Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

pa i nije bas najbrzi.. :p

Jbote, ovo je zona sumraka, pre pola godine ( na 4 strani ove teme) postavio sam isto pitanjem, i ladno mi je Razbojnik odgovorio isto - powerboot. Kuku, al sam izlapeo, a mozda je sve ovo zona sumraka. Bacite pogled.
:):D

Jel ima neki programcic za nokiu n81 za snimanje razgovora? npr. da mogu da ga aktiviram da mi automatski snima sve razgovore :)

Total recall

360 Ting još jedan dobar player za symbian.

screenshot0012.png
screenshot0014.png

Poslednja izmena:
Koji email/chat klijent preporučujete? Poželjno je da bude 2 u 1, ali i ne mora...

Na pocetku teme imas dosta preporucenih.
Meni licno je najbolji Nimbuzz za chat.

ovo je full browser, nije proxy, i obecava, par lokalnih stranica sa formularima sada mogu da koristim, samo mi na zahtevnije stranice iskace da nema memorije (e51), sredice, nadam se :)

koji program za navigaciju...?
imam nokiu e52, danas je kupih tako da jos nista ne znam oko ovoga.
ako moze neki linkovi za free programe i sta su ti sertifikati, moze li pojasnjenje?
hvala

Zotovicu,

zaboravio sam tamo u drugoj temi da ti napisem za navigaciju...instaliraj garmin xt mobile poslednju verziju... Sto se tice certificata...na tvoju nokiu verovatno neces moci skoro nista instalirati dok ne "sredis" telefon da "radi" :p

Mogu ti ja pomoci oko toga u principu kad budem dolazio za maglic...Za garmin imam upustvo detaljno za instalaciju da nemozes pogresiti..pa ti mogu to doneti na cd-u... ili da posaljem po zeni jer ce ona pre mene dolaziti tamo :).. a verujem da je znas:smoke:

I ovo sredjivanje telefona je prilicno jednostavno, samo tu ima malko caka koje ti ne bih mogao ovako objasniti...ja sam moj sredio jos prvog dana...tako da mogu da instaliram na njega sve...

Pozdrav

Meni je na nokiji e55, mnogo bolja opera mini nego mobile. Brza je cak i kad se slike stave na 'large' a na operi mobile ukljucen turbo. Da 'mobile' ima flash, e to bi vec bilo nesto. Nadam se da ce sve to ispraviti kad se pojavi regularna verzija. Inace, mini je sasvim dovoljan za svakodnevnu upotrebu

Meni je na nokiji e55, mnogo bolja opera mini nego mobile. Brza je cak i kad se slike stave na 'large' a na operi mobile ukljucen turbo. Da 'mobile' ima flash, e to bi vec bilo nesto. Nadam se da ce sve to ispraviti kad se pojavi regularna verzija. Inace, mini je sasvim dovoljan za svakodnevnu upotrebu

Isto zapažanje imam i ja, nažalost. Nego, kako ti se tastatura ponaša u Mobile verziji? Meni znatno gore nego u Mini, s obzirom da se tekst kuca iz Opere, a ne preko sistemskog tekst editora... Tako da mi ni copy/paste ne radi. :( Ono što je bolje u Mobile jesu tabovi i prikazuje naša slova (Š, Č, Đ, Ć, Ž...) umesto kvadrata...

Da ne bude da ovde smaram, ali dok se ne pojavi neki ozbiljniji pretrazivac (ako se pojavi), zar vam nije dovoljan onaj koji je ugradjen u simbian. Za razliku od music plejera i svega ostalog, pretrazivac je bar na nivou.
Pozzzz

Da ne bude da ovde smaram, ali dok se ne pojavi neki ozbiljniji pretrazivac (ako se pojavi), zar vam nije dovoljan onaj koji je ugradjen u simbian. Za razliku od music plejera i svega ostalog, pretrazivac je bar na nivou.
Pozzzz

Zašto misliš da Opera 5 Mini i Opera 10 for Symbian nisu ozbiljni pretraživači?

Ja sam izuzetno zadovoljan a prednosti u odnosu na ugrađen su neverovatne.

Pa zato sto sam koristio Operu (izuzev zadnje verzije).

@Partybreaker: Ne znam koju operu mini koristiš, ali verzija 5 beta ima i tabove i čita naša slova. Na operi mobile (verzija 10 beta) ugasi 'inline editing' u settings i imaćeš copy i paste

@bokaco: Pa symbian-ov browser jeste bolji od ostalih verzija opere, osim najnovijih ;-) Da nema opere, ne bi bilo ni jeftinog surfovanja preko mobilnog

Pozzzz

Slazem se,ima istine u ovome. Konkretno ,opera je totalno retardirana zbog onog njenog zoom-a...Prikaze celu stranu kao na desktopu pa ti onda idi iz tjoska u tjose da zoomiras i vidis sta pise :wall::wall::wall: valjda bi svaki mobilni browser trebao da ima iskljucivo prikaz srazmerno velicini displeja,tako da ako je stanica velika da ima prikaz u duzinu a ne u sirinu pa se ne vidi nista...mislim,ne znam sta pokusavaju,ne mogu desktop racunar i mobilni telefon da imaju istu konformnost...s druge strane fabricki browser (konkretno nokia n79) zna da zakuca kad treba da otvori neki sajt koji koristi flash..
...tako da bi stvarno mogli da se uzmu u pamet i da urade neki mobile browser sa bar elementarnim stvarima odradjenim kako treba.

@Partybreaker: Ne znam koju operu mini koristiš, ali verzija 5 beta ima i tabove i čita naša slova. Na operi mobile (verzija 10 beta) ugasi 'inline editing' u settings i imaćeš copy i paste

Hvala puno za informaciju. Mini verzija je 4.2, probaću i 5 Beta.

Da li neko ima problema sa Youtube snimcima u CorePlayer 1.3.0? Nece da se pokrenu nikako [search radi]. Instalirao sam oficijelni YT program on shljaka, mada nemam full frameove sa N81.
Novi "OpenVideoHub" program [koji je nastao od emTube-a] mi non stop prijavljuje error kad pokusavam da se logujem na YT.

Naravno,No1 app koristim je vec mesecima...zadnja eng verzija 3.02 ;)

Evo isntalirao sam i ja vHome i skroz je dobar! Trenutno imam v3.00 verziju, gde mogu da vidim changelog za v3.02?

Imam i 2 pitanja:
1. da li font na desktopu bash mora da bude Bold [rss, wheather]?
2. da li mogu nekako da ukljucim da mi na deskopu ostane onaj command linija za WiFi?
3. jel mogu custom RSS feedovi da se stave na main page?

Poslednja izmena:
Naime, telefon koristim za poslovne potrebe pri cemu cesto palim/gasim telefon. Nakon ukljucivanja telefona ili kada sa terena gde nema signala izadjem na teren na kome ima signala mobilne telefonije VIP (veoma cesto imam problema sa signalom sa njima kao i ostali njihovi korisnici), cesto mi stizu SMS poruke sa obavestenjem o propustenim pozivima.
Ali kako su u SMS-u izlistali samo brojevi, ja ne znam ko me je tacno zvao.

Ovde mi treba vasa pomoc ako znate za neki sw koji moze da "ocita" imena iz imenika prema brojevima iz SMS poruke. Najvise bih voleo da direktno u SMS-u budu ispisana imena ljudi koji su me zvali. Nadam se da sam bio jasan sa pitanjem?

Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno