Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I meni brljavi novi TT, prvo smara to sa edit/modify opcijom, drugo kod mene ne radi to sa navigacionim strelicama, sve su iste boje, uvek. Probao sam clear cache, kao i reinstall i isto. Trece naplacivanje dodatnih boja/tema, pa prosto katastrofa, vec sam platio app.

Cetvrto, lepo sto su uveli backup foruma, ali password moram da kucam svaki put kada restorujem sa cloud-a. Malo smara.

Poslednja izmena:
Meni poslednji TT radi odlicno. Nemam zamerki.

Odgovorili su mi na mail da će ovo sa strelicama biti sređeno u sledećoj verziji.

Meni je tt konacno poceo da prikazuje yt klipove, ali zato brljavi uzasno kad pisem malko duzi post/pm...Totalno poremeti paragrafe i redove, bukvalno iz cuga moram pisati inace vracanje na neki dio teksta, ispravka rijeci - nemoguca misija. Al dobro, sta je tu je...

I ja imam tih problema sa TT i edit opcijom...moram da izađem iz programa pa da uđem da bi se pojavila

Jel ima neka aplikacija koja prebacuje automatski sa 2g na 3g po potrebi (i nazad).. npr.ako zvoni viber pa sam da se prebaci na 3g ili za druge potrebe. Probao sam neke auto 3g ali ne radi bas najbolje. Inace Galaxy S3 je u pitanju. Hvala.

Poslednja izmena:
E, i mene ovo zanima. Imam problem sa signalom pa ugrađujem uskoro 2g ripiter, tako da mi gajbi treba 2g, a kad izađem napolje da sam prebacuje na 3g po potrebi...

Možda možeš nešto da isprogramiraš sa onim on {x}, ili čak tasker-om. U zavisnosti od gps-a da gasi 3g.

Videću nešto kad dođe vreme za to. Čekam ljude da dođu da mi ugrade ripiter pa ću onda da se bakćem s tim. Javljam ako nađem neko dobro rešenje...

Preporuka za aplikaciju koja pali blic po potrebi...U zadnje vrijeme ga sve cesce koristim pa mi malo muka da palim video mod i blic uz njega...Treba mi za Galaxy Nexus ako to nesto znaci :)

pozdrav, ubi me ovaj novi paket (mts, korisio sam stari mix1000) koji sve pozive zaokruzuje na min.... a ja ko za inat uvek pricam sekund -dva preko tog famoznog minuta :)
moze preporuka za neki programcic koji bi me obavestavao (beep ili vibracija) na npr. 50-oj sekundi u toku poziva? Pogledao sam u podesavanjima i nema te opcije (mada sam na nekom kuvanom romu za htc hero to imao).... koristim default rom (nema jos neki ok rom, ***) i zeljno ocekujem ICS za ovaj moj crni alcatel 995 :)

@shomi, tesko da to ima..

Preporuka za aplikaciju koja pali blic po potrebi...U zadnje vrijeme ga sve cesce koristim pa mi malo muka da palim video mod i blic uz njega...Treba mi za Galaxy Nexus ako to nesto znaci :)

Ja koristim Power Toogles, besplatna aplikacija za notication bar precice (stock GNex ROM), izmedju ostalog ima i shortcut za blic.

Evo kako izgleda...

screenshot2012-09-18-20-.png

LINK: https://play.google.com/store/apps/...t#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

Izašao je Chameleon Launcher 1.0, namenjen tabletima, prililično zanimljivo izgleda na klipovima.
Samo su preterali sa cenom - 10$ košta

Da li neko moze da mi kaze neki program za pracenje drugog telefona preko mreze. Tacnije da ne ide preko gps-a. Jedan telefon je samsung galaxi s 3 a treba da se prati htc wildfire. Unapred hvala na odgovoru.

Drugari, pojavio mi se čudan problem. Telefon mi u notifikacijama izbacuje neka obaveštenja na kineskom?! Nisam ništa sumnjivo instalirao, jedino onaj Blackmart alpha pa sam ga odmah obrisao... Kako da vidim koja aplikacija hoće izlaz na net? Imam droidwall ali tamo nema log... Kao pre na računarima što je bilo, sećate se, nema izlaza dok ne kažem MOŽE :)

^^ AirPush detector.

Nazad
Vrh Dno