Potpisujem. jedna od najboljih kafa koju sam konzumirao.Pogledajte prilog 521601
Pripremam je na Hario Switch-u. Ludilo od ukusa u šolji. Cena nije toliki šok kad se koristi po 15g dnevno.
Srećna Nova godina svima!

Nakon pravljenja kafe i korišćenja stimera, kada pocne da blinka moras da okrenes ponovo stimer da bi ibacio visak pritiska i vode. Kad zavrsi posle par sekundi moze ponovo da se koristi pravljenje kafe.Koji recept koristiš za switch?
Za vas koji koristite xiaomi aparat, imate li problem kada pravite 2 uzastopne kafe da drugu neće da počne da pravi? Pritisnem dugme i samo blinkaju 2 srednje lampice. Rešenje je da pustim malo vode kroz praznu korpu pa potom da pravim drugi shot. Ako odmah napunim korpu kafom neće da krene.
Da nisam u temi, ne bih pogodio šta je na slici.To i ne izgleda loše u poređenju sa Segafredo Intermezzo (iskustvo od pre 3-4 godine):Pogledajte prilog 521538
Koji recept koristiš za switch?
The ECBC approved standard for the perfect cup is 60 grams of coffee per litre water, 75 grams for full 1,25 litre brew.
Pripremam je na Hario Switch-u. Ludilo od ukusa u šolji.
Iako sam dosta dugo razmišljao o moccamasteru zbog toga, najviše pijem ja kafu, a žao mi da napravim ceo filter i da stoji ceo dan ili da bacim pola.Ja se odavno kanim da kupim Moccamaster i da ga koristim za prvu jutarnju turu u kombinaciji sa pametnom utičnicom (uveče sameljem i namestim, ujutru je spremna). Odvraća me što je kuhinja već pretrpana.
Switch je V60 sa dodatnim ventilom koji može da zaustavi protok tečnosti, što omogućava da se pravi nešto između V60 i French press-a - kafa sa jačim telom ali bez ikakvog taloga. Ima naprednih recepata za Switch, tipa "samelješ 17,6g kafe, sipaš 53g vode za 12 sekundi, promešaš tačno tri kruga, ..." a ja ga koristim onako kako napisah. Ne mora ni gooseneck ni precizna vaga da se koristi.Hario Switch služi za filer kafu? Znam da nema veze sa nespresso aparatima, samo da proverim, samo filter kafa, ne može se praviti Turska?
Koliko sveže?Pozdrav, da li je moguće da je zbog sveze kafe tj skorog przenja espresso u odnosu 1:2 previše kiseo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari