Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Znam, kroz aplikaciju je meni bar preglednije ima tačno kad je shazamovana pesma, integracija sa spotify-em, tekst pesme za određene live lyrcis i to po onome što je čuo. Svakako je osnovne stvari dovoljno koristiti kroz nativni meni.

Pogledaj in-app purchase 😃

Možda su to u međuvremenu promenili 😃, od kad si napisao, prošla akcija i sniženje, ili su na kvarno, kao mnogi, ubacili da je besplatna aplikacija, ali je zato in-app za bilo šta korisno u aplikaciji. Dobro je da nisu i oni ubacili pretplatu.

Cim je Lemaja postavio ja sam skinuo i bilo je nesto kao:
1. sedmica besplatna
2. cini mi se mjesecno placanje i
3. pisalo je free stalno kao.

^ nisam je ni skinuo nego pitao prvo vas jel valja čemu, meni je i dalje free sto se tiče da je mogu skinuti

^ pogledaj nas zakon, ne smeš da snimas razgovor ako to druga osoba ne zna. Za google ne znam zašto ima. Kad pozoveš nekog operatera najavi ti se da je biti snimljen zbog boljeg poslovanja.

Pa i Goodle aplikacija to isto uradi kada krene snimanje. Ne može.jeenima niti dozvoljeno, drugima ne. Zakon je isti za sve, trebalo bi.

^ ne ulazim u njihove zakone, ali ako daju moraš najaviti drugoj strani. To da koristiš kod nas na sudu najverovatnije bi palo u vodu

Ja imam pixel i to nije omogućeno (ima metoda ali zvanično nije), jer to naš zakon ne dozvoljava i prosto nema te opcije kod nas zvanično.

Ne moze ni na androidu vise, nema nijedna aplikacija da snima obe strane...jedino ako se jailbreakuje telefon

Znaci svi brane na legalan način. Naravno da uvek ima opcija da se namesti.

Ma može na androidu, samo ima tih forica da se enable fabrička opcija. Jer u nekim zemljama je legalno pa ima. Tako da samo treba da se enable.

Screenshot_2023-02-25-11-12-58-608_com.google.android.dialer.jpg
Ovo vam je zvanična Google aplikacija i snimanje razgovora funkcioniše normalno, uz prethodnu najavu da će razgovor biti snimljen.

Prilozi

• Screenshot_20230225-123106.png
    Screenshot_20230225-123106.png
    131.6 KB · Pregleda: 32
Google je omogućio tu opciju , ako se dobro sećam, pre oko godinu dana.
Možeš je preuzeti sa PS, instalirati na bilo koji Android powered mobitel, bez razlike, radi mi na P30Pro kao i na Mi10TPro.

Već je bilo priče o ovim stvarima ranije. Kao što su rekli zbog zakona nije moguće snimanje i aplikacije uglavnom ne rade. Može da se zaobiđe sa BT diktafonom npr.

Da li neko zna kako da podesim da recenzije restorana sa googla budu na srpskom jeziku? Safari pretrazivac je u pitanju.

Koju aplikaciju preporučujete za čuvanje loyalty kartica? Pošto vidim da apple wallet to nema za razliku od google walleta koji podržava ok broj kartica.

Završiće posao ova aplikacija. Hvala.

Pass4Wallet, skeniras i dodas u wallet. Ima i customizacija, skroz dobra beplatna apk.

Nije za ovu temu ali mi u dve razlicite prodavnice odbijaju ovakve aplikacije (za kartice) i traze njihovu aplikaciju ili fizicku karticu.

Ne znam zašto bi odbijali, sem ako glume da su mnogo pametni. Ja sam od početka koristio Google wallet za loyalty kartice i nigde nisam imao problema. Samo Woby nije očitao kako treba jer izgleda nije bila lepo skenirana. Niko me nije ni pitao za original karticu.
Nemam pametnija posla nego da nosim gomilu kartica sa sobom.😂

Mobile pocket. Jedino kada majki idem po lekove u benu apoteku otkucaju kod ali to zato što im ne radi skener. Mislim to rade i da im dam karticu.
Ostalo nije bilo problema do sada.

Neki citaci ne mogu da skeniraju kôd sa displeja, u apoteci Krsenkovic na pr.

Metro nije hteo pre nekih mesec dana a Emezzeta juce. Bas glupa stvar.

Nemam nameru da instaliram 1000 aplikacija za loyalty

Nazad
Vrh Dno