Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Hvala ti, nemam pojma, koristiću safari samo za taj sat šta da se radi.

To se i menj na Mac-u (Safari) dešava sa elektronskim dnevnikom. Ne mogu ga otvoriti pa sam skinuo Chrome samo za to..

Kako da vidim sta mi najvise trosi mobilne podatke koja aplikacija mi trosi najvise?

Settings/Mobile Services i skrol nešto niže gde piše Mobile Data i klikni na show All, klikni na Apps by usage i videćeš koj je aplikacija ukupno najviše povukla. To je zbirno od početka korišćenja, reseta telefona. Ako hoćeš da sad gledaš, idi na dnu strane Settings/Mobile Services na Reset Statistics.

Jel ima neka free app za muziku/ YouTube u pozadini? Demus sad pauzira kad se minimizuje ili zakljuca telefon…

Pozdrav

Danas sam bila prisutna na nekom Webinaru na zoomu i kako sam morala da odem,uključim ja screen recording.,pojacam..Međutim snimio je samo video a ne audio.
Zna li neko kako mogu to da odradim a da snimim normalno i jedno i drugo

Inače probala sam nesto drugo da snimim, snima i audio i video...

Hvala,značilo bi mi da rešim to

Poslednja izmena:
Да ли се још некоме дешава да из Сафарија не може да шерује линк у whats up?

Koji browser je najbolji da ima dobar i pregledan speed dial na početnoj strani, po mogućnosti sa folderima? Opera to ima na Androidu ali nema na iOS. Našao sam Aloha browser koji je ok ali možda ima neki bolji?

Foldera nema.

Usput, moguće je na Safariju kreirati foldere. Na odabranoj stranici - Add Bookmark i tu postoji mogućnost dodavanja foldera.

Kako da podesim u icloudu kada se povezem na novi telefon da mi skine samo photos, notes, imessage, viber i whatsapp?

Kada sam se ulogovao na icloud na novom telefonu, bukvalno mi je sve prebacio i skinuo od aplikacija do podesavanja a zelim da odradim sve iz pocetka.

Kako da podesim u icloudu kada se povezem na novi telefon da mi skine samo photos, notes, imessage, viber i whatsapp?

Kada sam se ulogovao na icloud na novom telefonu, bukvalno mi je sve prebacio i skinuo od aplikacija do podesavanja a zelim da odradim sve iz pocetka.
Uspeo sam.

Aa, izvini. Nisam znao, ne pratim uopste kako sam instalirao, posto sve radi kako treba, skroz sam se iskljucio, samo cepam refresh.
Vidim da je na Gitu poslednja 3.0.4 verzija, ista kao i kod mene.

PS: Bacih pogled na brzinu. Koliko vidim, moze da se builda na samom Githubu. To je najsigurnija opcija: https://github.com/qnblackcat/uYouPlus/wiki/Building
U suprotnom, koliko vidim, ima i Telegram kanala koji nude vec buildovane IPA.
Kako radis refresh i sta ako se slucajno ne uradi refresh i prodje 7 dana?

Resfresh na laptopu, ako ga ne uradis, ne rade ti aplikacije. Naravno, mozes i kasnije da odradis.

Nazad
Vrh Dno