Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Airpush detector nije ništa našao... Probaću još neki...

Onda je to nesto novo. Sta si novo instalirao/updejtovao poslednjih dana?

Zato je na JB to odlično, zadržiš prst na notifikaciji i ideš app info i odmah tamo isključiš notifikacije.

Probaj i appbrain ad detector

Poslednja izmena:
Ma onaj glupi blackmarket alpha ili tako nešto... Odmah sam ga skinuo... Probaću i ovu app što telep kaže...

ipak ova aplikacija ne zavrsava posao jer se obavestenje cuje na 45 sekundi (prvo na 45 ali drugo obavestenje ide na 90sek tj obavestila me "teta" na minut i po razgovora) a ne na 45. sekundi minuta.....
elem, treba mi aplikacija koja obavestava na 45. sekundi (jos bolje ako moze da se edituje to vreme) a da se onda to obavestenje ponavlje u intervalu od 1min....
hvala unapred

Evo je glupava notifikacija... Da li je iko imao nešto slično? Da napomenem, nijedan adblock program nije prepoznao problematičnu aplikaciju...

asdf.jpg

ps. Ovo nije ss sa mog telefona :D Našao sam na netu...

Prilozi

• asdf.jpg
    asdf.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 163
Ja bi tu proterao full wipe kume :D

Ako nemaš puno igrica i aplikacija pogledaj na marketu u komentarima, ako je neka od njih videćeš puno jedinica kao ocenu, ja bi prvo pošao od besplatnih igrica jer su one obično krivac, pogotovo one "jeftinije" odrađene igre.

Znači nemam ni jednu igru. Ništa od sumnjivog software-a. Bem li ga... Stavio sam logcat pa ćemo videti...

Znači nemam ni jednu igru. Ništa od sumnjivog software-a. Bem li ga... Stavio sam logcat pa ćemo videti...
I meni se pojavila danas, samo sto je text bio na engleskom, zaboravio sam sta je pisalo ali neka reklama je bila

Jel ima neka fora za SlideIt tastaturu da ne zabaguje odmah?

Pa ovo je poslednja verzija SlideIt 4.5, počne lepo da radi i onda posle par minuta kuckam ja po njoj ali ne izlaze slova...

Poslednja izmena:
Kako se "borite" protiv nezeljenih updejta pojedinih aplikacija? Nedostaje mi opcija u Play Store-u "iskljuci update za ovu app". Konkretno, izbegavam update za QuickPic i za GoSmsPro.
QuickPic update izbegavam zbog togs sto ne mogu da podesim velicinu grida, a GoSmsPro je postao bloat.
Kada dodje 10-ak app za update, moram jednu po jednu.

Udjes u aplikaciju na marketu i otkacis allow automatic update.

A ako mislis da je ne apdejtuje u listi kada kliknes update all mislim da to ne moze.

Poslednja izmena:
Ja bi najradije voleo da ih ne vidim uopšte u listi tamo da treba da se update-uje, e to meni smeta... Vidim notifikaciju, mislim treba da mi se update-uje nešto kad ono powerAMP smara stalno...

Verovatno ti je ostala neka stara verzija. Poweramp je sasvim pristojan sa updateima, za razliku od gosms-a koga sam konačno deinstalirao kada su u CM10 messaging app ubacili pop up prozor. Šteta pošto je nekad gosms bio baš dobar.

Koji vi konkretan problem imate sa Go sms-om? Meni lepo radi.

Udjes u aplikaciju na marketu i otkacis allow automatic update.

A ako mislis da je ne apdejtuje u listi kada kliknes update all mislim da to ne moze.

Nije na to mislio, nego kako da app koju ne želiš više da updateuješ više ne vidiš na spisku za update na marketu. Kad mu dođe više app on mora jednu po jednu umesto sve odjednom da mu ne bi i tu odradio update. Ovo i mene zanima pošto ne radim update za mx player otkako su skinuli dts i skype pošto svi daju kockasti sliku ko da je kamera od 0,1mpx sem neke praistorijske verzije.

Meni Skype daje odlicnu sliku u oba pravca ukoliko postoji dobar net i kod mene i kod sagovornika. Koristim ga skoro svaki 2 dan za video pozive i prijatno sam iznenadjen kvalitetom slike.

Djilkoshe i Milki, skinite droidwall i zabranite izlaz aplikacijama a u marketu otkacite automatic check pa manualno radite update.

Što se tiče spama meni je sd maid aplikacija pravila problem. Videćemo sutra da li sam rešio problem.

Nazad
Vrh Dno