Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

..

Prilozi

• 4df31410-5649-0f23.jpg
    4df31410-5649-0f23.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena od urednika:
Dobices pivo :D

Nestaj mi na muku, sat je siv, jer sta ce mi plav :D

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Hvala, ovo lepo izgleda :)
Jesi sam odabrao da ne pokazuje avatare, ili nema tu mogućnost?

Ja sam odabrao, da ne gledam onog Japanca :D

Japanac startuje za koji sat :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Difolt luk, Japanac inkludid :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1331846046425.jpg
    uploadfromtaptalk1331846046425.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 198
Poslednja izmena:
Da li mi neko moze reci kako (ili me uputiti na temu mada sam trazio i nisam nasao) kako se pravi logcat? Imam instaliran Cyanogen Mod, ali mi ne radi WiFi i GPS i sad citao sam da treba da napravim taj fajl i da im posaljem. Koristim Win7 i Samsung Galaxy 5

TT2 je*e keve..! ;-)

I jos rade i upload i signature. Sjajnovitica.

:-D

O2X via TT2

Da li mi neko moze reci kako (ili me uputiti na temu mada sam trazio i nisam nasao) kako se pravi logcat? Imam instaliran Cyanogen Mod, ali mi ne radi WiFi i GPS i sad citao sam da treba da napravim taj fajl i da im posaljem. Koristim Win7 i Samsung Galaxy 5

Skini lumberjack, mozes i preko njega da vidis.

Jel vam se desilo da novi google play zakuca kad stisnete na grupni update aplikacija? Prosto mi je neverovatno da se tako masovno koriscena aplikacija zaglupi, ali reko da proverim :) Znam da je pisano da se zakuca kad se ide na 50%, ali ovo kod mene je bio najobicniji update sve tri aplikacije odjednom.

@kamui ili djilkos
Dajte link za TT2 Beta na pm, mrtav sam sad umoran ne trazi mi se :)

Где има овај тт2?Може на пм.

Jel vam se desilo da novi google play zakuca kad stisnete na grupni update aplikacija? Prosto mi je neverovatno da se tako masovno koriscena aplikacija zaglupi, ali reko da proverim :) Znam da je pisano da se zakuca kad se ide na 50%, ali ovo kod mene je bio najobicniji update sve tri aplikacije odjednom.

Zakuca i meni...

Dobro je, znaci nisam se natripovao :)

Stavih i ja TT2, skroz je ok iako bih voleo da postoji ona traka sa strane kao u TT1 za neprocitane teme, malo mi je nepreglednije ovako kad je jedina razlika da li su slova boldovana ili ne.
@Djilkos
Hvala! :)

Odakle ste skinuli beta tapatalk? Jel mogu da imam intaliranog i njega i keca?

Odakle ste skinuli beta tapatalk? Jel mogu da imam intaliranog i njega i keca?

I ja sam sad skinuo da probam ovu beta verziju , znaš kako to već ide - google pa tapatalk 2 beta i naći ćeš već ;)

Interfejs je mnogo bolji nego u prethodnoj verziji , a za divno čudo ne puca iako je beta .

Koji je neki dobar weather app da ima i sat i vreme u jednom? Imam trenutno GoWeather koji mi odgovara, ali iz nekog razloga nece da radi vise, kad god hocu da addujem Beograd, pise server error. A radilo pre.

Edit: Izgleda da ovaj najnoviji update sjebao sve. Pise da upgraduju servere, ali to pre nedelju dana rekli i jos ne radi. Pa da l' sa Marsa vuku servere majku mu :d

Poslednja izmena:
Meni Minimalistic text to najbolje odradjuje, nemas sad neke slicice temperature ali mozes da stavis cisto da pise brojem koliko je stepeni, ili tekstualno.. na istom widgetu gde stavis i sat..

Koji je neki dobar weather app da ima i sat i vreme u jednom? Imam trenutno GoWeather koji mi odgovara, ali iz nekog razloga nece da radi vise, kad god hocu da addujem Beograd, pise server error. A radilo pre.

Edit: Izgleda da ovaj najnoviji update sjebao sve. Pise da upgraduju servere, ali to pre nedelju dana rekli i jos ne radi. Pa da l' sa Marsa vuku servere majku mu :d

Beautiful widgets,

Sgs2 via tt2

Preko File Xpert-a (Web Share) napravim folder na SD kartici, ali ga ne vidim posle na telefonu, zna neko zasto se to desava?

edit: setio sam se da za foldere treba da se restartuje telefon.

Poslednja izmena:
Zna li neko koji je kod na HTC-u za ovo, treba mi da bi ubrzao vreme za zvono na telefonu, jer trenutno zazvoni tek izmedju drugog i treceg zvona na telefonu s kog zoves, trazim po netu ali neuspesno..

This is supposed to change the amount of time that your phone checks the tower for a signal, thus causing you to get calls faster. Give it a try.

POSTED BY SMACKY

1. ##pst (##778)
2. "000000"
3. Modem
4. Slot cycle
5. When you're done exploring all the different options, be sure to hit "menu" and to save the changes. Don't back out as it won't save them.
6. You will be forced to restart and the changes should be made.

I bumped it from 2 to 1. Waiting to see the effect on battery life. If it isnt bad, I'll bump it to 0. Maybe its placebo, but I feel 3G is faster for me. Probably not, but i like to pretend it is.

Poslednja izmena:
Morao bi da rutujes, sad ne znam samo gde se nalazi to u sistemu :)

Ne mora :) Ovo kachi i dosta brze telefone, ali ovaj 'trik' ubrza taj proces od tornja do telefona ili kako vec.. Samo ne znam koji code da kucam, ovaj sto sam stavio ne radi za HTC..

Probao sam sad sa Unrevoked-om i naravno docekale me neprijatnosti iste sekunde :D Kao 'one click' root, vazi, trebaju neki drajveri a da bi ih instalirao moram da drzim power i da stiskam volume down 14 puta, dok se mazim po stomaku. Odradio sam Power Down i odlozio do daljnjeg :d

Vrh Dno