Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koju verziju play store—a imate? Ja sam juče imao 3.5.17, a danas 3.5.16.

Da li nekako mogu da se share—uju directions iz google mapa? Malo pre mi je to jako trebalo, ali nisam našao i smorio sam se, morao sam da pravim ss i to da šaljem.

Ja imam modovanu transparentnu 3.5.16 verziju.

Dvoje su se tako smuvali :d Dodao sam vas sve, meni je @borislozac Samo sto ja uglavnom na engleskom pisem :)

Samo pitanje u vezi push-a na oficijalnoj aplikaciji, to dakle radi kao Gmail, ne trosi bateriju previse? Sta mu onda dodju one sync opcije, sto ima na 5 min, pola sata, sat, dva, itd.

Pushuje samo sto je za tebe. Sve sto pratis ce se osvezavati na zadati period.

Znaci Englez :D

Pa kontam da je push za mentions i retweet i favourites ili kad te neko oznaci, a sync je da ti se osveze tvitovi :) Pa zamisli kad bi ti svake sekunde sinkovao kad neko objavi nesto? :)

Ja koristim samo g+ , ali izgleda da cu morati i fb da napravim zbog rodjaka u inostranstvu.
Da ne bude off. I g+ aplikacija je jedina od svih social appova koja mi do sada nijednom nije zakazala.

:d

Pa to je meni svrha twitera, prati me gomila ljudi s kojima sam igrao PES i tako to, sve stranci.. a i to je neka kultura na twiteru, koja je poenta da oni citaju moje twitove na srpskom.. :)

Nego za push jasno mi je, samo kazem, to ne trosi bateriju toliko, kao gmail-ov push?

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc, koristim go keyboard tastaturu, koristim layout 3x4 i kad god udjem u poruku, po defaultu mi je ukljucen t9, dok recimo kad udjem u bilo sta drugo nije. Jel zna neko kako bih to mogao da iskljucim. I jos npr, posto nema sprska tastatura, al ima hrvatska i sad kad otkucam neko nase slovo, on mi racuna to kao 50 karaktera, jel ima tu neka fora da se to resi?
Hvala

Ima hrvatska i sad kad otkucam neko nase slovo, on mi racuna to kao 50 karaktera, jel ima tu neka fora da se to resi?
Hvala

Ne može, to je do kodnog rasporeda a ne do telefona ili softvera u njemu, ćirilica i "srpska" latinica imaju na raspolaganju 60 karaktera umesto 160 ako se ne varam

Xperia Neo ICS - Tapatalk 2

^70 karaktera.

O2X via TTv2b5

dobro to sad i nije toliki problem, nego me nervira onaj t9 sto je ukljucen po defaultu, a ne mogu da skontam kako da ga iskljucim :mad:
i da sta koristite za forume?

Sto uopste koristis go, ako vec hoces alfanumericku skini Smart keyboard pro recimo..

Ja koristim qwerty, a drugarica alfanumericku smart keyboard pro i zadovoljna je... Ja samo ne znam kako ljudi mogu da kucaju na tu tastaturu 3x4... Uzeo sam pre neki dan telefon da upisem nesto drugaru i trebalo mi je jedno "5 minuta" ovakvu duzinu teksta da otkucam...

Za forume tapatalk.

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

+1 за смарт про тастатуру, презадовољан сам и свима је препоручујем.

+1 за смарт про тастатуру, презадовољан сам и свима је препоручујем.

Ali samo ako se koristi alfanumericka, za Qwerty mi je Swiftkey najbolji zbog dosta boljeg sistema prepoznavanja reci i recenica, pamcenja..

Koju aplikaciju koristite za wallpapere? Jel sam ja nesto istripovao ili je jedno vreme postojala Pimp my Screen, a vise ne postoji?

Meni je stvarno ostalo da je postojala Pimp my Screen koja postoji i na iOSu.

koji je po vama najbolji widget/aplikacija za vremensku prognozu. meni nesto nijedan nije nesto preterano dobar.

Sve zavisi od tvojih očekivanja. Beautiful widgets koristim i zadovoljan sam.

Poslednja izmena:
Hvala!

Pa zašto tapatalk dark tema više nije crna???

Poslednja izmena:
Bas je bolje ovako... :)

Rece O2X, omogucio Tapatalk

Ali ovako mi ekran troši više baterije :)

I jako je glupo što je razlika u pročitanim i nepročitanim postovima samo u boldu i drugačijoj nijansi.

Poslednja izmena:
Ok, ima nesto u tome, ali ipak se primeti.

A vi sa AMOLED-ima uvek nesto kukate... :p

Vrh Dno