nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
niko...?
Da nemaš možda uključenu verifikaciju u dva koraka?
niko...?
Na akciji je Tapatalk aplikacija na Play-u - 0,99$. Ja odmah kupio.![]()
Ja se izvinjavam za off, jel ja treba da povezem svoju visa karticu sa google wallet-om? i ako treba kako da upisem postanski kod, za kac je 21241, aon mi kaze da to nije ispravan? hvala i jos jednom se izvinjavam za offHvala za info, upravo sam pazario.
Da nemaš možda uključenu verifikaciju u dva koraka?
Jesi probao da ga obrises,pa napravis ponovo.
Ja se izvinjavam za off, jel ja treba da povezem svoju visa karticu sa google wallet-om? i ako treba kako da upisem postanski kod, za kac je 21241, aon mi kaze da to nije ispravan? hvala i jos jednom se izvinjavam za off
Koristim Dark blue, i crna je sivkasta.Je li i dalje siv umjesto crn tapatalk?
Je li i dalje siv umjesto crn tapatalk?
Sky Blue TT kad se stavi na Invert bude skroz crna pozadina sa belim slovima...ne vracam se vise na ne-skinovan Tapatalk.
color note je meni extra, a možes probati i evernote, mada meni nije nešto posebno.Jel moze neko da mi preporuci dobru aplikaciju za podsetnik (reminders) i za note? Imam EVO 3D...
Pitanje upućeno korisnicima SwiftKey X: Kako ste namestili predikciju na srpskom jeziku? Ja sam kupio tastaturu još odavno, ali sam do sada koristio Smart Keyboard Pro, pa rekoh da probam ovu.
I ako mozete preporucite mi isto neku dobru aplikaciju za editovanje slika i videa, za pustanje filmova i videa...![]()
ja koristim friendcaster i prezadovoljan sam.Koja je najbolja aplikacija za FEJS, posto sam nazalost poceo da ga koristim, vidim zvanicna je ogromna a i lose ocenjena.. ima neka sto laksa a da fino radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari