Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@Tetsuo

Search manje više, nego me ove dve stvari smoriše. Dobro, rekli su da to uradim, i ja znam da to treba da uradim, jer to nije Španko selo, a Špansko selo je gde to naći. To mi reci, a onaj prvi deo mi nisi jasan. Nije normalno da ja hoću da ugasim da se ta tri programa ne apdejtuju, a upravo si rekao da to i uradim. Druže, Sorry, ali mi nisi ni malo jasan. Ja samo hoću da stisnem neko (da ga tako nazovem) dugme i da se ta tri sra*a više ne apdejtuju, i šta tu nije normalno i o kakvoj podršci pričaš i o kakvmo prevaziđenom softveru? Kad tražim pomoć, problem je što uvek krene u neku drugu stranu i ono što mi treba, na kraju i ne dobijem. Ili reci kako se to radi, ili komentare ostavi kod sebe u sobi.

Hvala svima na pomoći, pokušaću to naći, a ako ne, tražim na drugom mestu :)

@Tetsuo

Search manje više, nego me ove dve stvari smoriše. Dobro, rekli su da to uradim, i ja znam da to treba da uradim, jer to nije Španko selo, a Špansko selo je gde to naći. To mi reci, a onaj prvi deo mi nisi jasan. Nije normalno da ja hoću da ugasim da se ta tri programa ne apdejtuju, a upravo si rekao da to i uradim. Druže, Sorry, ali mi nisi ni malo jasan. Ja samo hoću da stisnem neko (da ga tako nazovem) dugme i da se ta tri sra*a više ne apdejtuju, i šta tu nije normalno i o kakvoj podršci pričaš i o kakvmo prevaziđenom softveru? Kad tražim pomoć, problem je što uvek krene u neku drugu stranu i ono što mi treba, na kraju i ne dobijem. Ili reci kako se to radi, ili komentare ostavi kod sebe u sobi.

Hvala svima na pomoći, pokušaću to naći, a ako ne, tražim na drugom mestu :)

Знам да нећеш бити задовољан одговором али апдејтуј их па ће те нотификација смарати једном месечно и ређе (до следећег апдејта ). Овако те смара сваки дан.

@AcaN
Ne znam šta nije jasno?
Kada kažem podrška, mislim na to da ti koristiš stariju verziju softvera (koja je verovatno deprecated) i onda se žališ developerima kako ne radi nešto kako treba ili nema neku opciju, a oni to sredili ili dodali u novoj. Hipotetički naravno. :p

A ono što sam ti napisao, evo sada korak po korak:
Odeš u podešavanja marketa i tu isključiš auto update apps. Onda odeš u svaku aplikaciju na marketu (koju želiš da ne update-uješ) i ako je uključeno isključiš allow automatic update-ing.
Notifikacije će te smarati da imaš nove update-ove i to nikako ne možeš da sprečiš.

Jedino market može da se spreči da se ne update-uje, jer on ima eksterni updater, a ostale aplikacije idu preko marketa.

hvala na trudu, imam 2.2.1 a ovo mi je već ugašeno i on dalje javlja da ima apdejt za te programe. Verovatno sam se ja za*ebao i nisam dobro rekao. Ako je tako, onda se izvinjavam. Problem je što ja dobijem obavest da imam apdejte za (sad lupam) 8 programa, i među tih osam su i ta 3, i kad stisnem gore 8 (u desnom uglu), on meni kreće apdejt svih programa, uključujući i ta tri, a to mi ne treba. Jedino ponaosob da stiskam programe i ta 3 neće apdejtovati. Kratko rečeno, da li može da se isključi da mi pokazuje da imam apdejt za ta 3 programa?
Hvala još jednom i izvinjavam se, jer verujem da sam pogrešno predstavio moj problem :)

Ako ga rootujes može. To bi uradio sa titanijum bekapom.

---
desire

Mozda je u temi bilo reci o ovome ali je suvise dugacka de bih je celu listao.Zanima me da li postoji screenshot koji radi na nerootovanom telefonu?Poskidao sam sa marketa 3-4 programa ,a ni jedan nece bez root-a.

Poslednja izmena:
Treba mi neki dobar 3G widget za iskljucivanje i ukljucivanje istog sa main ekrana...

Ja sam koristio 2G-3G On-Off. Nije bas to sto trazis, jer ne ukljucuje direktno 3G mrezu, vec vise sluzi kao precica ka toj opciji u settingsu. Ali to je jedina moguca solucija, jer Android OS ne dozvoljava drugacije. Mislim da je to promenjeno u ICS-u. Imas neke ROM-ove (MIU, npr) gde je to ubaceno kao toggle u notification baru.

Cime se moze snimiti ekran (video) a da u toku snimanja nema opadanja performansi igrice, aplikacije...sta god da je upaljeno? Za Desire HD mi treba app ako to ima ikakve veze :)

Ja sam koristio 2G-3G On-Off. Nije bas to sto trazis, jer ne ukljucuje direktno 3G mrezu, vec vise sluzi kao precica ka toj opciji u settingsu. Ali to je jedina moguca solucija, jer Android OS ne dozvoljava drugacije. Mislim da je to promenjeno u ICS-u. Imas neke ROM-ove (MIU, npr) gde je to ubaceno kao toggle u notification baru.

https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYXJwcm9jLmRhdGEuZW5hYmxlciJd
Ja koristim ovaj, dobar i koristan widget.

Ne da Gugl da se 2G/3G prebaciva preko vidzeta, moze samo precica do tog menija da se instalira.

Upravo tako, mada na ranijim verzijama androida je moglo. Jedino da flashnes miui ili cm rom.

Sent using Tt.

Preporucite mi neku aplikaciju za citanje mange u jpeg formatu.

Može 2g/3g widget ali pretpostavljam da vi pričate o oficijelnim romovima. Kod mene na cyanogen 2.3.7. ima power widget na desktopu ili još bolje na samom notification baru, i tu može direkt 2g/3g. U stvari možeš da biraš kombinaciju, sve može :)

Jedno pitanje. Zasto ne moze da se kupuje sa Android marketa? Sad skoro sam uzeo Android, pa nemam pojma, vidim neki kazu ne moze. Jel to zato sto smo is sugave Srbije? :d

Precisely, my dear Watson :d

Ima li neka aplikacija preko koje može da se podesi da se sve mrežne konekcije prekidaju u odredjeno vreme i u odredjeno vreme ponovo uključuju?
Nešto kao programirani flight mode da se tako izrazim.
Gledao sam po opcijama u telefonu (desire s) ali ne nadjoh ništa

Možda možeš sa tasker-om to da uradiš. On je strašno moćna aplikacija.

---
desire

Ja za to koristim Phone weaver, najbolja aplikacija za tu priliku. :)

Imam jedan problem, ne znam kako da uninstaliram par programa koji su dosli uz moj Xperia Neo. Tj, uninstaliraju se one normalno, ali svaki put kad se zakacim na wireless one se same instaliraju. Ono sto me buni, jeste da ni na Marketu ne postoje neke od tih aplikacija (npr jedna od njih se zove +Plus), a kad preko Root Explorera ili Astro Managera potrazim tu aplikaciju na internoj memoriji ne mogu da je nadjem. Pokusao sam uninstall i preko Titanium Backupa, opet se vraca :-/

Poslednja izmena:
Uradi freeze sa Titaniumom, možda uspe. Jedino ako ti treba više prostora.

Sledeće pitanje konkretno nema mnogo veze sa aplikacijama, but nevertheless :)...

Jedan telefon mi je WiFi HotSpot, drugim se povezujem na njega preko WiFi. Mogu li, nekako da napravim od ta dva telefona mini wifi network, tako da pristupam sa jednog, fajlovima na drugom i obrnuto (recimo, pomoću ES File Explorera)?

Jel postoji neka aplikacija kao notification za propusten poziv ili sms za galaxy ali koja bi samo palila touch led ona dva led dugmeta na dnu telefona (ona resenja koja piste, pale ekran sam vidjao, ne to) ?

Jel postoji neka aplikacija kao notification za propusten poziv ili sms za galaxy ali koja bi samo palila touch led ona dva led dugmeta na dnu telefona (ona resenja koja piste, pale ekran sam vidjao, ne to) ?

BLN?

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

@daxyco
Pa upravo to me nervira, bzvz zauzimaju mesta. Da je jedna presao bih preko toga, ali u pitanju su:+Plus, Xperia Hotshots, UEFA, UEFA Champion league, Xtra App(ili tako nesto).
Ova prva i zadnja uopste ne postoje na Marketu, ne znam na koju foru uopste ovo rade

Nazad
Vrh Dno