Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Е, али то није све. Послао сам својој девојци линк, а она ми рекла да и ЈК има своју апликацију:D

sgs2 via tt2

Ево једна апликација:D нисам очекивао да ће ово стићи на телефоне.

sgs2 via tt2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1334768648725.jpg
    uploadfromtaptalk1334768648725.jpg
    23.1 KB · Pregleda: 361
Football manager 2012

sgs2 via tt2

Ево једна апликација:D нисам очекивао да ће ово стићи на телефоне.

sgs2 via tt2

Da da sjajni manager :) jos kad bih mogao moj save iz 2017 da ubacim na telefon, pa onda malo da igram na telefonu, pa onda da vratim u komp ili lakse samo da mi sync odradjuje :D

Da li je google riješio onu glupost sa zamućen slikama iz imenika nakon sinhronizacije?

Sta treba da bi mogao preko ES manager-a mogao da sherujem sa laptopa fajlove i obratno (msm na podesavanja).. Napomena i lap i tab su preko wi -fi povezani na modem.. :)
p.s. win 7 je u pitanju, ako nesto znaci..

Na racunaru seruj folder koji hoces ili hdd, a onda u ES file manager idi gore levo umesto LOCAL izaberi LAN pa na meni > NEW pa SCAN, na dalje ces se snaci jer ce tad da pronadje racunar...

Imam jedan bezvezan problem al' nemam resenja.U pitanju je samsung galaxy y i gingerbread 2.3.6. Postpaid sam korisnik i kad pozovem operatera u toku razgovora trebam da ukucam neki broj da se krecem po meniju,a nakon toga da ukucam neki prepaid broj na koji bih hteo da posaljem kredit...E sad tastaturu koju imam inace ne otvara u toku poziva vec neku drugu koja nema tipku za brisanje a ako ne obrisem ove brojeve sto sam kucao u meniju nece da mi prihvati onaj br telefona koji kucam nakon toga.Zna li neko kako ovaj pro lem resiti?

Market Unlocker Pro.

Jel ima neka aplikacija da mogu na fonu da pokrecem fajlove sa kompa,preko wireless-a.Npr. da pustim film sa hard diska i da gledam na fonu?Valjda sam lepo objasnio...

Ima. :d

Es file explorer, vlc, gmote...

Kako je najbolje podesiti tb da radi backup? Da stalno radi backup aplikacija i podataka ili da upoređuje pa da nove app dodaje u backup folder?

Moze li opera mini ikako da prikazuje gifove?

Bila je zaebancija, a drugo ni ja se ne igram na fonu, ali jednom-dva puta nedeljno odigram Temple run i to cisto iz eto tako zanimacije, jer su me generalno smorile igre i na kompu...

A sad recite da nikad niste nista odgirali na telefonu?!

Borise, ne moze, nema flash.

Zar flash ima veze sa prikazom gifova? :)

Nazad
Vrh Dno