Ne znam iz kog razloga mi ne stižu izveštaji o tome kada poslata poruka stigne nekome. Štiklirana je opcija "Delivery reports" u Settings meniju za poruke, ali ništa. Ne znam koju verziju Androida imam, ali u Settings -> About phone piše sledeće:
Model number: HTC Magic
Firmware version: 1.5
Kernel version: 2.6.27-5b476e83
Firmware je verzija Androida?
Kod mene isto tako funkcionise,Tattoo, 1.6.Meni delivery reports funkcionise tako sto duze drzim na poruku koju sam poslao i onda na opciji view report vidim da li je isporucena ili ne. Kod tebe je drugacije? U pitanju je Android 2.1 na Legendu
Za remote kontrolu preporučujem PhoneMyPC, preko wifija možeš gledati live screen tvog PCja, i usput kontrolisati miša.2 pitanja:
remote desktop app ?
mikrotik neshto kao winbox ??
Da li ste nahvatali neshto...HVALA.
Ja bi bash rdesktop aplikaciju. Da ne mora na PC nishta dodatno da se instalira. Neka prepoduka za to?
izvinite za offtopic,ali da ne otvaram novu temu, a kad ste vec kod delivery reporta....jel se naplacuje delivery report u vip(postpaid) ili je besplatan?
Ja bi bash rdesktop aplikaciju. Da ne mora na PC nishta dodatno da se instalira. Neka prepoduka za to?
...npr guglaj 'ppc Remote Desktop Client v1.9.0'
Nabavio sam ovaj programcic. Zanima me kako da stupim u kontakt sa mojim PC-em
Nudi mi da ubacim adresu (IP ???) password ? Ne kapiram bas, posto na PC-u nisam nista instalirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari