Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Wow. Odlično. Definitivno prelazim sa playerpro na ovo. *
Ova sinhronizacija preko wifi-ja deluje kul, baš ću da instaliram winamp i na kompu da probam.

* playerpro je imao neki bug da nisam mogao da se javim preko daljinca dok slušam muziku.

Odlican je Winamp,hvala na linku.
Od juce sam vlasnik HTC Wildfire pa cu vam i ja malo ovde dosadjivati.;)

Meni ne treba ni jedna, tamo piše ovo:

While You record Your call it will be automatically routed to SPEAKERPHONE.
If it is good enough for You - this is what You really need.

Ne znam kako radi ono što sam postavio ali ova domaća verovatno nikome ne odgovara.

Da li je moguće rutovati desire koji je došao sa androidom 2.2 i urađen apdejt?(nije mi mnogo bitno, više zbog toga što ne mogu sve programe da prebacim na karticu)
Da li postoji neki program koji bi zamenio način na koji se odgovara na poziv,a da telefon ostane zaključan?

Na Wildfire ne radi.

Od vas koji koristite winamp, da li ima neko problem da se javi preko daljinca dok sluša muziku? Javlja mi se isti problem kao i na player pro.

Meni bi trebala za Wildfire,muku mucim sa ovim mojim prstima sto lice na cevape.:S:

Hvala,nasao u podesavanjima za tastaturu.:wall:

Youlu Address Book

A smarter smart phone address book with more powerful contacts, call and messaging capabilities, an amazing dial pad.
• Searching for contacts has never been easier or faster.
• Search by name, initials, phone number or other information.
Make smart phone even smarter!

Latest version: 1.0.0 (for Android version 2.1 and higher)

hs99gg.jpg
r0dtu0.jpg

Da li mozda postoji ovako nesto :) ?
Treba mi program sa kojim bi mogao da u odredjenim aplikacijama sprecim rotiranje ekrana. Jedino gde mi je potrebna rotacija je kada pisem poruke i kad gledam slike :).

Youlu Address Book

A smarter smart phone address book with more powerful contacts, call and messaging capabilities, an amazing dial pad.
• Searching for contacts has never been easier or faster.
• Search by name, initials, phone number or other information.
Make smart phone even smarter!

Latest version: 1.0.0 (for Android version 2.1 and higher)

hs99gg.jpg
r0dtu0.jpg

Baš lepo izgleda, šteta što ne može poziv da se odradi prevlačenjem preko kontakta u desno i što ne mogu da ga stavim da je default kada pritisnem contacts u dialeru.

Odlican program,ostaje kod mene u telefonu.

Da li mozda postoji ovako nesto :) ?
Treba mi program sa kojim bi mogao da u odredjenim aplikacijama sprecim rotiranje ekrana. Jedino gde mi je potrebna rotacija je kada pisem poruke i kad gledam slike :).

Isto i kod mene, osim sto bih ja samo voleo da se u galeriji radi, ostalo ne...

Trazio sam vec na benchu i nisam dobio odgovor...

Mnogi programi imaju u svojim opcija ponasanje tokom rotacije,pa ako ima ,nadjete i podesite da se ne rotira :) a bas zasebni program,koji ce da spreci rotiranje slike ,neverujem ...

Da li neko zna gde mogu naci tastauru sa sto vecim SPACE tasterom, jer mi je ovo suvise malo i neprestano kucam tacku. Nasao sam ovu sa chompsms ali ne znam kako da je aktiviram tj da li je ugradjena u aplikaciju ili se posebno skida.
chompsms.png

:D Isto kucam tačku umesto space redovno. Odgovaralo bi mi i da je pomereno space udesno, a da je tačka negde levo.

Da li neko zna gde mogu naci tastauru sa sto vecim SPACE tasterom, jer mi je ovo suvise malo i neprestano kucam tacku. Nasao sam ovu sa chompsms ali ne znam kako da je aktiviram tj da li je ugradjena u aplikaciju ili se posebno skida.
chompsms.png

Aktiviras je u opcijama telefona(keyboard), pa onda drzis meni u poruka, dok ti ne ispadne input method.

Ne pojavljuje se u opcijama telefona, a koliko čitam ona je built-in u ChompSMS, mada je nigde ne vidim.

Vrh Dno