Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Za surf i igrice služi kompjuter, telefon služi za razgovore, sms i email u pokretu :)

Pozdrav, imam problem sa instalacijom iGo-a na 3G ... preko itunes-a, sve tece normalno i onda na tipa 3/4 skale tj progresa instalacije, zabaguje i ne mrda, pa mi je neki lik rekao da je zato sto imam instaliran sbsetting, mada i nakon sto sam uklonio isti, na istom mestu se zabode i ne mice ?

I jos jedan problem, kod drugara, bio mu je instaliran Categories i napravljen folder Games u koji su mu bile smestene igrice, e sad izgleda je obrisan Categories pa opet snimljen, i kada udjem u Categories on ne vidi taj folder koji je preko njega napravljen, pokusao sam da izbrisem sve te igrice nebi li se uklonila ikonica ali nista onda je ikonica "Games" prazna, ali cim ponovo instaliram te iste igre one se pojavljuju u tom folderu i naravno i u springboard-u ...

Hvala unapred za bilo kakve predloge, glavu sam olupa :)

Pozdrav !

Stevs ima kopaonik :)

(al josh nije provalio da moze jeftinije da ide na Alpe :d)

Preporuka za Universal Search.. Direktno iz Spotlighta pretrazujete Wikipediu, Google, Maps, Twitter itd.

Glupost je shto se ne moze pretrazivati SMS...

Izludecu vise od toga sto iphone ne salje prekinutu (pozivom, porukom, bilo cim) sms poruku u neki "draft" ili bilo gde. Jel zna neko aplikaciju koja prekinuti sms smesta u neki vid draft-a jer cu flipnuti vise, uglavnom su to smsovi vezani za posao pa moram sve iznova kucati a phone mi zvoni svakih 8 minuta u proseku :D

Ostane ti uzvičnik pored neposlate poruke, imaš Try Again pod njim :)

Ma nije to neposlata poruka (mislim kao ono nije uspela da se posalje zbog ne znam ni ja kog razloga, greska mreze, broj bla bla) .... nisam jos ni tap-nuo send... znaci pisem i pisem i pisem i zazvoni mi telefon, javim se, zavrsim razgovor, phone se vrati na sms konverzaciju gde sam ja prethodno ispisao boga oca, ali svega toga nema vise :(

Izludecu vise od toga sto iphone ne salje prekinutu (pozivom, porukom, bilo cim) sms poruku u neki "draft" ili bilo gde. Jel zna neko aplikaciju koja prekinuti sms smesta u neki vid draft-a jer cu flipnuti vise, uglavnom su to smsovi vezani za posao pa moram sve iznova kucati a phone mi zvoni svakih 8 minuta u proseku :D

Ovo je neki problem do tebe. Na iphone-u ovo radi baš tako kako tebi treba. Upravo sam i probao da ne bude da sam se negde prešao.

Otkucao pola poruke i pozvao sebe sa fiksnog, prihvatio poziv i spustio slušalicu. Automatski se vratila poruka koju sam kucao i mogao sam da nastavim kucanje.

Čak i kada ugasim poruke, kada ih opet upalim stoji mi započeta poruka i mogu da nastavim da je kucam.

Hmmm , hvala na odgovoru. Moracu da istrazim sta je u pitanju ......

Nashao sam na Rocku aplikaciju koja pretrazuje sve zivo ukljuchujuci i SMS, zove se Search i besplatna je..

evo znao sam... :(

Prvi dan sa iPhone-om i već hoću da se zabijem avionom u Apple HQ :mad:

Nema direktno veze sa iPhone-om ali ima sa neopevanim s*ranjem od iTunes-a. Elem prilikom instalacije 64bit verzije iTunes iz ne znam kog razloga ne registruje itmss protokol i nema normalnog načina da to uradiš. Čovek bi pomislio da bi takav kardinalni propust (koji onemogućava aktivaciju iTunes naloga) morao biti promptno rešen ali jok, ništa, nada, nicht. ufff...

Za one koji se pitaju kvazi-rešenje je ili prčkanje po registriju i zezanje sa premmisons-ima ili instalacija 32bitne verzije.

