Do aplikacije je. Često i meni ne radi.Šta god da joj uradim, kod mene odbija da radi
Pozdrav, ja sam koristio sideload-ovanu aplikaciju za Jutjubu i radila je bez problema ali bih preporucio svakom da uplati premijum. Zasto? Zato sto pri instaliranju AltStore-a morate uneti svoj apple id i sifru i svakih 7 dana je potreban refresh aplikacije. Nakon sto sam to uradio, na Icloud mi je medju kojim uredjajima pokazivao i Mac uredjaj a ja sam iskljucio koristio nalog samo sa telefona, nemam Mac kuci. Tako da neko ima totalan pristup vasem nalog i sadrzaju zarad Youtube-a bez reklama. Mislim vecina aplikacija i ovako ima ali mi je bilo neugodno da u listi svojih uredjaja na nalogu vidim nepoznati uredjaj.Po meni je to i najlakša opcija, ali ajde da probam i ovo pa da prenesem kolegama koji ipak hoće besplatnu verziju bez reklama.
Još nisam stigao to da probam, posto sam privatnik pa u ovoj idiotskoj situaciji nemam vremena, a kad uhvatim ne može kolega. Ako je rizicno bolje ići plaćeni preko Argentine sto su pokazivali u prethodnim postovima.Pozdrav, ja sam koristio sideload-ovanu aplikaciju za Jutjubu i radila je bez problema ali bih preporucio svakom da uplati premijum. Zasto? Zato sto pri instaliranju AltStore-a morate uneti svoj apple id i sifru i svakih 7 dana je potreban refresh aplikacije. Nakon sto sam to uradio, na Icloud mi je medju kojim uredjajima pokazivao i Mac uredjaj a ja sam iskljucio koristio nalog samo sa telefona, nemam Mac kuci. Tako da neko ima totalan pristup vasem nalog i sadrzaju zarad Youtube-a bez reklama. Mislim vecina aplikacija i ovako ima ali mi je bilo neugodno da u listi svojih uredjaja na nalogu vidim nepoznati uredjaj.
Nadam se da ce ovaj info nekome biti od pomoci, pozdrav!
AltStore emulira Mac i XCode sideloading aplikacija za koji je potreban Apple ID da bi se aplikacija signovala (tj. potpisala). Kada uzmes da potpišeš aplikaciju i uneseš svoj Apple ID on kaže appleovom serveru da si se ulogovao preko Mac-a ali zapravo to je samo AltStore koji treba da signuje aplikaciju. Aplikaciju moraš da refreshuješ svakih 7 dana zato što sertifikat za obične Apple ID-ove traje toliko. Tako da nisi u opasnosti.Pozdrav, ja sam koristio sideload-ovanu aplikaciju za Jutjubu i radila je bez problema ali bih preporucio svakom da uplati premijum. Zasto? Zato sto pri instaliranju AltStore-a morate uneti svoj apple id i sifru i svakih 7 dana je potreban refresh aplikacije. Nakon sto sam to uradio, na Icloud mi je medju kojim uredjajima pokazivao i Mac uredjaj a ja sam iskljucio koristio nalog samo sa telefona, nemam Mac kuci. Tako da neko ima totalan pristup vasem nalog i sadrzaju zarad Youtube-a bez reklama. Mislim vecina aplikacija i ovako ima ali mi je bilo neugodno da u listi svojih uredjaja na nalogu vidim nepoznati uredjaj.
Nadam se da ce ovaj info nekome biti od pomoci, pozdrav!
Jasno, hvala na pojasnjenju. Laicko pitanje, neko hakuje Altstore i preko njega moze onda da pristupi mom nalogu, promeni sifru, pristipi Icloud sadrzaju, iskoristi novac sa Apple gift card-a?AltStore emulira Mac i XCode sideloading aplikacija za koji je potreban Apple ID da bi se aplikacija signovala (tj. potpisala). Kada uzmes da potpišeš aplikaciju i uneseš svoj Apple ID on kaže appleovom serveru da si se ulogovao preko Mac-a ali zapravo to je samo AltStore koji treba da signuje aplikaciju. Aplikaciju moraš da refreshuješ svakih 7 dana zato što sertifikat za obične Apple ID-ove traje toliko. Tako da nisi u opasnosti.![]()
Ne može zato što tvoji podaci o nalogu idu direktno Apple-u, AltStore samo emulira XCode okruženje na tvom računaru, tj. AltStore nema nikakav pristup tvom nalogu niti oni imaju tvoje podatke.Laicko pitanje, neko hakuje Altstore i preko njega moze onda da pristupi mom nalogu, promeni sifru, pristipi Icloud sadrzaju, iskoristi novac sa Apple gift card-a?
Dobio sam istu poruku danas 😂Ja dobio danas iMessage navodno od neke “zene”, poslano sa [email protected] kao posao sa nepunim radnim vremenom, cijena i da se javim na WA. 😅
Jeste taj tekst. Nema veze sa ovim. Prijavio sam jedino na report junk. Nisam nista drugo radio, tipa slao ticket ili mail direktno Apple-u.Prijavi Apple-u, a to sto pominjes oko podataka korisnika je vezano za zahteve od strane drzavnih sluzbi gde je navodno trenutno ugrozena sigurnost i traze se podaci po hitnom postupku, bez prethodne provere i potvrde (Apple zove onog ko je to zahtevao), ako mislis na taj tekst koji se pojavio na vecini sajtova
![]()
Ja vec duze vreme imam propustene pozive sa tkz. Kosova, zatim Belorusije, Burkine Faso. Tacnije samo me cimnu pa verovatno ocekuju povratni poziv. Ista situcije i kod mog oca, ista smo mreza ali on ne koristi iphone vec samsung.
To i rade. Cimnu te pa cekaju povratni poziv.Kako moze da ti skine neko ako se javis na poziv?
Mislim da je fora u tome da kad vidis propusten poziv, uzvratis ga i onda ode 1000e..
Ja sam imao sličnu situaciju na android aplikaciji, verovatno je do njihovih servera.. proradilo mi preko dana samo od sebe.U aplikaciji Beogradski prevoz, više mi ne prikazuje stanice uopšte ni kada udjem pa ono kao po lokaciji a ni kada ukucam broj stanice. Jel ima još neko ovaj problem?
U aplikaciji Beogradski prevoz, više mi ne prikazuje stanice uopšte ni kada udjem pa ono kao po lokaciji a ni kada ukucam broj stanice. Jel ima još neko ovaj problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari