Šta je novo?

Aplikacija za Edit PDF dokumenata

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Nedavno je u nekoj temi pomenut PDF editor, ja ga skinem (na neki računar, nemam pojma koji), probam i radi odlično. Aplikacije je open tj besplatna je i za pravna lica, prepozna font, odlično radi, ali nema šanse da se setim kako se zove, niti da je nađem gde sam je instalirao. Da li neko ima predlog za sličnu aplikaciju?

Potrebno je da editujem po nekoliko slova, samo je bitno da prepozna font i da se ne vide korekcije.
Probao sam sada neke online varijante, komplet zezne format reda u kome menjam karaktere.

PDF24 ima opciju uredi PDF, ali ne daje mi EDIT teksta. Jedino da kucam novi tekst.

Biraj

Biraj

https://www.ilovepdf.com/edit-pdf sam našao u nabadanju i sa njim sam završio ovo danas, ali i dalje tražim onaj koji sam imao pre neki mesec, lokalna aplikacija i radila je em brže od ovog online, em nekako smooth. I love je odličan za 1-2 prepravke, a sada sam ih imao 10+. Važno je da sam završio :)

Ovaj sam upravo probao, tamo gde je cela stranica teksta, pa ispravljanje nekog karaktera, radi odlično. Tamo gde je tabela, ne razbije je na segmente, pa prepravka jednog karatera može, ali da jedan skineš, dva staviš ili obrnuto, razbije format cele stranice.

Nedavno je u nekoj temi pomenut PDF editor, ja ga skinem (na neki računar, nemam pojma koji), probam i radi odlično. Aplikacije je open tj besplatna je i za pravna lica, prepozna font, odlično radi, ali nema šanse da se setim kako se zove, niti da je nađem gde sam je instalirao. Da li neko ima predlog za sličnu aplikaciju?

Potrebno je da editujem po nekoliko slova, samo je bitno da prepozna font i da se ne vide korekcije.
Probao sam sada neke online varijante, komplet zezne format reda u kome menjam karaktere.
Nesto je i meni u nekom secanju pa cu potraziti ali onako kao kroz maglu je mozda u temi

Prelistao danas tu temu, ali nisam našao. Mada, priznajem da nisam prošao baš svaku poruku tj otvorio svaki video, da vidim koje aplikacije koriste.

Mislim da ja sa PdfGear radim.. provericu.
Ali EDIT moze iskljucivo do trenutnog limita.. da mi doda vise teksta nego sto je bilo (a da nema planirano blanko mesto).. nece :(

Kod mene je 19/20 slučajeva zamena jednog ili dva karaktera. Jedan brišem, stavljam drugi. Mada sam juče na nekoliko pozicija dodao po jedan karakter. ILove je odradio dobar posao.

Kada bih ovo koristio on daily basis, platio bih acrobat pro, on stvarno radi ok, ali nije baš jeftin za nešto što radim povremeno, a pre samo nekoliko meseci sam imao open aplikaciju koja je radila fantastično.

libre office draw bi navodno trebao da bude dosta dobar. Ja koristim narodnu verziju drugog softvera pa nisam testirao draw

@PJ da li si našao onaj PDF editor iz prvog posta?! :)

Onaj dan završio, više ga nisam ni tražio.
Naleteće u nekom trenutku neplanski, pa ću se valjda setiti da ovde postujem.

Danas mi je baš zatrebalo to što i tebi treba, izmena par znakova u PDF-u, šta god da sam probao od predloga iz teme, nije pomoglo, pretpostavljam da je takav PDF, da ga softver "pročita" kao sliku ili delove slike, pa je zato problem...

Na kraju sam rešio PDF tako što sam ga konvertovao u WORD :) Čak sam i tu morao da se pomučim i potražim nekoliko rešenja, nisu sva bila zadovoljavajuća...

Ako je scan to image, onda mora da prodje kroz neki OCR.

Nazad
Vrh Dno