Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Mislim da će RadioApp odgovarati .
Ne vidim baš puno benefita pro verzije u odnosu na free...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kupio sam iphone se al ne mogu da skinem nijednu aplilaciju. Kad hocu da skinem izadje mi da popunim nesto za placanje i neki zip kod al sta god da upisem ono nece da prihvati. Jel neko zna sta da radim?

Godinama sam koristio Tube aplikaciju za slušanje Youtubea u pozadini i sl. Uradio restore backupa, ostala samo ikonica... kaže nije više dostupan na Storeu...

Neka alternativa za puštanje yt klipova dok je ekran zaključan i ugašen?

Ako imaš JB, preporuka za Cercube 4. Može u pozadini da radi, download... svašta nešto.
e316b5b376214010ff24b75e6fef2dbc.jpg

Ima ga na Tweakbox.
Takodje i Cercube. Ne treba JB.

Sent from my iPhone XXX

Da li ova navigacija koja ide uz google maps ima srpski jezik kao govor? Namestim ja srpski tamo u podesavanjima ali i daljr izgovara na engleskom. Jel zna neko kako da sredim to i da li je uopste moguce na iphone-u?

Here we go ima bas malo zabelezeni restorana, prodavnica, hotela u odnosu na google maps a meni bas to treba.

Zar je moguce da ti je problem da navigacija bude na engleskom...

Ni meni nije jasno. Ukucas sta hoces i pratis put pa makar bila i na arapskom

Da li ova navigacija koja ide uz google maps ima srpski jezik kao govor? Namestim ja srpski tamo u podesavanjima ali i daljr izgovara na engleskom. Jel zna neko kako da sredim to i da li je uopste moguce na iphone-u?

Stavi ovako i pricace na srpskom
d22742f0d353bd70d284a4ba749ef640.jpg

Hvala, uspeo sam da namestim. :) Ja isto ne razumem zasto bih drzao na engleskom ako vec ima lepo nas jezik uradjen.

Jedno glupo pitanje mozda. Na instagramu kad udjem u bilo ciji profil nemam da vidim njihove "istaknute objave" kao story tipa? Jel ko zna sta je to?

Koja ti je verzija? Juce je bio update (44.0),kod mene to radi bez problema.

Neka alternativa quickpic aplikacije? Hvala.

šta konkretno tražiš, koji feature iz quickpic aplikacije?

Pa npr. u aplikaciji photos mi nedostaje opcija details odnosno exif fotografije ili videa. Da mi razvrsta npr. posebno jpg, posebno raw fotografije.

Ja sam video neke exif aplikacije, ali mi ta opcija konkretno nedostaje u albumima. Ja sam nasao nesto tako, ali to kosta skoro 5$. For what?! :d

Poslednja izmena:
Uf mnogo tražiš od Apple tabora. :) Ja ovu app koristim za exif.

EXIF Viewer by Fluntro by Fluntrohttps://itunes.apple.com/us/app/exif-viewer-by-fluntro/id944118456?mt=8

Photo Manager Pro 5 je dobra aplikacija a Exif viewer je cesto na popustu i besplatna.

Cenu aplikacija ne odredjuje Apple vec developeri :)

Slazem se da neke stvari mogu da budu i besplatne i u okviru stock aplikacija ali isto mislim da je normalno da se developerima plati za ulozeni trud, skolovanje, rad na odrzavanju aplikacije. To sto mi to ne vidimo, to ne znaci da nije debelo ulozen trud, znanje i rad :)
Vecina aplikacija ima simbolicne cene :)

Poslednja izmena:
Slazem se sa svime sto si napisao. Nisam od tih koji ne vrednuju neciji trud, nego mi prvo pominjanih 5$ zvucalo mnogo u ovom trenutku, jer sam vec potrosio 10$ na druge aplikacije, a sto za nase prilike realno, nije malo. Od prilike moja dnevnica.

Kupio sam Camera+, Slow Shutter, SKRWT, AfterFocus.. I bilo je kupiti ili SKRWT ili photo manager. :)

Nasao sam Lite verziju Exif Viewer i to mi je za sada dovoljno. :)

Poslednja izmena:
Hvala ti na linku. Video sam to. Pre neki dan sam procitao. Samo ovu temu sam precesljao unazad od ove stranice do 70 i neke. I naisao na aplikaciju appgonefree... I tu pokupio neke. :)

Jedno pitanje. Da li u iOSu region AppStore-a moze da se menja po potrebi? Npr, da bih kupovao aplikacije, regija bi morala da mi bude podesena na Hrvatsku. Medjutim, ako bih hteo da skinem neku free aplikaciju koja je dostupna samo za USA regiju (Cortana npr), prebacim regiju na USA, instaliram aplikaciju i zatim vratim opet na Hrvatsku regiju. I tako mogu i da nastavim da kupujem i da koristim aplikacije namenjene samo za odredjene zemlje?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno