Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

imas slican u LauncherPro Plus

Ja koristim smart keyboard pro 3.16. Doduše, ja sam moju podesio još u verziji 2.nešto.
Moraš u opcijama da uključiš podršku za jezike koje hoćeš. Ja koristim engleski i hrvatski (oba rečnika se skidaju naknadno sa marketa). I može da uči reči, samo i to moraš da uključiš u opcijama.

---
Ttalk

Nema uopste T9 za srpski, ni da se skine, eng sam namestio.

Nema za srpski, zato sam i napisao da koristim hrvatski. Ali, pošto ga koristim dugo, popamtio je brdo reči. I kada menjam rom, samo vratim back up.

---
Ttalk

Kako blokirati Private Number pozive? Nekome se osladilo da me cima i uznemirava...Da li je neki Firewall resenje za to?

Poslednja izmena:
Za to koristim EasyFilter, ima opciju i da blokira sakrivene brojeve.

koji exchange mail klijent preporucujete? da podrzava foldere, ne onako kao onaj default htc/android mail

Moxier mail!

Kada pravite backup uz pomoc Titanium backup-a koje opcije birate? Backup all user apps ili Backup all user apps + system data? Sta mu uoste dodje system data?:)

Ja ih ne pravim, već on sam. :-D
Ali kada sam prvi put namestio izabrao sam samo aplikacije. Posle sam napravio back up I za par sistemskih, tipa wireless, bluetooth, podešavanje par aplikacija...

---
Ttalk

Hehe pa dobro na to sam i mislio.:p znaci system data mi moze vratiti podesavanja maila,wirelessa,marketa i tih takvih stvari? Npr necu morati ponovo da kucam mailove za login na gmail,market ili da ponovo podesavam exchange account za hotmail etc?

Preporuke za SMS manager i neki normalan calendar, nalik na Nokia s40 ?

@ xcentric
Za gmail ćeš morati da kucaš, ali verujem da za exchange može.
Meni nešto nije hteo da vrati podešavanje za gmail, ali probaj.
Kada sam rekao da sam pravi sam, mislio sam podesio sam ga da svakog petka ujutru radi back up.

@ marli
Probaj go sms.
A za kalendar vidi u onoj drugoj temi, čini mi se da je neko napisao.

---
Ttalk

Poslednja izmena:
sta je trenutno najbolje resenje za video player koji cita titlove i pritom ima encoding za srpska latinicna slova ? koristio sam jedno vreme rock player, pa reko' da l je i dalje to najbolja opcija ili ?

U principu jeste.
Možeš da pogledaš i ovo, ako te zanima šta još ima od alternativa.

mVideo Player

A po vama najbolji muzicki player? Ja trenutno koristim mort i zadovoljan sam, ali me interesuje jel ima neki bolji... :)

Sent from my HTC Divljavatra.

KOja je poenta DSP packa ?( ne znam , pitam)

Bes ti ovaj Smart keyboard, vidite sta sam napisao na drugom forumu, umro sam od smeha. :D :d :laugh::sceptic:

Skida skoro 400 kb/s znaci treba net ide 4 mbita.
Je secka bilo najmanje, savrseno.
Samo milos idu na zivce ove reklame za iPad i iPhone dolazim traje timeout.
Dolar je sad extra slab tako danas je pravo vreme za kupovinu koga zanima .

sent by tapatalk

A po vama najbolji muzicki player? Ja trenutno koristim mort i zadovoljan sam, ali me interesuje jel ima neki bolji... :)

Ja koristim ovaj androidov ugradjen. Power amp je apsolutno najbolji, ali ne mogu da ga kupim, a krek ne postoji.
Koristio sam player pro jedno vreme, ali me je frustrirao žešće.

---
Ttalk

Cu da probam taj proplayer... a vi probajte mort player. Free je i bez add-ova...

Pitanje za one koji koriste go sms, kada mi je telefon zaključan i stigne mi poruka, telefon mi se ne otključa, ne zavibrira (kada je na silent), vidim poruku samo ako otključam telefon slučajno. Kako ovo da sredim?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Meni radi, u settings pod notifications imaš podešavanje za to.

Znam za to, podešeno je sve, ali ne radi. Kada idem na test notification ništa se nje desi, odnosno ne zavibrira.
Ništa, ako nje našem rešenje reinstaliraću aplikaciju, samo da skontam kako da sačuvam reči koje sam dodao.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno