Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

posto si pisao iznad da si pravio iGO folder. mislio sam da si napravio iGO folder umesto MOTONAV

posto si pisao iznad da si pravio iGO folder. mislio sam da si napravio iGO folder umesto MOTONAV

Nisam se dobro izrazio. Evo sad sam video da na apk fajlu nije pisalo MOTONAV već MOTONIV i kad sam ga preimenovao više nepiše "ubacite vašu sd karticu" već počne da loduje i prestane i vrati "desktop".

Da li je možda problem što pun naziv apk fajla nije MOTONAV već MOTONAV_JM-PPCW.apk (ima 11.286KB) da probam da ga primenujem samo u MOTONAV.apk?

Da li neko zna da li je ikako moguce koristiti widgete iz Go Ex Launchera u nekom drugom tipa ADW ili LP i kako?

Ja nisam uspeo da ga upgradeujem na Playu, morao sa uninstall pa install, btw na prvi pogled mi se ranija verzija vise dopada.

I sta donosi nova verzija, sem novog dizajna?

Poslednja izmena:
Hvala za TT. Primio sam PM, zahvaljujem svima.
Nadam se samo da je moguce negde iskljuciti ono "sent from TT..."

@yoker86
What's in this version:

Introducing Tapatalk 2
Account Sync
Tapatalk 2 sync all your forum accounts among all mobile devices with Tapatalk installed. Works on iPad, iPhone, Android phone, tablets and BlackBerry.
Forum Recommendation
The best forums are not necessary the biggest. Discover new and emerging forums with our Recommendation Engine in Tapatalk 2.
Better Interface
A new look & feel w/ revamped interface allows you to focus on your conversation & latest discussions. Works great on Android ICS.

Poslednja izmena:
Napokon je uspela instalacija Motonov navigacije na Motoroli Atrix. Problem je bio u neispravnom apk fajlu, pošto imam dosta raznih apk fajlova, našao sam ispravni i sad radi kako treba, a Atrix u sobi u momentu nalazi satelite.

Napokon je uspela instalacija Motonov navigacije na Motoroli Atrix. Problem je bio u neispravnom apk fajlu, pošto imam dosta raznih apk fajlova, našao sam ispravni i sad radi kako treba, a Atrix u sobi u momentu nalazi satelite.

Drago mi je da si se snasao! :)

A to za sobu i satelite, videcemo sve kad ga se docepam... :p ;)

Da li neko zna da li je ikako moguce koristiti widgete iz Go Ex Launchera u nekom drugom tipa ADW ili LP i kako?

Ne moze, jer to je feature svakog launchera, mislim da onda ne bi bilo zanimljivo ovima sto prave da od svakog uzmes po nesto i napravis svoj launcher :)

Na primer, ja bih odmah od Go Launchera ili TW uzeo postavljanje wallpaper-a bez da mi ih on siri... To je problem kod svih ICS launchera i to pocinje da me zivcira, a bas mi odgovara ovaj Apex!

Imam dva pitanja vezano za TT:
1. Da li je moguće da 'stickies' threadove ne prikazuje odvojeno vec u zajednickoj listi sa ostalim threadovima kao sto je to slucaj i sa normalnim pregledom foruma.
2. Forume koji nemaju podršku za TT, da li je moguce pratiti ih iz TT-a i koliko je to zahvalno? Da li je ipak lakše iz browsera?

Postoje li negde .epub knjige na nasem jeziku?

Neces valjda na Wildfire-u da ih citas? :p

Pa, isto ko na bilo kom drugom, samo moram cesce da swipe-ujem :D

Da ti nece biti sitno? :) Ja vec mislio da si uzeo neki tablet :)

Mene nesto drugo zanima... Ko ce da kupi ovu aplikaciju Titan Storm Clock ??!!

Nije sitno sto sitno, imas da menjas velicinu fonta.. samo sto kazem, moras cesce da vrtis ekrane :) Nego, za engleski nije problem ali ima li nekih, barem poznatijih, na srpskom i da su .epub?

Ja bas ne znam, vecinom citam pdf format...

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

U kom programu? Probao sam sa par pdf viewera (Adobe Acrobat i jos neki), i sad sa Aldikom, nijedan ne prikazuje dobro pdf-ove, bude presitno pa zumiraj svaki put, nekad ni zum ne moze..

U kom programu? Probao sam sa par pdf viewera (Adobe Acrobat i jos neki), i sad sa Aldikom, nijedan ne prikazuje dobro pdf-ove, bude presitno pa zumiraj svaki put, nekad ni zum ne moze..

Koristim ezPDF reader i ubedljivo mi je najbolji od svih... Uvece mu invertujem boje i crna pozadina sa sivim slovima, milina :)

Imam problem sa Tapatalkom. U marketu mi pise da sam kupio,a kad hocu da ga instaliram, on mi javlja da aplikacija nije kupljena. Pravi mi problem sto ne mogu da kupim aplikaciju ( ranije mi bila instalirana sa Samsung appsa). Kako da omogucim da kupim aplikaciju (imam Market unlocker, problem je sto o vidi da je aplikacija vec kupljena).

borise
instaliraj calibre i njime konvertuj html (tako ja imam polarisove knjige), doc ili tekstualni pdf.
A skidaj sa bane prevoz. (ako moderator obriše ovo, traži u poruci).

Vrh Dno