priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Danas dobih iPod Touch 2g 8Gb, skroz sam zadovoljan kako radi. Instalirao sam manje vise sve sto mi treba, tek ponesto mi fali:
- predlozite mi neki file explorer za ipod, al da mogu da radim copy/paste/move komande sa fajlovima.
- ima li podrske za "direktorijume" na desktopu OS-a [3.1.2], kako se zove app
- ima li smisla da instaliram onaj homebrew za multitasking, kako se zove?
- ime programceta za snimanje "screenshotova"
Moras imati uradjen jailbrake da bi sa Cydia skinuo sledece programe koji su ti potrebni:
1. iFile (po meni najbolji file manager, postoji i "narodna" verzija, radi sve, od copy/paste/move, pregleda slika, editovanja raznih fajlova... do instaliranja .deb fajlova)
2.Postoji odavno program na Cydiji koji se zove Categories i koji radi ono sto ti treba.
3. Instaliraj sa Cydije: Backgrounder da bi osposobio multitasking i onda koristi recimo Kirikae (ili multiflow, ili proswitcher, zavisi koji ti se svidja), imaces pravi multitasking, dok ovaj sto dolazi uz iOS4 nije bas pravi multitasking jer aplikacije kad idu u pozadine ne ostaju uvek, i sve aktivne.
4.Objasnio ti je driver, ne treba ti program za to, jer je to fabricki ugradjeno.
koliko sam procitao sta kazu drugi, na 3g radi sporo, dok programi kao sto su SBSettings, ibluenova, iphonedelivery... ne rade jos uvek kako treba na iOS4, zato se mnogima ne zuri.Ne znam zashto se oni sa 3G/3GS ne javljaju ovde sa iskustvima na iOS4, ili je moguce da nisu uradili upgrade uopshte
...ili su svi kupili Androida zbog 6 USBa :d:d
Poslednja izmena: