Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za kontakte i aplikacije, mada za vecinu onog sto mi treba imam precice, u svakom slucaju je kul imati :) Jos bi bilo bolje da moze da pretrazuje fotografije, bookmarkse iz drugih browsera itd..

Zna li neko zanimljive aplikacije za pregled web sadrzaja specijalizovane za android uredjaje, nesto slicno kao B92 sto ima svoju aplikaciju.

Zna li neko zanimljive aplikacije za pregled web sadrzaja specijalizovane za android uredjaje, nesto slicno kao B92 sto ima svoju aplikaciju.

pa imas recimo imdb (baza filmova), xda developers (najveci forum za mobilne uredjaje), atp live (online rezultati tenisa), WikiMobile (wickipedia), beogradsku berzu, red letenja (surcin), TV Vodic, parking manijak, pozovi taxi, itd itd...

CNET, USA TODAY, reuters, engadget, joystick, uefa, f1, nba (čini mi se da se ove zadnje 2 plaćaju). bbc radi samo iz UK :(

Dosta toga ne radi na 320x240 :(

Čisto da pitam, da li je neko probao onaj program za menjanje rezolucije, na wildfire-u.
Znam da neće biti nativna, ali makar će aplikacije da rade.

Kako to uopste radi? Moze se smanjiti rezolucija (LCD tehnologija generalno), kada vise piksela glume jedan, ali obrnuto fizicki nije moguce. To je neki hack koji "vara" aplikacije, mada je veliko pitanje na sta ce one da lice po pokretanju. Ako neko nadje vise informacija o tome neka napise.

_______
Tapatalk

Angry Birds Rio radi mnogo bolje na Wildfire-u nego obicna verzija, cak i sa upaljenom pozadinom (koja ni ne moze da se ugasi ovog puta). Ne mora ni onaj trik sa paljenjem-gasenjem ekrana.

Preporucio bi svima da probaju F-secure Mobile Security.Nije na odmet posto nije iskljuceno da nesto uvek mozemo da zakacimo iako je u pitanju Android.Nemojte me samo sad svi napasti nije potrebno,nije ovo nije ono :) Samo iznosim svoj predlog ;)

A jel po tebi bolji taj F-secure od Lookout-a...? I zasto mislis da je bolji... :)

Prednost Lookout-a je sto je prvenstveno namenjen pametnim telefonima.Ali opet F-secure ima vec 7 verzija tj. koliko je meni poznato finci su prvi ponudli trzistu zastitu za telefone drugim recima iskustvo je na njihovoj strani...Funkcije su slicne u oba paketa.Ako vec koristis Lookout nema neke veeelike potrebe da ga menjas.Ali ako ti se ukaze prilika svakako probaj i finsku alternativu ;)

Probaj ovo resenje mozda..

215331.jpg

Btw, ipak nije Gesture Search jeo bateriju, ponovo sam ga vratio. Sjajna fora, pitanje je vremena kad ce ovako moci da se kucaju poruke..

Hvala na odgovoru, pokusacu!

Moze li ttalk da prikazuje poslednji post iz tema a ne prvi?

Jel vam se desilo da se telefon resetuje sam od sebe? Nisam ga gasio 70ak dana ali mislim da nije zbog toga.

70 dana?!?!
Zasto??

Jel sigurno insalirati MarketEnabler? Neki ljudi ovde nisu smeli da ga instaliraju, a i viidm da cacka od SIM kartice? Svima koji na kompu koriste FF4 bih toplo preporucio isti za Android... Meni sljaka fenomenalno...

Pa ja moju staru Nokiu nisam gasio jedno 5 godina...
Meni se Wildfire resetuje otprilike jednom u nedelju dana sam od sebe. Neka aplikacija ga zabaguje... tipujem na sms, jer on i inače glavi i ume da zabrlja.

FF4 ne radi na Wildfire-u :(

Poslednja izmena:
70 dana?!?!
Zasto??
Jer mu treba 5 minuta da dođe sebi kada se uključi pa ga ne isključujem.

@Dandy
Jel imaš neki program za sms ili fabrički? I meni se resetovao posle pokušaja slanja poruke, mada ne koristim nijednu aplikaciju za sms.

Fabrički. Čini mi se da ga mnogo kolje ona integracija sa društvenim mrežama. Stalno vuče gomilu nekih referenci i koči kada ga otvorim.

Meni se nista od pomenutog ne deshava... ali ja koristim GO SMS... nisam ga gasio jedno 2 nedelje... shljaka nez reseta (da kucnem u drvo...) :D

Jel sigurno insalirati MarketEnabler? Neki ljudi ovde nisu smeli da ga instaliraju, a i viidm da cacka od SIM kartice? Svima koji na kompu koriste FF4 bih toplo preporucio isti za Android... Meni sljaka fenomenalno...

Jeste...ali kad ga upalis,moras da "backup-jes" trenutni Sim kartice :) i posle koriscenja App-a,samo vratis nazad original :) ili resetujes telefon.

I dalje mi ne radi primanje vCard-a na Oxygenu 2.0.2 i to počinje da me nervira :( Na stock Froyo mi je to radilo nekako... Ima li neko rešenja?

Uzeo sam pre neki dan Xperia X10 mini pro. Prvi put sam u kontaktu sa Android OS. Interesuje me kako da vrsim instaliranje aplikacija na memorijskoj kartici? Imam NFS Shift koji ne mogu da instaliram. Izlazi mi obavestenje da nemem dovoljno mesta a SD mk je prazna (2gb).

Ne znam da li je bilo,ali zanima me da li je moguce slusati preko bluetooth slus. radio fm na SGS i koja app resava ovaj problem?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

@ Swiper
Share Contacts

Meni je problem, što ne mogu da vidim mms na oxygen2. Ni stock aplikacija, ni go sms ne mogu da sačuvaju sliku, a aplikaije koje služe za čuvanje mms-a, mi kažu da nemam nijedan mms u inbox-u.

Poslednja izmena:
Kako da iskljucim da mi u notifikacijama prikazuje kada primim msg na facebooku? To mi se pre nije pojavljivalo, al sad u zadnje vreme pochelo, mozda zbog nove verzije facebook aplikacije ili neshto. Sync sa face-om je iskljuchen...

Vrh Dno