Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam razumeo [emoji23][emoji23]. Ovako mi izgleda na telefonu
7b0bbbedca5edf313cf29485555eb837.jpg
Mislio sam na aplikaciji.

Sent from my Huawei Y7 prime

Da znam gde da pitam pa cu ovde jer vidim da ste naceli temu. Da li treba Chromecast ili je dovoljan i onaj anycast dongl da bi se HBO go sa telefona castovao na TV?
U principu svi ti ostali jeftini cast uređaji rade na principu dupliranja ekrana sa telefona na TV/cast uređaj. Što je shit, jer onda i na telefonu mora da ti ide film/serija.
Chromecast ipak najbolji ubedljivo, vredi svaki dinar.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

U principu svi ti ostali jeftini cast uređaji rade na principu dupliranja ekrana sa telefona na TV/cast uređaj. Što je shit, jer onda i na telefonu mora da ti ide film/serija.
Chromecast ipak najbolji ubedljivo, vredi svaki dinar.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Chromecast onda[emoji106]. Hvala. Pa moram pustiti da ide film/serija na telefon(npr) preko HBO go sto cu imati preko Telenor a ,jel tako?

Da znam gde da pitam pa cu ovde jer vidim da ste naceli temu. Da li treba Chromecast ili je dovoljan i onaj anycast dongl da bi se HBO go sa telefona castovao na TV?
Kupi originalni Google Chromecast jer on za razliku od ovog drugog radi cast protokol gde kada prebaciš sliku na TV, npr pustiš neki film preko HBO Go, telefon ne mora sve vreme da radi. Imaš zasebnu temu za ovo.

Kupi originalni Google Chromecast jer on za razliku od ovog drugog radi cast protokol gde kada prebaciš sliku na TV, npr pustiš neki film preko HBO Go, telefon ne mora sve vreme da radi. Imaš zasebnu temu za ovo.
Hvala. Tražio ali samo sam našao Chromecast temu, ništa za ove kaubojske dongl-ove

Možda nešto oko merenje brzine interneta...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Kako da podesim vlc za android da pusta i titlove preko serviio dlna? Lg tv ih lepo pusta, pretpostavljam da i vlc to moze? Ili preporuka za neki playrr koji može (za box, ne za telefon)

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Kako da podesim vlc za android da pusta i titlove preko serviio dlna? Lg tv ih lepo pusta, pretpostavljam da i vlc to moze? Ili preporuka za neki playrr koji može (za box, ne za telefon)

"MX player" jesi probao

Jesam, nisam našao opciju da strimuje preko dlna. Probao sam opet vlc, i kod nekih fajlova pusta prevod, nisam siguran šta se dešava. Prevod je u oba slučaja u istom folderu i istog imena kao i film. Jos cu malo da istrazujem...

Jesam, nisam našao opciju da strimuje preko dlna. Probao sam opet vlc, i kod nekih fajlova pusta prevod, nisam siguran šta se dešava. Prevod je u oba slučaja u istom folderu i istog imena kao i film. Jos cu malo da istrazujem...

Nmg da verujem

Sta ne mozete da verujete? Da nece da pusti prevod? Ni ja, siguran sam da je na mobilnom radilo ok. Moracu malo detaljnije da testiram kad budem imao vremena

Znam da je na Android TVu u knjizici sa upustvom navedeno da ne moze da se strimuje prevod,vec samo slika,a ubijao sam se danima da prebacim i prevod dok nisam procitao da je nemoguce. Zato,ne znam.... Na LG Smartu PLEX radi posao!!!

Jel zna neko neku aplikaciju ili bilo sta protiv reklama na yt u aplikaciji. Izludeh vise. Ne moze pesma normalno da se poslusa bez 2 reklame u pesmi...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Skini YouTube Vanced sa XDA. Nema reklama, radi u pozadini i izgleda isto kao i zvanična aplikacija.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Radi i prijava, samo skini i onaj dodatak Micro G.

Zvaničnu YT aplikaciju onemogući.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Skinuo sam sve i radi. Hvala ti puno. Reci mi samo nema mi pristup nicemu ili slicno?

Ima pristup naravno, ali svako preuzima rizik na sebe. Nikad ne možeš da znaš. Tvoje je hoćeš li koristiti ili nećeš.

Bitno mi je samo pristup gmailu da nema nista vise. Gledao sam po netu i sl od pristupa ne mogu da nadjem nigde cemu sve ima pristup. Pa ako eto ima neko one bitne stavke kojima ima pristup nek napise ako moze.

Ja je koristim dugo od kako se pojavila, ali sa drugim gmail-om i nema frke. Neću da razbijam glavu.

Ja je koristim dugo od kako se pojavila, ali sa drugim gmail-om i nema frke. Neću da razbijam glavu.
Nisi imao nikakav problem neki? I imam usput pitanje. Imam jedno mozda 600 videa na watch later listi. Pre je moglo da ss prebacuje na neku playlistu ali ne znam zasto sad ne moze

Za sad nikakav problem.

Od pre 2 dana mi iz cista mira izadje reklama uglavnom za igrice sa PS preko celog ekrana, kad otkljucam ekran, ili u sred neke aplikacije. Kontam da je od neke aplikacije to, ali tih 2-3 što sam ubacio zadnje, njih sam izbrisao, ali opet mi izlazi, i ne mogu da nadjem odakle. Evo upravo dok sam ovo kucao mi izaslo. Kako da nadjem izvor i da obrisem a da ne vraćam na fabrička podešavanja?

6ad83867a648799ab8dc7d65b632698c.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno