Šta je novo?

Aplikacije - Windows Mobile 5/6/6.1/6.5

Da li postoji neki program preko koga bih mogao da backup-ujem SMS-ove sa HTC Tytn II (Kaiser) wm 6.5? Mislim da ih sacuvam na kompjuter...

Pim backup ili Jeyo, sve vec spomenuto
Meni treba program koji ce da SMS-ove sacuva na kompjuteru (da mogu da ih gledam na kompjuteru) i da ih prebaci na Android uredjaj. Ako ne moze oba, onda makar da mogu da ih vidim na kompjuteru.
Da li neki od ova dva programa to moze? Ili mozda neki treci?

Posto prvi put koristim telefon sa windows sistemom izgleda da ne mogu da mrdnem sa mrtve tacke.. Da li mi neko moze objasniti kako da ucinim da telefon prepozna instalacioni fajl, konkretno CAB, i uopste zipovane fajlove... Ili da me uputi na neki link za pocetnike... Jer trenutno nemam pojma kako bilo sta da instaliram posto kada instalaciju prebacim na racunar i otpakujem i onda kopiram na telefon, telefon taj fajl ne prepoznaje.. Sta je potrebno da se uradi? Guglam danima i nista pametno nisam izguglao, ili nisam dovoljno pametan da shvatim..

Posto prvi put koristim telefon sa windows sistemom izgleda da ne mogu da mrdnem sa mrtve tacke.. Da li mi neko moze objasniti kako da ucinim da telefon prepozna instalacioni fajl, konkretno CAB, i uopste zipovane fajlove... Ili da me uputi na neki link za pocetnike... Jer trenutno nemam pojma kako bilo sta da instaliram posto kada instalaciju prebacim na racunar i otpakujem i onda kopiram na telefon, telefon taj fajl ne prepoznaje.. Sta je potrebno da se uradi? Guglam danima i nista pametno nisam izguglao, ili nisam dovoljno pametan da shvatim..

*** tek sad videh pitanje.

CAB ne otpakujes. Fajl prekopiraj na telefon (najbolje na sd karticu) i onda iz explorera na telefonu ga pokreni, krenuce instalacija.

Preko kompa moze ali ti treba Active Sync ili WMDC zavisno od sistema koji imas. Po meni vece cimanje ni oko cega. AS/WMDC dobro dodju za sinhronizovanje podataka na telefonu.

*** tek sad videh pitanje.

CAB ne otpakujes. Fajl prekopiraj na telefon (najbolje na sd karticu) i onda iz explorera na telefonu ga pokreni, krenuce instalacija.

Preko kompa moze ali ti treba Active Sync ili WMDC zavisno od sistema koji imas. Po meni vece cimanje ni oko cega. AS/WMDC dobro dodju za sinhronizovanje podataka na telefonu.

moram ti se zahvaliti jos jednom na privatnoj poruci! nazalost, forum je nesto zastekao nakon sto sam procitao poruku tako da ti nisam mogao odgovoriti i na ovoj temi... uglavnom, problem je taj sto mi uredjaj ne prepoznaje taj instalacioni cab fajl koji prebacim sa racunara, tj. uopste ga ni ne vidi... ovih dana nekako nisam stigao da probam ponovo preko racunara ali sam zato skidao neke instalacije preko telefona i uspesno su se instalirale... ne znam u cemu je problem, moracu to malo bolje ispitati sutra pa javljam sta se desava...

Poslednja izmena:
Od avgusta nisi nasao resenje?
Koji je fon u pitanju? I koji fajl menadzer imas instaliran?

ustvari nisam mogao ni prebacivati/kopirati fajlove sa racunara na telefon... tj. nista se nije desavalo... vec sam zaboravio koji je problem bio... nisam se ja nesto puno bakcao oko toga tada.... uglavnom, nasao sam sada resenje bez puno mozganja.. ispostavilo se da iz foldera Preuzimanja i Prijemi (to su valjda folderi firefoxa i google chroma) uopste ne mogu obavljati te radnje.... te fajlove prvo moram kopirati u neki drugi folder i tek onda mogu na telefon... kakva glupost...

Vrh Dno