Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@dule0911 pojuri pro :) mislim ja nisam imao obicnu verziju tako da ne znam razlike, ustvari, secam se da mi nije radila free, pa sam morao da kupujem pro, a i mislim da na free nije mogao da mi nadje Novi Sad

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Pojavio mi se problem sa HDR+ aplikacijom..Odmah po instalaciji,radila je,tapnem ekran,ona uslika,pojavi se ono obavestenje da procesuira sliku i sve ok...Sada htedoh da uslikam nesto,tapnem ekran da bi slikao,medjutim app kao uhvati tu sliku ali se ne pojavljuje obavestenje da procesuira,tj da obradjuje,vec samo stoji taj "uslikani" kadar..Slike nema nigde u galeriji..Sta bi moglo da bude?

Meni radi i dalje dobro. Probaj u setings-u da promeniš capture mode.

Ma jok,probao sve...Free verzija radi,ova koju imam,koju sam i tebi poslao je prestala,samo ona zna zasto :) Cak je uspela da mi ubaguje i regularnu kameru :)

Sacekaj da HTC izbaci update za kameru :p

Izvini, ali ovakva situacija se ne propusta :D

Kod mene isto sasvim najnormalnije radi, probaj da skines neku drugu verziju.

Inače, izašla je 2.20 verzija hdr camera +
Dodali su zum, ostalo ne primećujem.

Jel moze meni biti malo bolja slika sa nekom drugom aplikacijom za kameru, neke stabilizacije vamo tamo, ili je krs kamera na WF krs :)

Krs :D zato koristi instagram i pixlr o matic da se ulepsas kad se budes slikao :D

Moze preporuka za neki kalendar koji ce imati widget najslicniji onom stock samsung calendaru (ceo mesec+task)? I jos kada bi bio u ICS fazonu bio bi pun pogodak :)

Ja imam Android Pro Widget...

b294acb2-7aba-ccc8.jpg

Ima ovo dugme u gornjem desnom cosku za promjenu izmedju pregleda svega sto stavis u kalendar za odredjene dane i pregleda citavog mjeseca...

Poslednja izmena:
Krs :D zato koristi instagram i pixlr o matic da se ulepsas kad se budes slikao :D

Ne radi Instagram na WF-u :)

Nego skinuo sam Camera 360, bolje mi slike pravi nego default kamera, prirodnije boje i ima finu stabilizaciju, samo sto svaki put naopacke slika, a podesio sam ono "angle of camera", zapamti jednom, sledeci put kad udjem opet rotirana slika bude, u cemu je fora?

Da li je moguce da sam jedini kojem nova verzija AirDroida ne radi?
Od zadnjeg updatea na mogu da se ulogujem preko browsera, pa to ti je :wall:

Verovatno jesi :)
Meni radi savršeno, čak sam i neke sms-ove slao sa preko njega.

Ma prosla verzija mi je savrseno radila, svaki delic nje, nekoliko puta sam se dopisivao preko browsera. Sad ne moze da se uloguje kada idem na web.airdroid.com, a preko ip adrese nece ni da otvori stranicu za logovanje. U oba slucaja browser izbacuje da web stranica nije dostupna jer je potrebno previse vremena za odgovor...

Probao sam. Ista stvar. Probao sam i da preko Titaniuma vratim staru verziju, ali sada u browseru pali novi sajt, preko koga nije moguce logovanje. Probao sam preko Chromea, Opere, cak i preko sugavog Internet Explorera-nista ne pomaze.

Meni je jedina mana sto brzina upload/download varira..

Evo sad probah i WiFi File Transfer Pro, koji je takodje ranije radio, a sada nece da otvori URL u browseru. Sta mislite, u cemu moze da bude problem? Nisam u medjuvremenu menjao ROM ili tako nesto.

Ako ti dva različita programa ne rade, tj ne radi deo vezan za komp, možda je problem u browseru ili tvom netu?

Pa probao sam 3 razlicita browsera, a i laptop i fon su zakaceni na isti adsl wireless koji radi odlicno.

Nisam menjao nista bitno ni na kompu ni na fonu, ne pada mi na pamet sta je uzrok ovome...

Ima li ko da preporuci program za pracenje potrosnje baterije i njegove temperature a da nije battery monitor?

Nazad
Vrh Dno