Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je počeo da jede bateriju....

Nema toga, tu sam prvo gledao,
08b88304d68b3613ab003a5076ad0493.jpg

62a353e9a597389c3676c0cef3af5064.jpg

mx audio.png

Kako nema, kod mene ima?

Можда му је укључен тај hw decoder?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Jako jede bateriju messenger i to posteno. Kad li ce ga napraviti da bude kao whatsapp ili viber...

Bude i po 35-45 budjenja po satu, prvi uvek u BBS-u. A to znaci bar jedan sat ekrana ili nekoliko sati standby-a.

Poslednja izmena:
Jok, nema. Prebacio na engleski, upalio hw+, ubacio custom codec i ništa. Jednostavno te dve stavke ne postoje!?
Koja vam je verzija? Meni je 1.7.40

1.8.3.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hm, na svim uređajima u kući mi je 1.7.40. Kada probam verziju sa apkmirror neće da instalira!?
Vidim sad, to je verzija za MM

Poslednja izmena:
Pa dobro, za MM je kod tebe. Ali rekao si da si već podešavao kašnjenje zvuka?

Pa dobro, za MM je kod tebe. Ali rekao si da si već podešavao kašnjenje zvuka?

Ladno je do MM odnosno do LP!? Probao malopre na SGS5 ista priča kao na ostalim uređajima, reko daj da probam MM. Apdejtovao sam na MM i odmah probam mx player (i njega sam apdejtovao) i podešavanja za sound delay se pojavila!?
Jasno se sećam da sam pre više od dve godine, kada sam kupio bt slušalice, pomerao zvuk. Sećam se da kada sam probao drugarove nove bt slušalice bio začuđen kako može da gleda filmove sa kašnjenjem zvuka. Kada su to podešavanje ukinuli nemam pojma. Dugo ih nisam koristio.
b82d66c3d4dc8b707aa831f9b0405184.jpg

eb19a0f91627aecdcf701db7160aa076.jpg

Instalirao sam google play novu verziju, sta znaci ovo E-all, jel to ok za nas region?

ne znaci 100%
Ja na jednom imam c-all, na drugom telefonu d-all

Onda super :)

Ljudi nesto mi restaruje telefon bilobda ga koristim ili ne ama svaku noc izmedju 23 i 2h ne mogu da verujem, znaci kao da ima neki scheduler za restart.
Koju app da skinem ili kako da proverim zbog cega to radi?

Rutovan je fon.

Ljudi nesto mi restaruje telefon bilobda ga koristim ili ne ama svaku noc izmedju 23 i 2h ne mogu da verujem, znaci kao da ima neki scheduler za restart.

Rutovan je fon.

Logcat odmah nakon sto ti se restartuje tel i videces do cega je ;)

Kad se koristi ZipSigner, koji "key" treba da se stavi? Probao sam da potpišem ES 4.0.2.3 (poslednji bez onog Homepage-a), ali pri startovanju, ES kaže da je možda "fake" ili tako nešto i da bi trebalo da ga apdejtujem. Takođe, ES mi se i dalje pojavljuje u Gplay listi za ažuriranje :(

Meni je na auto test key i radi ok.

^^

auto-testkey ... ali prvo pobriši Cache, Data i deinstaliraj postojeći ES File Explorer, pa onda instaliraj taj (sa ZipSigner-om) prepravljeni.
Posle vrati backup-ovane data fajlove (settings) sa Titanium-om ... ako ih imaš i ako ti je to bitno, je li.
Kada se samo instalira prepravljeni (drugacije potpisani sa ZipSigner-om) APK preko postojećeg (bez njegove deinstalacije), onda se opet posle nekog vremena pojavi na Update listi GooglePlay-a ... barem je tako kod mene.

Nego ...

jel' uspeo neko da sa XInternalSD modulom preusmeri YouTube cache sa "/storage/sdcard0/Android/data/com.google.android.youtube/cache/" na externu SD karticu?
Ako jeste, šta vam je štiklirano od aplikacija u XInternalSD settings-ima?
Iz prve je na externu karticu preusmerio i screenshoots, i screenrecords, DCIM folder, Show Box cache, dečije igrice sa onim ogromnim OBB fajlovima ... ali ovaj YT cache nikako ne uspevam. Ne mogu da se setim kakva je situacija bila pre sa FolderMount-om, dok ga nisam deinstalirao i instalirao ovaj XInternalSD modul, da li je on preusmeravao YT cache ili nije.

