Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

lepo pise samo treba citati...

Latest Change (2011-8-31)
- Fix the issue of call is defaulted to speaker for the first time after using Go SMS (the second and the next is normal).

Da li se meni cini ili su malo zeznuli skype u poslednjem update-u?
Kada hocu da pricam preko skype prekida, kasni zvuk,....
Kada prihvatim video poziv onda funcionise kako treba, samo sto onda ide zvuk preko spikerfona.

da li postoji neka aplikacija koja meri nadmorsku visinu?

Da li se meni cini ili su malo zeznuli skype u poslednjem update-u?
Kada hocu da pricam preko skype prekida, kasni zvuk,....
Kada prihvatim video poziv onda funcionise kako treba, samo sto onda ide zvuk preko spikerfona.

imao sam taj problem na DHD. Moje objasnjenje je da na HTC-ima cim proxy senzor iskljuci ekran, procesor uspori i dodje do seckanja. Nasao sam na XDA verziju za koju moze da se cekira da ne gasi ekran pri razgovorima (samo ga zakljuca), i tako sam rijesio problem konacno :)

mene odlicno sluzi astrid tasks (ima i widget, i sync sa gmailom npr)

Za sve one koji se tesko bude ujutru: Alarm clock Xtreme
Dakle posto mi se cesto desava da iskljucim budilnik i nastavim da spavam ovo je pravi spas jer se moze namestiti da kada krene alarm na ekranu izbaci matematicke zadatke (ciju tezinu unapred odredite po tome koliko vam treba vremena da vam se mozak razboravi ujutru sve se svodi na sabiranje,oduzimanje,mnozenje,deljenje) i sve dok ne resite zadatke necete dobiti opciju da snooze-ujete ili iskljucite alarm,a kada to uradite voila vec ste se rasanili.:) Takodje ima i opciju GPS trackinga pa ce se alarm iskljuciti tek kada se nadjete na putu do posla,skole itd... Za ton budilnika mozete cak postaviti i neku internet radio stanicu.

Poslednja izmena:
^

Toooo mo kazi...Ujutru ga testiram da vidim da li je dorastao mom snu :p

Nije vam ovo pametno, moj telefon je skoro nastradao zbog ove nehumane aplikacije.

Sent using Tt.

Mislim da bi drugog dana zavrsio u zidu..

Meni skroz odradjuje posao uz malo podesavanja i nema vise kasnjenja za mene.:) a nisam od onih sto mrze ceo svet ujutru tako da nema ni govora o razbijanju telefona.:p

Ima li neka app koja belezi kvalitet GSM/3G mreze i GPS koordinate.

^settings > about phone > status... tu vidis signal strength

znam to.. nego da app belezi signal i gps pa da se napravi mapa gsm rupa.

imao sam taj problem na DHD. Moje objasnjenje je da na HTC-ima cim proxy senzor iskljuci ekran, procesor uspori i dodje do seckanja. Nasao sam na XDA verziju za koju moze da se cekira da ne gasi ekran pri razgovorima (samo ga zakljuca), i tako sam rijesio problem konacno :)

Ne ga si mi ekran pri razgovoru.

fabricka boljka, mnogi se zale na to.. nekima pomogne Proximity Recalibrator ali meni recimo nije to pomoglo.. @joriq, jel moze ime te aplikacije koja lokuje ekran za vreme razgovora?

jendo pitanje,

drugarici sam preporucio Keepvid za skidanje sa youtuba (neko ga je i ovde preporucio), ali ima jedan problem

kad skine mp3 sa nekog linka, i kada ga pusti, zvuk je mnogo tisi nego na klipu

ima li neko predstavu sta tu nije u redu?

hvala

Ne ga si mi ekran pri razgovoru.
ipak ti probaj ovo rjesenje ;) Meni je rijesio problem! Ili vrati zadnju verziju skajpa prije 2.x
fabricka boljka, mnogi se zale na to.. nekima pomogne Proximity Recalibrator ali meni recimo nije to pomoglo.. @joriq, jel moze ime te aplikacije koja lokuje ekran za vreme razgovora?

modovani skajp sa XDA, nije zasebna aplikacija! Sad gledam u "about", pise "developed by theos0o", pa ga po tome mozes potraziti na XDA... Zadnji build je v11

jendo pitanje,

drugarici sam preporucio Keepvid za skidanje sa youtuba (neko ga je i ovde preporucio), ali ima jedan problem

kad skine mp3 sa nekog linka, i kada ga pusti, zvuk je mnogo tisi nego na klipu

ima li neko predstavu sta tu nije u redu?

hvala

Nemam pojma sta bi moglo da bude... Ja koristim tubemate i normalan je zvuk...

Sent from Ultra edition Tapatalk

ipak ti probaj ovo rjesenje ;) Meni je rijesio problem! Ili vrati zadnju verziju skajpa prije 2.x

modovani skajp sa XDA, nije zasebna aplikacija! Sad gledam u "about", pise "developed by theos0o", pa ga po tome mozes potraziti na XDA... Zadnji build je v11

Ajd okaci .apk fajl ako te ne mrzi..

Gde se mogu naci teme za twlauncher? googlam ali nema...

Moj problem je sledeci.Naime imam HTC wildfire S i android 2.3.3 i kad trazim neke aplikacije na android marketu ne mogu da nadjem.Na primer skype kad kucam ne nadje mi.Onda drugar mi preporucio da skinem neku aplikaciju vazni brojevi telefona i nema ni to.Zatim probao sam da trazim firefox i nema ni to.Zatim nema ni parking manijak , nema ni b92 i...Ostale probleme nemam i skidao sam razne aplikacije i sve OK instalira ali mi nije jasno sto nema kod mene aplikacija koje kod mojih drugara ima.Na primer jedan ima huawei i on nadje skype , onda drugi ima htc desire i nadje sve a takodje i drug sa HTV HD2 isto ima sve.Mislim nije mi skype presudan ali mi nije jasno sto kod njih moze a kod mene ne.Na primer taj huawei koji ima drug ima i stariji android i losiji je telefon u rezoluciji.Nisam bas nesto iskusan oko ovih telefona i nedavno sam kupio pa ako moze neko da mi objasni u cemu je fora?

Nazad
Vrh Dno