Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@dr.sonic

Jedino da dekompajliraš apk fajl i pogledaš...

Jedino tako kao sto kaze Zechs, ali odakle ti to da ti samo salje poruke?

Ma nemam pojma, dao sam primer samo, verovatno sam paranoican previse. Instaliracu je.

Previse paranoican ili se nisi naspavao dobro :)

Pola foruma koji imaju smartphonove koriste tapatalk, tako da jos se ja mislim nikom nije desilo tako nesto :)

Samo proveri pri instalaciji šta za šta traži dopuštenje i proveri sa marketom. To je sve što možeš da uradiš.

Otkazala mi je baterija na builniku jutros, tako da sam ustao u pola 2 :)
Instalirao sam je.
Isti su permissions-i.

A hoce li on sam da prepozna u kojim temama sam pisao i da mi salje notifikacije, ili ipak noram posebo za svaku temu da ukljucim notifikaciju?

Poslednja izmena:
Kad budes isao subscribe pojavice se opcija za notification, a na forumu preko kompa, mada mozes i na mobilnom preko browsera ukljucis u opcijama foruma da na svaku temu na koju odgovoris odmah ti stavi subscribe.

Jel moze preporuka za neku ebook reader aplikaciju, a da mogu da se citaju knjige koje se npr. preko racunara prebace na SD karticu, da ne moram da ih kupujem? Hvala.

Ja koristim Amazon Kindle. Pored ebook formata, cita i pdf skroz solidno.

^^ FB Reader. Radi odlicno.
Postoji i Go Reader (ekipa koja pravi Go Launcher) i on je sasvim ok.

Ja koristim ponekad Aldiko. Napravim server sa kalibre na kompu i onda prebacim knjige koje hoću. Lepo izgleda i ima dosta opcija.

Nego, od ovih ljudi koji koriste smart keyboard pro na ICS, kako vam radi. Meni malo, malo pa zablokira.

Kad vec pricate o raznim citacima jeste li mozda naleteli na neki koji bi pokazao bela slova na crnoj pozadini, mislim da pojede manje baterije

Ma ne gotivim ga, ali njega sam samo probao tako da samo njega mogu da predlozim :)
Skinucu taj fb da probam kada ga vec toliko hvalite.
Probao sam. Ima dosta vise podesavanja nego kindle. Bilo bi lepo kada bi postojao wikipedia search kada selektujem tekst. I takodje bi bilo dobro da podrzava i pdf.

Poslednja izmena:
Problem je što ima dosta formata u kojima se pakuju elektronske knjige i nemoguće je naći jedan program koji će da otvara sve kako treba. Fbreader je dobar za epub i mobi, za pdf je po meni najbolji ezpdf, a isprobao sam i Moon reader, cool reader, aldiko i još neke kojih se ne sećam.

Poslednja izmena:
Ja koristim ponekad Aldiko. Napravim server sa kalibre na kompu i onda prebacim knjige koje hoću. Lepo izgleda i ima dosta opcija.

Nego, od ovih ljudi koji koriste smart keyboard pro na ICS, kako vam radi. Meni malo, malo pa zablokira.

Ja sam presao na SwiftKey X-u, posto ima bolji prediction (sada je na popustu), radi bez problema na ICS-u. Mana je nedostatak tema, ali na tome rade.

Proba sam i Mantano sada. Najvise mi se svidja. Podrzava i epub i pdf, mada na pdf-u je malo sporiji. Ima lep interfejs, mozes da pises beleske i podvlacis tj oznacavas bojama, a ima i google i wikipedia pretragu. Naravno nocni mod, ali i neke teme tako da mozes sam da odaberes boju pozadine i slova. Ima moju preporuku.

Meni radi sasvim normalno SKP. Ja ne znam sta bi bez te tastature...

Probajte hackers keyboard. Ima 5 redova, puna qwerty tastatura i cini mi se da je jako precizna. Do sada sam koristio SKP ali probacu ovu HK.

A kakvu predikciju za hrvatski/srpski imaju swift i hackers?

---
desire

swift ima odlicnu za hrvatski, pamti sve uneto. moze da uci iz sms-a, sa fb, gmail-a, twitter-a

A jel ta predikcija sa kukicama ili je osisana kao sto pisem sada?

Ako koristiš gosms možeš da podesiš da ti šiša slova, bez obzira koja je tastatura. Ja to radim.

Vrh Dno