Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel zna neko neku dobru aplikaciju kojom bih promenio ringtone za SMS poruke? Ovi koji dolaze uz rom su katastrofa. Koristim SMS Popup, a on koristi ringtonove koji su vec u telefonu.

Samo na karticu ubacis u folder audio/notifications i onda menjaj odakle ti volja... ja koristim handcent sms i sve fino radi.

Da li neko zna jel postoji mozda aplikacija za prepoznavanje muzike, znaci kao sto postoji na SE telefonima, kad ne znas koja je pesma u pitanju,ode na net i ako je ima u bazi ispise ti sta je u pitanju?

http://www.shazam.com/

pronadji na marketu, odlican je...

Vala meni shazam bas nije najsjajnije radio :) cak pesme koje imaju sve podatke upisane prikaze kao druge :D .
Ja jos uvek lutam za nekom aplikacijom ili nacinom kako da dodam albumart uz albume koji su mi u telefonu :D

Nego sto se tice tonova za sms meni onaj nacin da se u SD kartici napravi folder audio a u njemu notifications ne radi?
Zedge mi radi bez problema, ali ovaj nacin ne.

Meni shazam radi savršeno, a ovo za album art jel si probao mp3 tagger.

Mora folder media, pa onda audio, pa tek notifications.

moze samo folder notification u root kartice i u njega ubaci mp3 koji hoces i imas ga posle u meniju kad biras sms ton, meni radi tako na tattoo.

@ telep mozes da mi posaljes na pm odakle :) ja se ubi trazeci.

E sad imam jedno pitanje, podesen mi je sound za poruku i u Handcent i u default programu za poruke.. i dva puta mi se cuje zvuk tj. krene pa se prekine pa iz pocetka. jel' postoji mogucnost da iskljucim jednoj aplikaciji zvuk ili da iskljucim u potpunosti jednu aplikaciju za poruke bez da je uninstaliram?

Samo u standardnoj aplikaciji za poruke isključi notifications.

mp3 Tagger mi je odradio extra posao, za one albume za koje nije nasao albumart, sam stavio albumart od nekog drugog albuma i posle rucno promenio sliku. :) tako da hvala puno telep

da li moze ovde neko da mi pomogne ne radi mi kamera vec duze vreme na samsug i7500 galaxy ubacio sam novi firmware 1.6 i dalje ne radi,odradio sam hard reset isto nece da li zna neko o cemu je rec?

Koji je dobar file manager za htc tatoo?
Koristim za sada onaj ASTRO mada je poceo da mi izbacuje poruke nesto tipa this beta version of astro will expire in 3 days i sl

Sad googlam i citam sa raznih foruma da je moguce ukljuciti bluetooth ali samo slanje...jel neko uspeo i ako bi mogao da postavi kako posto nigde nema nista konkretno kako se to radi?

Jos jedan glas za OI Filem Manager odlican je... I ja sam presao na njega sa ASTRO-a. Mada i FileGO je odlican.

Vec sam postovao u drugoj temi umesto ovde pa da prekopiram: "Elem nasao sam drugo resenje za AlbumArt, umesto koriscenja mp3 Tagger-a koji radi odlicno na telefnu, na racunaru sam stavio program Tag&Rename, jednostavno pripremite muziku koju ubacujete na telefone, album art i kada prebacite na telefon, automatski ce se pojaviti "

Poslednja izmena:
Imas i Ghost commander. "Slican" je kao Total Commander (mogu da budu otvorena dva panela :)), moze da instalira programe sa kartice (off line). Nema ga na marketu pa ga progooglaj i skini.
---

Nadjoh na marketu es file explorer ima sve ono sto mi treba tako da sam za sada na njemu pa cemo da vidimo kako ce se ponasati:)

Eto koliko ima file manager-a... a ja pak koristim Andexplorer i jako sam zadovoljan vec 3 meseca... pozdrav

I ja koristim Andexplorer i meni se najbolje pokazao.

es file explorer moze da browsuje i kroz mrezu ;)

Nadjoh na marketu zanimljivu aplikaciju koja zamenjuje htc-ov power control.
Zove se quick settings i za sada mi se cini mnogo bolja nego power control ima ugradjenu i baterijsku lampu kao opciju i pokazuje zauzece/slobodan prostor na sd kartici i cak u neku ruku lepse izgleda nego power control

es file explorer moze da browsuje i kroz mrezu

I to i moze da se primaju fileovi preko BT-a (trazi rootovan telefon) mada to jos nisam isprobao

Poslednja izmena:
Astro i ghost mi se nisu dopali. Estrongs File Explorer mi.je totalni favorit.

Vrh Dno