Jok, nema. Prebacio na engleski, upalio hw+, ubacio custom codec i ništa. Jednostavno te dve stavke ne postoje!?Можда му је укључен тај hw decoder?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Potraži 3.2.5.5 verziju, to je zadnja čista koliko ja znam. Radi extra, jedino što nije material...Ima li neko poslednji "čisti" ES koji je potpisan ili kako se već to kaže? Onaj koji ne može da se apdejtuje...
Jok, nema. Prebacio na engleski, upalio hw+, ubacio custom codec i ništa. Jednostavno te dve stavke ne postoje!?
Koja vam je verzija? Meni je 1.7.40
Hvala! To što nije material meni je ogroman plusPotraži 3.2.5.5 verziju, to je zadnja čista koliko ja znam. Radi extra, jedino što nije material...
Ladno je do MM odnosno do LP!? Probao malopre na SGS5 ista priča kao na ostalim uređajima, reko daj da probam MM. Apdejtovao sam na MM i odmah probam mx player (i njega sam apdejtovao) i podešavanja za sound delay se pojavila!?Pa dobro, za MM je kod tebe. Ali rekao si da si već podešavao kašnjenje zvuka?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Onda super![]()
Ljudi nesto mi restaruje telefon bilobda ga koristim ili ne ama svaku noc izmedju 23 i 2h ne mogu da verujem, znaci kao da ima neki scheduler za restart.
Koju app da skinem ili kako da proverim zbog cega to radi?
Rutovan je fon.
Meni se dešava slično, skoro uvek kad ne koristim, problem je do MM, xposed i SU >2.65, dakle neka beta...Onda super![]()
Ljudi nesto mi restaruje telefon bilobda ga koristim ili ne ama svaku noc izmedju 23 i 2h ne mogu da verujem, znaci kao da ima neki scheduler za restart.
Koju app da skinem ili kako da proverim zbog cega to radi?
Rutovan je fon.
Hmmm... Sa "auto" neće, sa "auto-testkey" hoće. Međutim, kad ga tako potpišem, prvo što vidim je da je ikonica drugačija - umesto one ES ikonice bude nekakva default ikonica.auto-testkey ... ali prvo pobriši Cache, Data i deinstaliraj postojeći ES File Explorer, pa onda instaliraj taj (sa ZipSigner-om) prepravljeni.
• Slide finger across space bar to move cursor
• Slide left from delete key to gesture delete words
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari