joriq
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2004
- Poena
- 795
imam APC CS 500... Hm, dobro me sluzio, uzimajuci u obzir katastrofalni (ali zaista dno dna) napon, koji zna da padne i do ~110V, ali izgleda da mu je to konacno i doslo glave (odnosno bateriji), pa se desi da se komp samo zaglavi (crn ekran) ili ne stigne da odradi shut down. Danas je cak jednom pokazao lampicu za replace battery.
Sad, interesovalo me koliko ce me izaci to zadovoljstvo otprilike (originalna bat), kao i da li se moze ubaciti jaca (mislim da je po gabaritima 500 isti kao i 650), jer ova ne moze i monitor i konfu da gura, pa sam koristio musteka za monitor (ali je on u medjuvremenu skroz riknuo). A na PM moze i gdje se moze kupiti u BG (eventualno i u Podgorici, ako ko zna)?
E da, i da li valja isprazniti ponekad bateriju do kraja na UPS-ovima?
Sad, interesovalo me koliko ce me izaci to zadovoljstvo otprilike (originalna bat), kao i da li se moze ubaciti jaca (mislim da je po gabaritima 500 isti kao i 650), jer ova ne moze i monitor i konfu da gura, pa sam koristio musteka za monitor (ali je on u medjuvremenu skroz riknuo). A na PM moze i gdje se moze kupiti u BG (eventualno i u Podgorici, ako ko zna)?
E da, i da li valja isprazniti ponekad bateriju do kraja na UPS-ovima?