Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Momci,koji je lock screen najbolji za galaxy S GT-I9000 a da je u fazonu iLock-a...?
Hvala

ilock1.png

Paaa mozda pattern unlock koji je sastavni deo Android OSa? :p

Lool,omg...nisam znao , nisam cackao po opcijama....hahah,koji n00b,ne zamerite skoro sam sa N96 i symbijana presao na ovo:)
Hvala zechs

@Darc0
Ma opusteno :D...mada cudi me da si to video na iphone.u jer je pattern unlock, maltene, zastitni znak androida. Nisam ga vidjao ranije na drugim os.ovima :)

Samo da javim da sam počeo da radim prevod aplikacije "Simple Calendar Widget" pa ako još neko hoće da se pridruži posetite crowdin.net i počnite sa prevođenjem :)

ps. @Tetsuo
Kako se radi "approve" prevoda? Da li treba određen broj glasova ili autor radi "approve"?

Kakvo je stanje kod vas,jel se jos uvek ne vidi "paid apps" na marketu? Kod mene nema

^kod mene se nije videlo do juce, a onda sam obrisao cache i data iz app managera, and they resurected :)

ps. @Tetsuo
Kako se radi "approve" prevoda? Da li treba određen broj glasova ili autor radi "approve"?

Čuo sam se sa developerom i pri svakoj novoj verziji programa, automatski se ubacuje prevod aplikacije, tj broj reči koji je preveden ali mora da se promeni system language :(

^Smart keyboard pro.

Ima li neka aplikacija za snimanje glasa tokom poziva ali da snima i mene i sagovornika? Sve koje sam probao snimaju samo jedno ili drugo.

Pa skini po jednu takvu i ukljuci obe tokom razgovora... :D

^ hahahahaha VRH!

@1965 AllCallRecorder radi šta ti treba. Koristim je od svog prvog susreta sa Androidom. Ti se čuješ 100% a sagovornik oko 80%. Sve u svemu jedina app koja radi snimanje oba sagovornika.

Poslednja izmena:
Ja imam motorolu defy i na njoj nije moguce istovremeno snimanje dok se ne uradi ovo http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12119944&postcount=1
Aplikaciju nije problem instalirati ali mi nije jasno ovo "1) Install from CWM attached zip" odnosno gde i čime te fajlove prebaciti u telefon, jer imam pristup samo sd kartici. Ako neko zna, molim za pomoć.

Piše da je za froyo (dakle 2.2) i da ne radi na 2.1 i 2.3 androidu. Ako imaš froyo onda bi ti trebao biti rutovan i sa clockwork modom (cwm), fajlove prebaciš na sd i instaliraš preko cwm.

Poslednja izmena:
Samo da vam javim. Simple Calendar Widget je 100% preveden i iskreno se nadam da će biti ubačen u novu verziju widgeta.

ps. Molim bez spama ako vam se ne sviđaju prevodi :D Idite lepo na crowdin.net pa tamo prevodite :p

Piše da je za froyo (dakle 2.2) i da ne radi na 2.1 i 2.3 androidu. Ako imaš froyo onda bi ti trebao biti rutovan i sa clockwork modom (cwm), fajlove prebaciš na sd i instaliraš preko cwm.
Uspelo je, radi! Hvala!

Jel moze neko da mi objasni zasto ne postoji TuneIn radio aplikacija za win? Ovo je najbolja internet radio aplikacija koju sam probao, i na androidu i na badi. Mozda malo masim temu ali vi verovatno znate odogovor..

Postoji li tastatura na kojoj je moguce lako ukljuciti T9 "lejaut" tj. alfanumericki mod koji je pogodniji za kuckanje jednom rukom? Jos ako ima fora da se to ukljuci na SKP :D

Postoji li tastatura na kojoj je moguce lako ukljuciti T9 "lejaut" tj. alfanumericki mod koji je pogodniji za kuckanje jednom rukom? Jos ako ima fora da se to ukljuci na SKP :D

Na mnogim tastaturama to može, npr. svajp levo ili desno. Smart keyboard, perfect keyboard, thumb keyboard.

Jel moze neko da mi objasni zasto ne postoji TuneIn radio aplikacija za win? Ovo je najbolja internet radio aplikacija koju sam probao, i na androidu i na badi. Mozda malo masim temu ali vi verovatno znate odogovor..

Najbolje da si pitao negde u Win odseku. Nama iz tuneIn-a nista ne govore.

Na mnogim tastaturama to može, npr. svajp levo ili desno. Smart keyboard, perfect keyboard, thumb keyboard.

Di se to namesta u Smart Keyboard Pro? Mislim, ima varijanta da se za stalno prebaci u setovanjima ali bih ja voleo da to bude na gumb...

NASAO! :) u "gestovima" je ta opcija :)

@stondirani: ako mislis na WinMo/Wp, bemliga a za desktop win imas npr. Radio Sure koji je isto super. Inace, TuneIn za Android je nedavno dobio widget ali je ruuuuzaaan :D Kome treba lep widget za internet radio, ima Xiia Live...

Poslednja izmena:
General settings > Portrait mode i izaberes t9 :)

Za kupovinu aplikacija preko marketa ne postoji nijedna drugga opcija sem root, market enabler i onda placanje?

Skinuo sam tapatalk 1.13.5 sa torenta, posto ne mogu da ga kupim. Jel ima nacina da proverim da li je nesto cackano i promenjeno?

@Pitsburg, ne.

@dr.sonic, sta da li je cackano?

Pa da li je taj neko ko je stavio aplikaciju na torent mozda izmenio nesto u njoj i onda ce ona nna primer da mi salje poruke bez mog znanja ili tako neke gluposti?

Nazad
Vrh Dno