Da li neko moze da mi kaze neki program za pracenje drugog telefona preko mreze. Tacnije da ne ide preko gps-a. Jedan telefon je samsung galaxi s 3 a treba da se prati htc wildfire. Unapred hvala na odgovoru.
ipak ova aplikacija ne zavrsava posao jer se obavestenje cuje na 45 sekundi (prvo na 45 ali drugo obavestenje ide na 90sek tj obavestila me "teta" na minut i po razgovora) a ne na 45. sekundi minuta.....
probaj Call Minute Saver... jedino sto ne moze na 45. sekundi nego na 50. sekundi
a mislim da moze i Notification of talk time
I meni se pojavila danas, samo sto je text bio na engleskom, zaboravio sam sta je pisalo ali neka reklama je bilaZnači nemam ni jednu igru. Ništa od sumnjivog software-a. Bem li ga... Stavio sam logcat pa ćemo videti...
Jel ima neka fora za SlideIt tastaturu da ne zabaguje odmah?
Jel ima neka fora za SlideIt tastaturu da ne zabaguje odmah?
Evo gadaI meni se pojavila danas, samo sto je text bio na engleskom, zaboravio sam sta je pisalo ali neka reklama je bila
Udjes u aplikaciju na marketu i otkacis allow automatic update.
A ako mislis da je ne apdejtuje u listi kada kliknes update all mislim da to ne moze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari