Šta je novo?

Aplikacije - iOS

@DGoran Imaš veoma velike mogućnosti customizacije watch aplikacije lako na telefonu. Do 4 ekrana različitih layouta za svaki sport koji menjaš real time lako na satu. Svaki layout možeš sam da prilagođavaš da bude prost ili složen. Biraš kao lego kocke delove i veličinu fontova. Neverovatno je bogat izbor informacija na raspolaganju. 504 metrika za šetnju. 649 za trčanje, 612 za bicikl.

Ma nema sta,kupicu. ;)

*predlog
da se postavi u sticky promena store za sve one koji imaju store podesen na us a treba im app sa naseg ili obrnuto
To sam recimo uradio za svoj i sad treba da uradim na telefonu od klinca i zaboravio naravno sta sam uradio :rolleyes:
Da li je dovoljno da idem na view account-pa tu samo da promenim ili bese moram novi acc da napravim na us pa da se izlogujem i promenim

Moras imati drugi account za zemlju u kojoj nesto ima,sto kod druge nema.

tnx za brzi info
onda ni ne utice ako placam nesto mesecno, kad vec menjam tnx jos jednom

Ne,zakacis pretplate na glavni nalog(u mom slucaju je to srpski) a US mi sluzi samo da se ulogujem i skinem sta trebai odmah se izlogujem. Poslednji put je to bilo pre par meseci za Paypall aplikaciju. Samo kod prvog update-a te aplikacije ti trazi sifru,tog drugog naloga, posle sve ide regularno.

Da li ste resili nekako placanje iz app store, ili i dalje mora kupovina gift kartica na nekom sajtu pa onda koriscenje?

Pa ako je srpski nalog u pitanju onda mogu da se koriste kartice najnormalnije, ali ako je u pitanju američki, turski ili neki drugi inostrani nalog, onda mora da se ide na varijantu sa gift karticama.

Da li ste resili nekako placanje iz app store, ili i dalje mora kupovina gift kartica na nekom sajtu pa onda koriscenje?
Ako ti je USA nalog, kupis itunes gift card za usa trziste npr na nekom sajtu tipa g2a i slicno, u redeem je na svoj app store nalog.

Ako ti je Srpski nalog, regularno dodas karticu i koristis pare sa iste.

Ponistio sam preostalih ispod $1 kredita sa supportom i uspesno prebacio nalog na Srbiju i dodao karticu. Uđem u Fitness i nigde nema da se pretplatim na Fitness+. Znači i dalje gift kartice ili šta konkretno?
EDIT: Vratio sam USA. Ne vredi ovo je mučenje...

Poslednja izmena:
Nema Fitness plus za nase trziste kao ni Apple tv+, News i ne znam sta jos. Mrsavi smo.

^ zato se i koristi USA nalog, na njemu ima more naših app.

Patriote koriste srpski a oni drugi…… 🤣🤣🤣😛

^ Hehe. Nisi nikad koristio drugi store osim Srpskog?

Kako da sklonim na store duplu verifikaciju power dugmetom kako bih skidao nove aplikacije?

Kako da sklonim na store duplu verifikaciju power dugmetom kako bih skidao nove aplikacije?
Ne može, to je neki vid sigurnosti da se potvrdi da si ti taj koji "kupuje" app, pa čak i ako je besplatna.

^ neka onda ostane tajna 🤣

Ne može, to je neki vid sigurnosti da se potvrdi da si ti taj koji "kupuje" app, pa čak i ako je besplatna.
Koliko se sećam ja sam nešto čačkao i isključio face id za to, ali sam svaki put morao da kliknem na install.

Koliko se sećam ja sam nešto čačkao i isključio face id za to, ali sam svaki put morao da kliknem na install.
Moguće da može, znam da ima fora da se zapamti kao šifra iclouda pa samo pritisneš install, ali ništa ne dobija time

Mora dupli klik na power dugme i onda odradi preko Face ID ili traži šifru ako Face ID nije podešen za kupovinu/skdanje aplikacija :)

Sklonio da mi ne traži face id za store. I evo već nekoliko aplikacija skinutih,niti traži dupli klik na power dugme,niti face id,niti šifru

Ja sam već mesecima na USA store.
Ali kad sam krenuo sa iPhone bio sam srpski store i jedino što mi falilo sa Androida je bio gBoard.
Naravno da ga ima na USA store ali sad sam se već navikao na SwiftKey. 😁

^ ja sam od prvog dana. Sve app koje koristim ima plus i naše.

Oduvek na US Store i tek odnedavno i na srpskom da skinuo neke aplikacije 😃

Ako ti je USA nalog, kupis itunes gift card za usa trziste npr na nekom sajtu tipa g2a i slicno, u redeem je na svoj app store nalog.

Ako ti je Srpski nalog, regularno dodas karticu i koristis pare sa iste.
Imam USA nalog, dodao karticu normalno i sam sebi saljem sa Apple store-a. Bez provizija i gluposti.

Pošto nema tema za tvOS, onda ovde da napišem 😃

Proton VPN ima svoju aplikaciju za Apple TV koja može da se skine sa App Store-a.

Nazad
Vrh Dno