Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Balance daje godinu dana besplatno. Nije losa apk za povremeno opustanje

U aplikaciji Beogradski prevoz, više mi ne prikazuje stanice uopšte ni kada udjem pa ono kao po lokaciji a ni kada ukucam broj stanice. Jel ima još neko ovaj problem?
Meni ta aplikacija uglavnom ne radi nego što radi.
Imao sam jednu DNS aplikaciju koju sam izbrisao skroz ali radi isto tj klikom na stanicu samo se vrti.
Pa opet izađem i uđem, pa kad odluči ona proradi za autobuse.

Nema što je meni baš minus jer sam na androidu koristio SwiftKey i ćirilicu . Ovde sam probao ćirilicu na fabričkoj tastaturi ali mi je mučenje veliko tako da moram da koristim latinicu na SwiftKey

Ima li neka app koja radi ono što radi "Do it later" na androidu, a to je da šalje SMS u predefinisano vreme, da podsetnik za poziv i tako te stvari.. Vidim da Shortcuts to nešto slično radi, samo mi previše vremena oduzimaju ta setovanja, kroz ovu app je daleko brže..

Bilo je moguće za poruke ako se uradi jailbreak i instalira odgovarajući tweak 😃
Tačno je da može preko Shortcuts i verovatno mogu neke predefinisane šeme da se skinu 😃

Neke aplikacije koje su, naravno, sa in-app purchase:

Carrier Messaging

Reminderbase: Scheduled Text

Moxy Messenger

Ne koristim ih i ne mogu da garantujem kako rade 😃, ali sam siguran da to nije na taj način kao na androidu 😃

Da li postoji neko resenje za dodavanje kartica, npr, mol, lidl, vulkan, laguna, itd... kao sto to moze u google pay?
U apple wallet to izgleda da ne moze....

Da li postoji neko resenje za dodavanje kartica, npr, mol, lidl, vulkan, laguna, itd... kao sto to moze u google pay?
Zar to o čemu pričaš nisu loyalty kartice a ne platne?
Wallet se koristi za platne kartice,i ima spisak podržanih u samoj aplikaciji.
Za loyalty kartice koriste se druge aplikavije, na primer :
Mobile pocket, taptapp,....

Stocard app...ja sam ubacio neke kartice u njega (vulkan, laguna, lilly...)

Evo i ja sad instalirao Stocard ,ubacio sam lagunu pa ću sutra proveriti dal funkcioniše 😄

Kako vam radi EON na iPadu?

Neprekidno mi obara kvalitet strima na najniže, ne reaguje na forsirano biranje maksimalnog kvaliteta, zabada pa kreće. Zatim, neko vreme probije pa bude lepo u HD, onda opet stane itd.

Koliko si daleko od rutera, odnosno kakav ti je wi-fi prijem? Meni u sobi u kojoj je ruter radi lepo, a kada se odaljim malo više u druge prostorije ume da baguje. Dok na android tabletu, i telefonima nema tih problema.

da li postoji neka aplikacija za tastaturu sa znakovima i brojevima koji stoje ispod slova kao na androidu, posto me to izuzetno nervira sto nema kod iphone-a :D

ne postoji, ali ima na androidu :)

Ne znam gde da pitam pa cu ovde.
Ne uspevam da mutiram pozive. Znaci ukljucim DND mode, sve ok, samo pozivi i dalje vibriraju (fon mi je uvek na vibraciji). Pokusao sam i da stavim phone app i sve kontakte u dnd mode da ne izbacuje obavestenja, ali ni to nije uspelo. U svakom slucaju sta god uradio pozivi i dalje normalno rade. Sve ostalo okej mutira kao sto i treba DND mode.

