Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A jel niko nije uspeo od vas da ukljuci bluetooth samo da moze da se salje bez instalacije piratskog Androida 2.1?Pomagajte ljudi pls bas mi je hitno...

Inace od managera meni je najbolji Astro,a kao najbolja zamena za njega je gore pomenuti Linda File Manager.

Stigao novi ASTRO, dobro je... :) navika je cudo, nije to to sa OI i Linda... :D

Evo i jedan novi fajl menadžer: FileGo

odlično izgleda, lepo radi. Ima 2 panela i mogućnost drag/drop između njih. Task manager, app manager i installer, čak i FTP klijent (koji trenutno čini mi se traljavo radi). U svakom slučaju čudo da je ovako nešto besplatno... ne bi me čudilo da se to uskoro promeni.

Dobar program, zamenio sam Andexplorer njime.

E a koliko vama skida kredita kad ste preko gprs-a na netu?Ja malo pre da probam i odem na mondo.rs kad ono tras 68 kinti iz cuga skinu i to nije ucitao bas ceo sajt(mada vecinu jeste)...

Android telefon nije za onog koji nema MB u paketu, inače bi račun bio ogroman.

E a koliko vama skida kredita kad ste preko gprs-a na netu?Ja malo pre da probam i odem na mondo.rs kad ono tras 68 kinti iz cuga skinu i to nije ucitao bas ceo sajt(mada vecinu jeste)...

Verovatno si na mts-u... uzasno skidaju ako nemas MBte... ali ima neka fora da se kupe internet MBti, na sajtu se ne vidi gde je jer im je inace ceo sajt konfuzan, ali sam to sigurno video, i to za prepaid korisnike, a i za postpaid. Sad ako gresim, izvinjavam se...

Aj ko moze da mi pomogne na pm oko instaliranja iGo-a i sredjivanja da radi na Tattoo-u ubacivanja onog marketa sa XDA da mogu sve aplikacije da se vide...

nesto sam zabagovao i ne mogu da se mrdnem

hvala unapred...

Uzmi tarifni dodatak ako si na MTS postpaidu - 300Mb je 400 dinara bez poreza. Topla preporuka svima koji imaju Androide na MTS-u. Ne skidam telefon sa neta i ne znam da li sam prošli mesec uspeo da potrošim i 50Mb. Koristim aplikaciju za merenje protoka 3G Watch Dog - opasno funkcionalna. Videćemo kad stigne račun i da li je tačna. :D

iGo sredjen...radi ko zmaj :) skoro pa ko na windows-u...
a jel neko ubacio u Tattoo onaj patch za market...i ako jeste...
nek da malu pomoc na PM ne mogu da prebacim na mob nikako pa da me ubijete :)

Za merenje protoka imas i Net Counter i Data Counter...
ja sam oba stavio...i uporedim s`vremena na vreme...oba su tacna jedan prema drugom...a i kad stigne listin je sve ok :)

E a jel ima neki program koji skida Lyrics i cuva da moze da se vidi i kad nisi na netu?

Ako moze i meni neko kako da ukljucim iGo na tattoo, ili jos bolje da objasni ovde :).

A koji pdf citac koristite?
Konkretno za tattoo, i naravno da je besplatan.

Da li ima neki flash player za tattoo, da mogu preko opere mini da gledam klipove na sajtovima? unapred hvala ::)

Ah ***, sad sam malo procackao, vidim da nije ni izasao za telefone.... :(

Ljudi jel se desava nekom da nekad nece da mu ukljuci GPRS??

meni se nekad desi da nece uopste...a nekad ukljuci posle 2-3 min...jel mozda zbog signala??
mada deluje mi da ne bi trebalo jer moze bar obican ako nema 3g
naravno stoji da je ukljucen gprs

i kad ugasim i upalim fon resim ovaj problem neko vreme...

da li neko ima problem da kada poveze mob na usb i kad ubacuje npr muziku da zabaguje da prebaci 5,6 pesme i ukoci pa mora da se izvadi usb pa ponovo da se poveze i sve tako...?

Ljudi jel se desava nekom da nekad nece da mu ukljuci GPRS??

meni se nekad desi da nece uopste...a nekad ukljuci posle 2-3 min...jel mozda zbog signala??
mada deluje mi da ne bi trebalo jer moze bar obican ako nema 3g
naravno stoji da je ukljucen gprs

i kad ugasim i upalim fon resim ovaj problem neko vreme...

resio problem...instalirao sam juicedefender i ne znam ni sam kako ali ukljucio da mi ne da da idem na net...i onda ga obrisao i sad kad sam procackao malo podesavanja provalio sam sta se desilo....samo vratio parametre na difolt i to je to :)

Da li se nekom desava da ne moze sam automatski odmah da primi MMS?

U 90% slucajeva mi stigne poruka u kojoj imam opciju download. U velikoj vecini slucajeva kad kliknem na nju, nista se ne desava.
Onda moram da menjam 2G - 3G i bratno sve dok ne skine MMS. Nikad nema pravila na kojoj ce mrezi da skine.
U pitanju je m:ts.

Da li se nekom desava da ne moze sam automatski odmah da primi MMS?

U 90% slucajeva mi stigne poruka u kojoj imam opciju download. U velikoj vecini slucajeva kad kliknem na nju, nista se ne desava.
Onda moram da menjam 2G - 3G i bratno sve dok ne skine MMS. Nikad nema pravila na kojoj ce mrezi da skine.
U pitanju je m:ts.

Isti problem......ista mreza:d

da li zna neko kako iz sony ericsonna da prekopiram imenik na galaxy ?

Ne znam da li SE ima neki poseban software za povezivanje telefona sa kompom, ali evo kako sam ja to odradio sa mojom starom motorolom z6.

Prvo sam preko motorolinog softa prebacio sve kontakte iz telefona na racunar i exportovao ih u CSV (Comma Separated Value) format. To je ono tipa: Pera,Peric,066112233. Onda sam taj fajl importovao preko gmail naloga i tako dobio kontakte i u okviru gmail naloga. Onda sam samo sinhronizovao android fon sa gmail nalogom i eto svi kontakti i na androidu.

Nadam se da ce ti ovo pomoci :)

Typically, a device with SyncML capability has a Synchronization option in the Settings menu, or a Sync application.

Below is a list of devices that can be used with Google Sync:

* Nokia Symbian S60 3rd Edition (e.g. E-Series, most N-Series, 6120, 6121)
* Nokia Symbian S60 2nd Edition, Feature Pack 2 or higher (e.g. 6630, 6680, N70, N90, etc.)
* Most Sony Ericsson phones

SyncML may also be supported on other devices. Please check your phone's manual.

izvor: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=98258

znaci vrlo verovatno da mozes da sinhronizujes taj SE sa google contacts

Vrh Dno