Poslednja izmena:

Rutovan je fon.
Meni se dešava slično, skoro uvek kad ne koristim, problem je do MM, xposed i SU >2.65, dakle neka beta...
Pa ako imas nešto od toga, možda je to.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

auto-testkey ... ali prvo pobriši Cache, Data i deinstaliraj postojeći ES File Explorer, pa onda instaliraj taj (sa ZipSigner-om) prepravljeni.
Hmmm... Sa "auto" neće, sa "auto-testkey" hoće. Međutim, kad ga tako potpišem, prvo što vidim je da je ikonica drugačija - umesto one ES ikonice bude nekakva default ikonica.

Sledeće, kad prvi put pokrenem ES, on mi kaže da postoji novija verzija i pita me da li hoću da apdejtujem. Kad to odgovorim (svejedno da ili ne), pojavi se sledeće upozorenje:

Nešto nije kako bi trebalo :(

Može li neko da mi potpiše verziju 4.0.2.3 i da je onda okači negde? Hvala unapred.

EDIT: našao sam negde već "prerađen" ES File Explorer 4.0.2.3 MOD (More privacy+No More Baidu) - izgleda da je taj OK :)

Poslednja izmena:
^

Ja koristim Total Commander-a, nezamisliv mi je file manager bez dva panela, ali na Minix-u (Android TV Box) mi je stigao preinstaliran ES File Explorer v3.2.1.2. Niti pita za update, niti se pojavljuje na Play Store update listi, niti se išta buni.

Hoćeš njega da probaš?

i ja nasao, 4.0.3.3
http://android-zone.ws/topic/67082-es-file-explorer-file-manager-v4033-mod/
MOD No Ads:
1. Remove Programs application homepage toolbox option.
2, Removing favorites list associated with Baidu advertising practices.
3, Removing the task manager and application download pop the lock.
4, Adjusting the root directory of fragmented files to the same data folder.
5, Disabled by default to automatically detect application upgrade can be updated manually.
6, Streamlined a lot of extra language files retain only Simplified and Traditional British.
7, Optimized content and other details of the interface options menu.

Tek sam malopre provalio kul feature za google keyboard:
• Slide finger across space bar to move cursor
• Slide left from delete key to gesture delete words

Poslednja izmena:
A kako da mi Google tastatura izbaci emoji kada kucam npr macka ... to na Xperia keyboard radi odlicno i za nase i strane reci...

@wwwz sta si zapeo za ES :D kada imas najmanje 5 file managera bez bloat-a a pritom su free :)

@Septimus e ovo Google da ubaci :) treba mi u sva cetiri smera a ne levo desno samo :D

Window-10-Keyboard.jpg

Poslednja izmena:
Što se tiče alternative za ES File Explorer, probajte MiXplorer sa XDA. Ne deluje uopšte loše. Ima i pluginove, pa možete da instalirate po želji one koji su vam potrebni.

A nova Google keyboard mi se dopada, mada mi smeta ovaj red sa smajlijima kada se otvore simboli. Odvlači pažnju.

Kupio sam Super User aplikaciju SuperSU Pro, verzija je 2.65. Zbunjuje me to što iako postoji na ScreenShots na GP mogućnost Survival Mode koji pokušava da sačuva root posle OTA Update, kod mene u podešavanjima te opcije nema. Znam da u principu to i ne funkcioniše i možda se ta mogućnost automatski podrazumeva sada u najnovijoj verziji, ali bih ipak proverio ovde sa nekim ko koristi istu aplikaciju.

Hvala unapred! :)

mislim da je 2.72 zadnja... Mada je to mozda beta, ali provjeri

Izbegavajte te rane bete Super SU, posto nisu dovoljno proverene , za MM preporucujem 2.68 i 2.71 - ako je upgrade u pitanju bolje da se flasuje preko recovery, ta apk sa marketa je za nubine...bez uvrede. Takodje ne bacajte pare za to , mislim nije nuzno kupiti kada i lepo radi i ona free verzija, koja btw ima pro formu. placanjem Super Su na marketu samo ste donirali developeru taj iznos, a niste dobili nista vise od free verzije.

Poslednja izmena:
Сад сам провљлио да на таблету не могу на пуштам Уоutube клипове из броузера, пробао на више њиx. Чује се звук а нема слике, само црно.
Дал треба неки флеш плејер или шта већ? Alcatel pixi 3(8), 5.0.1.
До сада нисам имао тај проблем на телефонима, дал је до верзије андроида?

Poslednja izmena:
Vrh Dno