Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Fantazija kako radi.
Evo i ukratko opcija koje su u ponudi.

Prilozi

• IMG_7008.jpeg
    IMG_7008.jpeg
    41.8 KB · Pregleda: 168
ja sam jos uvek na starijoj verziji 18.41 ako se ne varam, ne diram nista dok ne prestane da radi :D

Jezik na iphone je engleski, region BiH, kako Safari natjerati kad kucam u search bar da izbacuje rezultate na srpskom jeziku? Znaci kad ukucam pretragu nemam filter rezultata po drzavi, nego kad udjem u podesavanja google pretrage izaberem jezik i tada bude ok, medjutim cim zatvorim Safari i opet otvorim i radi pretragu opet je sve na eng?

postoji li opcija da mi ne mutuje YT zvuk u pozadini (premium) kad ulazim u neke druge aplikacije? Recimo, udjem u Netflix samo da skrolujem filmove ili npr. TikTok i automatski mi pauzira Youtube, moze li se to izbeci?

Društvo Cao
Treba mi neka free apk za kontrolu MB, na primer da me obavesti kad recimo mi ostane 1 GB.
Hvala

Da li ima opcija igdje da telefon automatski utisa notifikacije koje dolaze jedna za drugom? Tipa neko posalje 10-15 viber poruka za redom i da tel prestane zvrcati poslihe trece ili cetvrte? Ovako kad krene nikako stati uzasno me nervira to

IMG_2063.jpeg
Trenutno besplatna

Постоји ли нека фора да се реши проблем са SwiftKey тастатуром коју телефон сам пребацује на фабричку у току куцања?

Ispravice valjda kroz update

Trenutno besplatna

IMG_2121.jpeg

Jer samo meni ovako radi telegram? kad pokusam da udjem u komentare
IMG_1520.png
Ovaj problem se vuce sigurno godinu dve.

Desi se i meni ponekad, telegram serveri umeju da budu užasni.

Super sto postavite kad je neka apk free. Da li negde postoji neka lista mozda gde budu popusti za apk, da se prati, ili mora svaki dan da se proverava.

Jel ima neko da preporuci neku app za iptv na iPhone i iPad, bilo bi dobro da je free ili da ne košta puno….

^Koristim ovu besplatnu vec duže
OK je…

^^ App za praćenje sniženja …

Нзм је ли тема ова погодна ако није извињавам се. Meta ми послала mail у којем обавјештава да од 8 јула рекламе у Meta апликација ће се моћи само !
Аpple систем плаћати и да ће Аpple додати 30% своје провизије на то.

Da li ima i postoji neki tutorial za altstore pal? Platio sam ali ne mogu da instaliram promenio region na nemacku medjutim nista…

Нзм је ли тема ова погодна ако није извињавам се. Meta ми послала mail у којем обавјештава да од 8 јула рекламе у Meta апликација ће се моћи само !
Аpple систем плаћати и да ће Аpple додати 30% своје провизије на то.
pustas reklame preko desktopa

Ćao. Instalirao sam Gboard i ne znam što se prebaci sama u tamnu boju kad sam u aplikacijama (Messenger, YouTube) gde mi je uključen dark mode? Može li se to rešiti ili...?
Volim kad mi je tastatura bele boje.

Moguće da si u tim app uključio crni mod pa se zato prebacuje u crn boju?

Ma kakvi... Messenger mi dark mod pa izgleda da samim tim i Gboard bude te boje...

Meni je to logično. Ako mi je app u dark mode, očekujem i da mi tastatura prati izabrani režim.

Nazad
Vrh Dno