- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 63
uu hvala za ovo129 rupija je premium mesecno sto mu je malo manje od 170din mesecno
Ma da. Ja sam video na redditu to, pa probao. Realno i za komp i za YT na TV-u, nema više (reklama) briga
uu hvala za ovo129 rupija je premium mesecno sto mu je malo manje od 170din mesecno
Odradite ovo na kompjuteru ili Androidu, radiće nakon toga na svim iOS uređajima. Ne mora da se prebacuje store, ni Google nalog na Indiju.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Neće da mi update you tube i google photos na Srpskom nalogu , da li zna neko kako ili kad če biti dozvoljeno ?
Nece skoro i niko ne zna kada. Ako nemas aktivne pretplate menjaj store i skidaj sta ti treba pa se vrati na SRB.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://appleinsider.com/articles/2...-privacy-disclosures-by-not-updating-ios-apps
Nisu dugo ni pustali update. Moguce radi App Privacy.
Ако имамо неке купљене апликације, да ли је можда боље направити још један налог и ставити га на жељени регион па када нам је потребна нека апликација која нема на српском store-u излогујемо се па улогујемо са другим налогом, а после вратимо?
Kako aktivirate ovu aplikaciju
Ja sam uzeo premium family za 189rupia mesečno , što je malo preko 2€ ( ako sam dobro izračunao). I mozes 5 naloga dodati.