Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ове апликације за серије, чему служе? Да ли ме обавештава кад изађе серија коју пратим?

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

koliko je meni poznato, takva ne postoji...

from komsa's A5 (7)

Ljudi jel ima neki poker gde mogu da igram za pravi novac? Ono uplatim preko kartice i igram.
Kao sto je recimo "Poker star", stim sto on kod nas ne funkcionise.

S9+

Зашто у IMDB не убаце опцију да ми изађу нотификације када буде премијера неког филма или конкретно када буде приказана следећа епизода неке серије која ми је у фаворите. Неке серије се објављују једном недељно, неке имају дужу паузу између епизода.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Jel se vama dešava da kada cast-ujete nešto sa jednog telefona na TV, da se i na drugim telefonima u istoj wifi mreži pojavi obaveštenje i kontrole za cast-ovanje?

Kako ovo isključiti?

Da, meni se dešava. Ne znam da li može to da se isključi, ne verujem.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da, naravno. Pojavi se (na komande je mislio a ne na sam video) na svim uređajima koji su nakačeni na taj wifi.

Jel se vama dešava da kada cast-ujete nešto sa jednog telefona na TV, da se i na drugim telefonima u istoj wifi mreži pojavi obaveštenje i kontrole za cast-ovanje?

Kako ovo isključiti?
Isključuje se na svakom telefonu posebno, dugim pritiskom na obavest pa disable notification, ako se dobro sećam.

Sent from my SM-G9650 using Tapatalk

Da budem iskren ne znam. Kada ja castujem deci se to pojavljivalo i tako smo rešili. Videću kad se vrate kući da li imaju obaveštenje kad oni castuju.

Sent from my SM-G9650 using Tapatalk

Uđi u (Google) Home, odaberi konkretan Chromecast uređaj (ako ih imaš više) i u podešavanjima ugasi opciju da drugi imaju komande dok castuješ.
cd27c86327faac252ae534aa0ffe84ba.jpg

Na početnom ekranu klikneš na uređaj koji je povezan, pa u gornjem desnom uglu na točkić za podešavanja. Screenshot_20181209-083248.jpeg

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app

Nadam se da imaš ovu aplikaciju? Ne znam kako bi uopšte inicijalno pustio u rad Chromecast bez nje. Uđeš u aplikaciju (o kojoj pričamo) odabereš konkretan Chromecast i u podešavanjima ugasiš opciju koju sam ti obeležio (na Daliborovoj slici a i verovatno kod tebe, to bi bio ovaj stilizovani TV sa Google Chromecast tekstom ispod. Podešavanje koje gasiš je u sledećem koraku)

Ako ti je neko drugi podesio Chromecast kada si ga kupio pa nemaš Home aplikaciju na telefonu, instaliraj je, uradi fabrički reset Chromecast-a pa ga podesi ispočetka.

Poslednja izmena:
neka aplikacija koja ce mi pokazati smer na kompasu prema zadatom odredistu? npr kao da letim avionom i na mapi ubelezim beograd, a da mi aplikacija pokazuje pravac do te tacke?
ako razumete na sta mislim...

Sent from Galaxy S8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app

Nadam se da imaš ovu aplikaciju? Ne znam kako bi uopšte inicijalno pustio u rad Chromecast bez nje. Uđeš u aplikaciju (o kojoj pričamo) odabereš konkretan Chromecast i u podešavanjima ugasiš opciju koju sam ti obeležio (na Daliborovoj slici a i verovatno kod tebe, to bi bio ovaj stilizovani TV sa Google Chromecast tekstom ispod. Podešavanje koje gasiš je u sledećem koraku)

Ako ti je neko drugi podesio Chromecast kada si ga kupio pa nemaš Home aplikaciju na telefonu, instaliraj je, uradi fabrički reset Chromecast-a pa ga podesi ispočetka.
Nemam ni aplikaciju ni fizički uređaj chromecast, nego koristim opciju "cast" sa telefona sa HBOGO aplikacije direktno na TV.
Da li onda važi ovo što kažeš za instalaciju i podešavanje?

Ako je TV sa Android TV OS-om onda da.
Vidiš kod mene da je EON box u pitanju (isti OS kao kod tebe).

Hvala puno obojici. Probaću onda ovo lakše, pa ako ne urodi plodom onda instaliram aplikaciju.

Da znam gde da pitam pa cu ovde jer vidim da ste naceli temu. Da li treba Chromecast ili je dovoljan i onaj anycast dongl da bi se HBO go sa telefona castovao na TV?

Ljudi jel ima neki poker za android gde se igra za prave pare. Tipa "poker star" ali da funkcionise i kod nas?

S9+

Vrh Dno