Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Source, ne moraš da pratiš uputstvo, samo instaliraj najnoviji market unlocker, izaberi mrežu i označi da se startuje program automatski prilikom boota. Restartuj telefon, pre toga obriši cache za google play aplikaciju u podešavanjima...
Nakon toga treba da prođe neki period, ne znam koliko, nekoliko sati da ti se sam provajder promeni na google play nalogu..nakon toga normalno možeš da kupuješ aplikacije..:)
Zasto nekoliko sati, meni se provajder promeni u sekundi, cak ne moram ni da gasim play nego ga ostavim u pozadini dok unlocker prebaci, pa vratim na play preko task menadzera i odma mogu da placam

E nisam gledao na racunaru,ali evo radi na telefonu:D e sad jedino jos da skontam kako platiti,posto kad unosim podatkn o kartici,nema da izaberem srbiju.

Zasto nekoliko sati, meni se provajder promeni u sekundi, cak ne moram ni da gasim play nego ga ostavim u pozadini dok unlocker prebaci, pa vratim na play preko task menadzera i odma mogu da placam

Ne znam, meni je trebalo nekoliko sati da prebaci sa Telenora na T-mobile :p

E nisam gledao na racunaru,ali evo radi na telefonu:D e sad jedino jos da skontam kako platiti,posto kad unosim podatkn o kartici,nema da izaberem srbiju.

Mora da ima kao Republika Srbija, ili Srbija i Crna Gora...na kraju izaberi Bosnu..nebitno je :)

Nema,pregledao sam,pa probacu sa bosnom,racunam bitan je broj kartice.samo moram naci neku dobru apk,da ne bacam pare:D

Ne radi mi Opera mobile na ZTE Raceru, instalira se, ali nakon prvog podizanja, odmah pukne.
Treba mi, jer koliko se sećam, pamti lozinke za logovanje, ako ima neka alternativa, može.

Kazite mi jel neko mozda koristio my phone explorer,na virtualnoj masini?ja koristim linux,pa nisam uspeo nikako da ga povezem na vm.

Ne znam, nisu mi nudili tu opciju, a za Operu se sećam sa Symbiana.

Zna li neko pristojnu aplikaciju za video nadzor? :)
Pretvorio sam starog HTC Tattoo-a u kameru i probao ovo programče koje radi odlično, ali mi treba neko koje će da snima/slika samo u slučaju pokreta i da to sačuva negde kasnije za pregled...

Probajte jet audio plejer, besplatan je a ima sve od opcija.

swiftkey x 3.0.0.244 nova beta

Improved prediction algorithms
Better, more consistent punctuation key behavior
Smarter Smart Space functionality (which will make it easier to enter email addresses etc)
A refined experience in Google Chrome Beta
Fixed missing predictions on the longpress of @ and .com
Improved gestures
Eliminated lag on letter pop-ups
Various other minor bug fixes and usability improvements

Kod:
http://vip.swiftkey.net/sk3beta

ajde da pitam ovde,ne znam gde da pitam :D
posto sam dobio drugi telefon,a pre toga sam koristio wildfire,sad me zanima kako da se izlogujem iz marketa i gmail-a?
posto cu verovatno da dajem drugaru,pa da sredim sve to

ajde da pitam ovde,ne znam gde da pitam :D
posto sam dobio drugi telefon,a pre toga sam koristio wildfire,sad me zanima kako da se izlogujem iz marketa i gmail-a?
posto cu verovatno da dajem drugaru,pa da sredim sve to
odes u settings accounts, izaberes koji account hoces i ides remove account.

znaci ja kad njemu dam,on ubaci svoj akaunt i tek onda ja mogu da brisem svoj?

pa najbolje ti je da uradis factory reset kako bi uklonio sve tvoje licne stvari (poruke,mailove,kontakte) :)

Aj kad vec hvalite tu predikciju i sve na swiftkey x tastaturi pitanje jedno :

Jel moze da se izabere qwerty tastatura, a da bude nekako ukljucen srpski jezik, da mi radi srpsku predikciju?

Setih se i drugog pitanja:

Jel moze srpska predikcija da bude bez kukica? Mislim ne isplati mi se da kuckam poruke, a kuckam dosta i ono na 70 karaktera mi ode jedna poruka...

Srpska predikcija je joa u beta fazi... Da radice i sa qwerty rasporedom bez kvacica ali ne ocekuj da bas svaka rijec bude bez njih.

Sad cu da je instaliram pa cu da vidim kako to sve ide. Iskreno meni ovo sporo nesto ide. Sad bas kucam tekst sa njom i ne vredi brze mi ide obicno kucanje...

Sad cu da je instaliram pa cu da vidim kako to sve ide. Iskreno meni ovo sporo nesto ide. Sad bas kucam tekst sa njom i ne vredi brze mi ide obicno kucanje...

+10... brze otkucam sa klasicnom qwerty nego sa swipe/swift

Pa zavisi, ako odma pogodi koju rec hocu posle samo 2, 3 slova onda bas znaci.. Meni recimo dosta znaci to sto pamti celu recenicu koju sam vec otkucao, a cesto saljem iste recenice u poruci :) I za engleski takodje, zna koja rec, zamenica, itd, bi trebala da ide posle svake reci, pa onda to sto sam odvaja posle zareza, tacke.. to nema nijedna druga koliko sam primetio.

Poslednja izmena:
Pa ja moram da otkucam jedno 4-5 slova za neku rec od 10 slova i sad lakse mi je da zavrsim nego sad da gledam sta on ima ponudjeno i da li je mozda ta rec, ja vec izgubim tu 2-3 sekunde, a dotle sam vec mogao da iskucam ovoliki tekst :)

Ja cekam, a nadam se da ce neki nas developer ili neko bilo ko da napravi lepo srpski voice input, da pricas, a da to lepo izadje na telefonu i tap-tap posaljes :)

Da li nekako moze da se zameni dugi pritisak na power dugme, odnosno da se napravi precica neke aplikacije (koje?) na home screen-u?

Da li nekako moze da se zameni dugi pritisak na power dugme, odnosno da se napravi precica neke aplikacije (koje?) na home screen-u?

A kako cesh gasiti / restartovati phone / tablet ? Mislim da jedino moze na nekom CM power dugme da glumi dugme za slikanje kad je kamera pokrenuta...

Nista nisam razumeo, ali ajde da pokusam... Ti hoces da zamenis ono prozorce sto ti izadje sa (reboot, power off, data on/off itd...) kada drzis dugo power dugme?

Probaj widgetsoid... Moze da bude i na home screen-u i u notification baru u vidu toggle-ova...

Da da, to prozorce, necu ja da premapiram power dugme, pa da ne mogu da ga gasim :d. Probacu widgetsoid, hvala.

Pa ja moram da otkucam jedno 4-5 slova za neku rec od 10 slova i sad lakse mi je da zavrsim nego sad da gledam sta on ima ponudjeno i da li je mozda ta rec, ja vec izgubim tu 2-3 sekunde, a dotle sam vec mogao da iskucam ovoliki tekst :)

Navikneš se posle nekog vremena da gledaš više u to, nego šta pišeš i onda bude brže.

Koji app preporucujete za office i pdf dokumenta? Uglavnom za pregled. Sta je najbolje? :) cena mi nije bitna :D

Nazad
Vrh Dno