Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Iskreno, ja sam očekivao više od Google drivea. Ispade samo konkurent dropboxu i to ne baš najbolji.
Ostajem ja na dropboxu i iz prikrajka čekam skydrive za android.
Ionako ne koristim cloud mnogo u privatne svrhe.

---
mobilni

Da li je neko uspeo da skine nesto sa google drajva na SD karticu? Ako to ne moze program je gotovo neupotrebljiv o_O

Poslednja izmena:
@yoker86
@onua
Da i da
6da599da-6af9-087d.jpg

File se zove 4 i u bocu je isti mada se iz nekog razloga ne moze otvoriti?

Poslednja izmena:
Jel' ovo feature Alcatela OT990 (TelenorOneTouch) ili generalno Froya - pozovem nekoga, završim razgovor, kad treba da prekinem moram da precizno stisnem end call u dnu ekrana, ako omašim, ostane veza aktivna. Na dugme sa strane se ne prekida veza. Najviše bi mi odgovaralo da umesto na dnu to dugme bude na sredini i da bude veće?

I može li se namestiti da mi kod prikaza slike iz imenika kad me taj neko zove, da slika bude preko celog ekrana? Slika je dovoljne veličine i ratio-a.

Ma ok, imam instalaciju roma na kartici ali sam mislio da mozda moze uninstall.

Bas cu da probam sad...

EDIT: Ne radi ni other_0314 ni 0317...instalacija prolazi bez problema ali nema zvuka :)

Poslednja izmena:
ne znam, nisam probao :)

To je placebo efekat... Jedino ono sto je supercurio odradio valja...

Opet znam da je bilo , ali opet da pitam. Kako da izbacim da se neke slike ne pojavljuju u galeriji (ne, nisu XXX slike :D vec neke ikonice...)

Sa nekim exploreror odes u taj folder i napravis fajl ".nomedia" i onda reboot.

Ili ga potrazis u fonu i iskopiras gde hoces. Ili ako si na QuickPic zadrzis prst na folderu i udaris exclude.

Jel zna neko neki dobar program koji poboljsava kvalitet zvuka pri slusanju muzike? Hvala.

Kvalitet zvuka...to tesko..sam zvucni cip treba da je kvalitetan da bi davao kvalitetan zvuk..

Dosta poboljsana oficijalna Twitter aplikacija, verovatno cu se za stalno prebaciti sa Tweetdecka..

Ja trenutno plume koristim, koristio sam i tweetcaster pro i oficijalnu twitter aplikaciju, ali plume mi se nekako bas svidja sad...

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Vrh Dno