko da mi preporuci dobru aplikaciju za podsetnik (reminders) i za note? Imam EVO 3D...

Jel moze neko da mi preporuci dobru aplikaciju za podsetnik (reminders) i za note? Imam EVO 3D...
color note je meni extra, a možes probati i evernote, mada meni nije nešto posebno.

a za reminder meni je google calendar za sada odlično rešenje.

Poslednja izmena:
Ova Color Note je odlicna aplikacija. Hvala ti. :D

A za reminders koja je aplikacija dobra ako mozete da mi preporucite? :)

I ako mozete preporucite mi isto neku dobru aplikaciju za editovanje slika i videa, za pustanje filmova i videa... :)

Editovanje slika: picsay pro, after focus.
Gledanje videa: mx player
Editovanje videa: mani se ćorava posla :)

Poslednja izmena:
Pitanje upućeno korisnicima SwiftKey X: Kako ste namestili predikciju na srpskom jeziku? Ja sam kupio tastaturu još odavno, ali sam do sada koristio Smart Keyboard Pro, pa rekoh da probam ovu.

Nema ugradjenu srpsku ali sve sto kucas pamti kao i SKP, samo sto je mnogo bolji taj algoritam..

Ok. Skinuo sam sad te aplikacije i odlicne su to je to sto mi treba.

Samo jos neka dobra za reminders? :D

@dr.sonic @Uros Novakovic @Djilkosh_Ns
Hvala vam na pomoci. cheers

Pa ja koristim Google calendar sa njegovim widgetom, skroz je dobar, ne znam šta ti još treba?

Skinuo sam mx player ali vidim da ima dosta codec-a za njega jel treba da skinem dodatno neki za EVO 3D ili ne?

Ne znam. Tamo piše da ne treba skidati ako radi dobro bez njih. Meni je na nexusu radilo dobro i bez njih, ali sam ja skinuo za svaki slučaj :)

Ja za reminder koristim GTasks, pogledaj na marketu i pod related sa strane šta ćeš dobiti, možda ti se neka druga svidi.

Kada vracam nandroid backup da li treba da brisem data, cache I dalvik cache pre nego sto uradim restore?

Koja je najbolja aplikacija za FEJS, posto sam nazalost poceo da ga koristim, vidim zvanicna je ogromna a i lose ocenjena.. ima neka sto laksa a da fino radi?

Zvanicna sad radi ok a imala je los period kada je sve stucalo. Najbolje da probas .

Nazad
Vrh Dno