Ne znam gde da pitam pa cu ovde.
Ne uspevam da mutiram pozive. Znaci ukljucim DND mode, sve ok, samo pozivi i dalje vibriraju (fon mi je uvek na vibraciji). Pokusao sam i da stavim phone app i sve kontakte u dnd mode da ne izbacuje obavestenja, ali ni to nije uspelo. U svakom slucaju sta god uradio pozivi i dalje normalno rade. Sve ostalo okej mutira kao sto i treba DND mode.
Pogledaj tamo podešavanja oko toga ko može da te pozove kada je uključen DND. Mislim da je fabrički uključeno da kontakti iz imenika mogu da te zovu.

@The PunisheR Ovako bi trebala da izgledaju podešavanja za DnD ako ne želiš nikakve notifikacije:
IMG_1750.PNG
Ako je i kod tebe ovako, a i dalje ti zvone pozivi, ne znam šta bi bilo u pitanju.

@The PunisheR Ovako bi trebala da izgledaju podešavanja za DnD ako ne želiš nikakve notifikacije:
Pogledajte prilog 372945
Ako je i kod tebe ovako, a i dalje ti zvone pozivi, ne znam šta bi bilo u pitanju.
Oke, nije mi bilo namesteno to dole allow calls from, ja sam probao tu silence notification.
Ali mi sad nije jasno, zasto odbija poziv? Neko me i samo mu odbije poziv. Ja ne zelim to, ja hocu da mi zvoni fon, samo da mi kao na androidu ne izbacuje nista, prosto ni da vibrira ni nista (kad je zakljucan telefon ili otkljucan nebitno). Jer ako odbija poziv pozivao ce da pomisli trenutno je odbio i opet ce da zove itd. A meni je cilj da prosto ne vidim da me neko zove, tj mogu i da vidim samo da telefon cuti, da ne vibrira.
Ne mogu da verujem da mora da se dodatno podesava najjosnovnija funkcija, iliti dnd mode, da ne zvone pozivi.. Boze sacuvaj

A ne odgovara ti Silent mode (switch iznad volume up dugmeta)? Tada ti i dalje stižu obaveštenja o pozivima/porukama, ali bez ikakvog zvuka/vibracije.

A ne odgovara ti Silent mode (switch iznad volume up dugmeta)? Tada ti i dalje stižu obaveštenja o pozivima/porukama, ali bez ikakvog zvuka/vibracije.
Ali switch nikada nisam ni dirao, zato sto su meni oba fona uvek samo na vibraciji. Znaci silent switch mi je uvek na crveno (iliti silent mode on). I npr na androidu imam silent mode gde sve stize bez ikakve vibracije kada to hocu, onda ukljucim dnd i nista ne vidim od obavestenja i tako. Makar i zvonio ja ne vidim nista.
Na ajfonu to ne mogu ocigledno da postignem. Verovatno gresim u nekim koracima jer je totalno drugacije funkcionisanje nego na androidu, ali ovo oko gasenja zvuka je stvarno..

Ja kad uključim silent mode i vibracija je isključena. Možda da napraviš svoj focus mod, mada ne znam da li bi telefon isto odbijao pozive kao kod DnD ili ih samo ne bi prikazivao.

Ali switch nikada nisam ni dirao, zato sto su meni oba fona uvek samo na vibraciji. Znaci silent switch mi je uvek na crveno (iliti silent mode on). I npr na androidu imam silent mode gde sve stize bez ikakve vibracije kada to hocu, onda ukljucim dnd i nista ne vidim od obavestenja i tako. Makar i zvonio ja ne vidim nista.
Na ajfonu to ne mogu ocigledno da postignem. Verovatno gresim u nekim koracima jer je totalno drugacije funkcionisanje nego na androidu, ali ovo oko gasenja zvuka je stvarno..
Ovde dodatno podesavaš vibraciju za silent mode

Prilozi

• 447D80BB-F694-4C8A-808F-2B28E96C9799.png
    447D80BB-F694-4C8A-808F-2B28E96C9799.png
    240 KB · Pregleda: 57
Cek promenili su vibrate in silent u "play haptics in silent" ??! ***e vecu glupost nisam video...ne bih ni znao da je to vibracija..kakvi moroni su dosli tamo ...

Nazad
Vrh Dno