Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kolko je pregledniji stari tapatalk. Skroz sam zaboravio. :)
+1

Kako mislis pregledniji?
Meni licno dosta smetaju mala dugmad za listanje stranica teme, zato sam se vratio na stari TT. Pored toga je nekako novi TT prenatrpan, u starijem je sve bilo vece i uocljivije. Jedino u cemu je novi bolji jeste prikaz neprocitanih/procitanih tema, lakse se vidi kad je tekst boldovan nego onaj zeleni strip pored imena teme.

SweetHome koristim dosta dugo. Ne pamtim kada sam kopirao slike kroz kablic. Pokusacu da ubedim developera d ubaci profile... npr.. da u kucnoj mrezi syncuje folder1 na share1, a da u mrezi na poslu syncuje folder2 na share2.
Nisam zadovoljan sa brzinom kopiranja.. kod mene predje jedva 600kb/sec. Ne mogu da provalim u cemu je problem.

Sweet Home mi ne vidi komp, kao i skoro sve druge aplikacije koje san hteo da povežem preko wi—fi. Pretpostavljam da to ima veze sa ip adresama i portovima. Da li može neko da mi pojasni kako to da namestim?

Moras da sharujes jedan folder.

Ih bre, pa nije to u pitanju :)
Kada udjem prvi put u Sweet Home i idem na guide me, na drugom koraku (connect to computer) ne moze da mi nadje laptop koji je prikacen na istu mrezu.

Da li je iko od vas uspeo da se registruje na Google Drive? Nadjem ga na Play-u, instalisem i kada ga pokrenem javlja da nije jos aktivan i uradi preusmerenje na Google Docs. Vidim po Net-u da ljudi uspesno aktiviraju...

Možda je aktivno svima koji su imali gDocs, ne znam da li si ga ranije koristio. Meni je samo na Marketu updateovalo Docs aplikaciju na Drive i ulogovao se preko kompa i to je to. Skinuo klijent i sve fercera.

Ma jesam, cak imam na njemu i neku tabelu iz marta 2011.-te. Evo primer:

Poslednja izmena:
SweetHome koristim dosta dugo. Ne pamtim kada sam kopirao slike kroz kablic. Pokusacu da ubedim developera d ubaci profile... npr.. da u kucnoj mrezi syncuje folder1 na share1, a da u mrezi na poslu syncuje folder2 na share2.
Nisam zadovoljan sa brzinom kopiranja.. kod mene predje jedva 600kb/sec. Ne mogu da provalim u cemu je problem.

I ja koristim sweethome, sve radi odlicno, jedino ta brzina i kod mene, tako da verovatno nema fore nego je nesto kilav.

Kod mene sve radi iz prve, i Android aplikacija, i PC aplikacija

I kod mene radi, verovatno ga postepeno pale.

Jedno pitanje - Kako da skinem fajl koji sam okacio preko kompa na mob, drive na mobu ga vidi ali ne znam kako da ga skinem.

Poslednja izmena:
Probao sam ga i sta da kazem...?
Blago sam razocaran zbog siromasnog interfejsa. Nema kreiranja foldera i slicno... Dropbox me je bas razmazio. Kapacitet je dobra stvar, ostaje samo da vidimo da li ce ubaciti jos funkcija u skorije vreme. Ovo pisem za app za fon, nisam probao jos kako radi na kompu.

Jel pomaze novo dodavanje widgeta kad Missed It zabrljavi...? Prikazuje nove mailove iako su procitani...

Pa zasto gizmoid kaze da je kapacitet dobra stvar, na box imam 50gb a dropbox za sad 11gb

Verovatno je bilo ali ajde da probam :)
Treba mi kalendar kao sto je go calendar, znaci vidi se tekuci mesec, sa mogucnoscu listanja drugih meseci.

Hm, moze widget? Android Pro Widget...Postavis na jedan screen i pri dnu widget-a strelice, gore-dolje za listanje mjeseca.

Ja na guglu prošle godine platio 5$ godišnje za 20gb prostora, i ostala mi ta cena za ubuduće :)
Nova cena je ~3$ mesečno za 25gb.

Meni nikad nece biti jasna poenta tog online prostora!!

Tako je, 2gb. Ali bila neka promocija za app za android i tu ugrabio jos 3gb (mada je moglo i 5) imam jos 2 racunara kojima sam otvorio DB po pozivu sa mog naloga. Par drugara su takodje preko mene otvorili. Sad daju po 500mb ako pozoves nekog da otvori DB.
Mislio sam da mozda google daje nekih 20gb minimum za pocetak. :-D

Upravo sam hteo da ispravim gresku ali si me preduhitrio. :). "Drugari" su mi povecali limit sa 2 na 5GB.

Nazad
Vrh Dno