Ko ima vremena, neka proba igru iFarm, za dz je :) Gajite kupus, krompir, jagode... sve u realnom vremenu i sve se cuva na serveru :)
Poprilicno je zabavno.

Inace ako neko koristi No Rotation plagin za Mobile Substrat i ima iGo neka bude spreman na to da mu iGo nece raditi.

I za one koji imaju previse stranica na Springboardu preporucujem Springboard switcher zvani orbit. Nije za dz ali lako se nalazi :)

Poslednja izmena:
evo znao sam... :(

Prvi dan sa iPhone-om i već hoću da se zabijem avionom u Apple HQ :mad:

Nema direktno veze sa iPhone-om ali ima sa neopevanim s*ranjem od iTunes-a. Elem prilikom instalacije 64bit verzije iTunes iz ne znam kog razloga ne registruje itmss protokol i nema normalnog načina da to uradiš. Čovek bi pomislio da bi takav kardinalni propust (koji onemogućava aktivaciju iTunes naloga) morao biti promptno rešen ali jok, ništa, nada, nicht. ufff...

Za one koji se pitaju kvazi-rešenje je ili prčkanje po registriju i zezanje sa premmisons-ima ili instalacija 32bitne verzije.

A to iTunes neshto renderuje pa hocesh da izvuchesh svaki atom snage 64-bitnom verzijom ? :)

Ja nisam primetio razliku :d

Mada ja nemam tih problema poshto nisam na Budjdowsu, veliko chudo shto na njemu neshto ne radi :)

Poslednja izmena:
Kako brabonja ovaj Driver.... :D :D :d

Za hakovanje da radi shta ? Da ti donosi doruchak u krevet ? :d

strašno, sad je krivo i 64bitno adresiranje i 64bitni Windows i Pera što odmah nije otišao u policiju ali dva najveća bloatwarea Quicktime i iTunes (za koji je Norton AV mala beba) to nećemo :)

ajde jedno pitanje, da li je uopšte moguće koristiti neki drugi program za upload/download muzike i videa na iPhone i koja je alternativa (ako je ima) iPod-u za puštanje muzike i videa?

strašno, sad je krivo i 64bitno adresiranje i 64bitni Windows i Pera što odmah nije otišao u policiju ali dva najveća bloatwarea Quicktime i iTunes (za koji je Norton AV mala beba) to nećemo :)

Cela kombinacija potpuno normalano radi u Leopardu i Snow Leopardu pa ti sad izvuci zakljuchak ko je kriv :d

Poslednja izmena:
ajde jedno pitanje, da li je uopšte moguće koristiti neki drugi program za upload/download muzike i videa na iPhone i koja je alternativa (ako je ima) iPod-u za puštanje muzike i videa?

1. Može, CT Manager se zove program, muzika može da se ubacuje preko njega.

2. Za ovo stvarno ne vidim zašto bi se koristila alternativa jer je odlično odrađena iPod aplikacija. :)

To za iPod sam i ja hteo da kazem, dexx mi deluje kao da ga je neko naterao da kupi iPhone, fon od 300e se valjda proba pre kupovine i zna se sve o njemu, pre nego shto si iskeshirao.

greška, znao je dexx dosta o iPhone-u prije kupovine, odličan app store, gomila kvalitetnog softvera, brzina, najkomotniji surf a i vrlo dobra ponuda u prepaid paketu, zato je i odneo prevagu nad HTC HD2. Da zaključimo, nemam ja ništa protiv iPhone-a, naprotiv ali imam 'problem' sa iTunes-om, hvala BaalBehrit za link probam čim dođem kući :) .

Eto npr. jedna stvar za iPod koja mi prilično fali... progres bar za pesmu, moram premotavati držeći FF dugme.

Kad slušaš pesmu i nalaziš se u iPod aplikaciji, "klikni" prstom na album art i pojaviće ti se status bar u vrhu (sa sve Shuffle, Repeat i Genius dugmićima) :) Moćićeš da pomeraš levo-desno ka početku/kraju ali ni to nije sve, "klikni" i drži tačku pa spuštaj prst na dole. Time ćeš smanjiti osetljivost slidera i moćićeš vrlo precizno da premotavaš.

Kad ti je zaključan iPhone a svira muzika, dvoklik na Home dugme :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno